folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yalnız Yaşamak İstiyorum

Yalnız Yaşamak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar şuan dershaneye gidiyorum. eğer uni yada polisliği kazanırsam  şehir dışına gidecem ve bundan sonraki hayatımı sehir dışında yalnız yaşayarak gecirmek istiyorum. herkesten uzak kalmak istiyorum. yeni arkadaslar cevre edinmek isityorum.   uzun vadede ise yurt dışına yerleşmek istiyorum.  fkat korkuyorum. yalnız yaşamak bi süre sonra psikolojik olarak olumsuz etkilermi beni diye. ama yalnız yaşamayı yalnız kalmayı düşünmeyi seviyorum.

Psikolojik olarak ne olur acaba bi işim olsa güzel bi işim herkesten uzak kalsam beni mutlu eder ama ilerde sorun yaratır diyolar bazı yakın arkadaslarım. ne dersiniz. yalnız gecinen varmı aranızda

-----------------------------

Bende senin gibi düşünüyodum geçen sene öss ye hazırlanırken :) şehirr dışını kazandım ev tuttum şu an tek kalıyorum.Bence çok sıkıcı ayrıca çamaşır bulaşık ütü gibi şeyleri sen yapmak zorundasın..ha birde yemekte var tabi :).Kal hocam ailenin yanında yemeğin hazır,temiz bir ev, ütü çamaşır derdin yok.Yeni arkadaşlar ve çevre edinmek için bu kadar uğraşa deymez.Ailenin bulunduğu şehirde birkaç arkadaş ev tutun hem maliyet ucuzlar hemde sıkıntı çekmezsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

içine kapanıksan yanlız kalmayı ve tek başına düşüncelere dalmayı seviyorsan üniversiteni oku tek başına ev tut çalış

ha diyelim ki olmadı gene dönersin ailenin yanına

şuan sana destek çıkabilen bi ailen varsa yanında kendi ayakların üzerinde durmayı dene onlar zor zamanlarında senin yardımına koşabiliyorken dene.

başarırsan ailene muhtaç olmadan kendi geçimini sağlar belki aile bile kurarsın :D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

aynı fikirde bi kızla evlen ve yine aynı hayali paylaştığın bi çift bul onlarıda 200m uzağa bir eve yerleştir(kaza bela ve hastalıkta yardımcı olmak açısından) gül gibi yaşarsınız taaa ki çocuklardan büyük olan 7 yaşına gelene kadar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

hocam tek gerçek var bu hayatta denenmemiş olan şeylerin sonucu belli degildir

ve insan istedigi herşeyi elde eder bu hayatta :))

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 5027 Toplam Mesaj: 45