folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yalnız Yaşamak İstiyorum

Yalnız Yaşamak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar şuan dershaneye gidiyorum. eğer uni yada polisliği kazanırsam  şehir dışına gidecem ve bundan sonraki hayatımı sehir dışında yalnız yaşayarak gecirmek istiyorum. herkesten uzak kalmak istiyorum. yeni arkadaslar cevre edinmek isityorum.   uzun vadede ise yurt dışına yerleşmek istiyorum.  fkat korkuyorum. yalnız yaşamak bi süre sonra psikolojik olarak olumsuz etkilermi beni diye. ama yalnız yaşamayı yalnız kalmayı düşünmeyi seviyorum.

Psikolojik olarak ne olur acaba bi işim olsa güzel bi işim herkesten uzak kalsam beni mutlu eder ama ilerde sorun yaratır diyolar bazı yakın arkadaslarım. ne dersiniz. yalnız gecinen varmı aranızda

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

herkesten uzaklaşmayı düşünerek nasıl çevre edinebileceğini düşünüyorsunki?

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

bence süper olur denemelisin korkma

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

polisliği kazanırsan bi süre daha yalnız kalamıycaksın :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ben piskopatın teki olarak liseyi bitirdim işimi buldum ve 18i doldurduğumun ertesi günü evi terkettim ... normal bi insan için zor ama benim için zevkli bişeydi.. öneririm...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

polisliği kazanırsan bi süre daha yalnız kalamıycaksın :|

dostum cevreden kastım tabiki arkadaslarım felan olacak ama atıyorum mesai saati gibi aksam 5 ten sonra çizgiyi kimse gecemeyecek. emekli olduktan sonrada yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. zaten sadece tek olsam kafayı yerim. ama bi işim olsa iş arkadaslarım felan onlarla az takılsam kafamdakiler boşalır. aksam 5 oldumu kafesime çekilmek istiyorum. anlatabilmişimdir umarım. ve bu konu çok ciddi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

aynı düşünce içerisindeyim üniversiteyi kazandıktan sonra şehir dışına gitmeyi ailemden uzak yeni bir hayata başlamayı istiyorum bu aldığım kararda gerek çevremi sevmeyişim gerekse doğru düzgün kendime göre arkadaş bulamayışımdan kaynaklanıyor.belki yurtdışına gidemem ama başka bir ile gideceğim kesin.bazen hayat çıkmaz yollar yaratır.bu çıkmaz yollarda takılıp kalmaktansa yeni yollara yelken açmak daha iyidir bence.güzel fikir hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

yanlız yaşamak çok zor bea.. benim hayatım biraz inişli çıkışlı oldu.. yanlız geçirdiğim dönemlerde çok zorluk yaşadım ama zamanla üstesinden geldim. önemli olan kaba .öt olmamak. elinde yatkınsa az çok ev işlerine problem olmaz. ancak.. sen şehir dışı olarak düşünmüştün + yanlız olarak.. bir kere gittiğin yere alışmak çok zaman alır.yeni insanlar yeni kişiler tanımak asıl en önemli nokta burası.. sağlam arkadaşlar edinmek.

psikolojik olarak kimse birşey söylemez la :D sen bence direk uzun vadedeki düşünceni gerçekleştir.

Yakarız Bu Gezegeni...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ismailca bunu yazdı:

yanlız yaşamak çok zor bea.. benim hayatım biraz inişli çıkışlı oldu.. yanlız geçirdiğim dönemlerde çok zorluk yaşadım ama zamanla üstesinden geldim. önemli olan kaba .öt olmamak. elinde yatkınsa az çok ev işlerine problem olmaz. ancak.. sen şehir dışı olarak düşünmüştün + yanlız olarak.. bir kere gittiğin yere alışmak çok zaman alır.yeni insanlar yeni kişiler tanımak asıl en önemli nokta burası.. sağlam arkadaşlar edinmek.

psikolojik olarak kimse birşey söylemez la :D sen bence direk uzun vadedeki düşünceni gerçekleştir.

uzun vadedeki düşüncem için belli bir maddi birikim artı kişisel olarak kendimi geliştirmem gerek. ve bi süre daha yurdumda yaşamak istiyorum. Ama kesin yurt dışında yerleşicem allah kısmet ederse. ailemin bu fikrimden haberi yok ve bi düşüncem daha var. evlenmeyide düşünmüyorum. evlenmemek bi sorun yaratır mı asıl ondan korkuyorum. fakat kararım kesin evlenmiyecem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

yalnız yaşamak , ekonomik özgürlüğe sahip olanlar için bir süreliğine güzel olabilir.. fakat yabancı bir ülkeye gitmek çok radikal olur.Çünkü insan kendi dilinden konuşan insanları arar. insan her şeye alışır yabancı ülkeye de alışır ama ne gerek var ki? kendi kendine eziyet etmek olmaz mı bu? Çalıştığın sürede yalnız yaşamak normal karşılanabilir.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:

yalnız yaşamak , ekonomik özgürlüğe sahip olanlar için bir süreliğine güzel olabilir.. fakat yabancı bir ülkeye gitmek çok radikal olur.Çünkü insan kendi dilinden konuşan insanları arar. insan her şeye alışır yabancı ülkeye de alışır ama ne gerek var ki? kendi kendine eziyet etmek olmaz mı bu? Çalıştığın sürede yalnız yaşamak normal karşılanabilir.

evet dediklerin doğru ama  zaten sehir bölgesine değil sakin bi kasabaya gitmek istiyorum. cevrede 3-5 kişi olsun yeter. ve bunblar hayal değil bi gün gercekleştireceğim. bnm yapım bu yalnız kalmak bana iyi geliyor çocukluktan beri zaten yalnızım ailem ve çok yakın arkadaslarım hariç. onlarlada çok sık görüşmüyorum zaten

Toplam Hit: 5023 Toplam Mesaj: 45