folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yalnız Yaşamak İstiyorum

Yalnız Yaşamak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Yeco bunu yazdı:
    -----------------------------

yalnızlık Allah'a mahsustur.

usta kendimi zindana kapattıracak değilim :)) ama güzel söyledin... neyse ben yatıyorum zabaanan erkek kalkmam lazım. iyi geceler size... yarın devam ederiz

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hoca yalnızlık zor be. Hiç olmazsa 1 arkadaşın olması gerekiyor. Başın dertte olduğunda yada ne bileyim paraya ihtiyacın olduğunda herzaman güvenebileceğin birileri olması gerekiyor etrafında..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hoca uzun vadeye gelmeden önce okulunu şehir dışında okumayı dene bi.. Maddiyat ister..

Çalışmak aynı zamanda okumak falan zordur kasar..İş bulması bi dert okuması bi dert..

Bizzah şahit olduklarım var sefilleri oynuyorlar ve evlerine dönmek için can atıyorlar :) He maddi konuda kendine güveniyosan diğer problemleri bi şekilde aşarsın..

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

O tamamen senin kişiliğinle ilgili bazı kişiler ben yanlızlığı severim yanlız yaşamak istiyorum diye atıp tutar yada bir anlık bir sıkıntı ve bıkkınlık ile ister ama her abab ğiğidin harcı değildir bazılarında pisikoljik bozukluklar olur bazılarında ıse kendını ıyı hıseetmesıne neden olur. Bazılarıda etkilenmese bile insanlar tarafından acayip gözle bakala biliyor. Aslında yanlızlık gerçekten çok güzel eveine gittyin zaman luzumsuz saçma sapan sorular yok.Canın sıkkın oldugunda kafanı dınlemek ıstedıgınde ust komsundan baska luzumsuz ses cıkartan yok. Ki Etrafında fazla kışı olmadıgı için çanını sıkılması durmu cokta fazla olmayacakdır.Bu gün ne yemek var derdin yok ne istersen onu yapar yada sipariş edersin. Maddi anlamda eğer işin varsa kendi bütceni bilir bütcene göre istediğini alabilir hesap vermezsin. En bazitinden bir sinemeye gittiğin zaman kimse yüzünden istemedeiğin yada güzel olmadığını düşündüğün bir filme gitmek zorunda klamaz kendi seçtiğin film güzel olmasa bile zevkle "kafama edeyim" der yarıda bıraka bilirsin yada kendine küfrede küfrede izleye bilirsin. Cumartesi çalıssan dahi iş çıkışı kimseye hesap vermeden yanına çanta bile almadan soluğu otogarda alıp rasgele bir yere gidip gezip kaybolup pazartesi sabah iste olabılırsın... Bilgisyarın basında kalmak ıstemedıgın zamann "yeter artık kapatsunu" dıye bır ses duymazsın yanı maddı gucunde yetıyorsa ıstedıgını ıstedıgın zaman yapar ıstemedıgını yapmak gıbı bır zorunlulugun yok. Bu asydıklarım en basıtlerı Daha sayabileceğim yığınla olumlu sey var. Dez avantajları yine kişiye göre deşiklik gözterecek (1 Ay 2Ay......)sıklıkta konuşacak yada içeçek bir adama ihtiyac duya bılıyor kişiler. En azından haftada 1 aksam evı temızlmek zorundasın camasırlara zaman ayırıp utu yapmak zorundasın evın sıkıntıları senı buluyor.Zorluklarına sayabıleceım bır kac sey dısında fazla bır sey yok. En buyuk sıkıntın ıse aılenden uzak oldugundan onlar aklına geldıgınde onları yanlız bırakmaktan dolayı yasamıs oldugun sucluluk duygusu kı bu sucluluk duygusuda kısıye gore degısır bazıların hıc olmazken bazılarında arası bazılarında cok sıklıkla olur ama zamanla alısırsın oda koymaz olur. Bir çok ınsan senı a sosyal oldugunu dusunur ama gercekte raaht bır yasamı sevıyorsundur. Bunlar benım kısısel dusuncem ve hayat tecrubem katılan yada katılmayan olabılır.Bence yanlız yasamanın + sı - sınden fazla...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ekonomin varsa güzeldir abicim, yoksa sefilliktir...

6 senedir dışardayım 4 senedir kendi evimde yaşıyorum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Ana kuzusu olup olmamak ile ilgili bir şey herkez yalnız kalmayı beceremez, "abartıyosun canıııım"

Gelin abartıyım size...

Yılardır ananızın babanızın yanında yaşayorsunuz renenin dediği gibi maddi açıdan ne durumdasınız?

elektrik

su

telefon

cep telefonu

doğalgaz

adsl

digiturk

apartman aidatı

varsa kira

evin aylık masrafları

temizlik

gıda

tuvalet - banyo

bu listeyi sayfalarca uzatabilirim size

bunların tamamını ekonomik olarak çözdüğünüzü varsayıyorum

hiç gömlek ütüledinizmi?

iç çamaşırlarınızı bile ütüler anneciğiniz evinizde atlet ütülemek ızdırap gelir insana

bulaşıkları ilk zamanlar geciktirirsiniz çöpe tencere bile attığınız olu, günü gününe bulaşık yıkamayı adet edinninde göreyim maçanızı

cam silmişsinizdir annenizin ısrarlarıyla peki hiç toz alıp elektrik süpürgesi tuttunuzmu evinize???

Tek yaşamanın keyifli yönü yokmu hiç amma abarttın sende ya

bunları zaman içerisinde çözüp düzene oturttuğunuz taktirde bekar yaşamanın tadını çıkartmaya başlarsınız

İşin özlem kısmını şimdilik karıştırmak istemiyorum dosyaları açarsak uzarda uzar...

Keep Going !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

Arkadaslar şuan dershaneye gidiyorum. eğer uni yada polisliği kazanırsam  şehir dışına gidecem ve bundan sonraki hayatımı sehir dışında yalnız yaşayarak gecirmek istiyorum. herkesten uzak kalmak istiyorum. yeni arkadaslar cevre edinmek isityorum.   uzun vadede ise yurt dışına yerleşmek istiyorum.  fkat korkuyorum. yalnız yaşamak bi süre sonra psikolojik olarak olumsuz etkilermi beni diye. ama yalnız yaşamayı yalnız kalmayı düşünmeyi seviyorum.

Psikolojik olarak ne olur acaba bi işim olsa güzel bi işim herkesten uzak kalsam beni mutlu eder ama ilerde sorun yaratır diyolar bazı yakın arkadaslarım. ne dersiniz. yalnız gecinen varmı aranızda

bu seferde zamanla yalşnız oldugunu hıssedeceksın ve yanında bırılerının olmasını ısteyeceksın ama ne olursa olsun yalnız bır ewde de kalsan tekde kalsn sosyal cevrenı boslama sakın ok..

aksamları tekyat tek ewde kal ama sosyal faalıyetlere dewam derım ben

hadı rastgele

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Hocam, normalde ben Adana'da yaşıyordum fakat üniversiteyi kazanıp İstanbul'a geldim.İlk zamanlar ben de senin gibi yanlız yaşamayı istiyorum ki zaten öyle de oldu.Fakat şimdi pişmanım,yalnızlık gerçekten zor.Bir müddet sonra içine kapanık biri oluyorsun..

Yalnızlığın sana olumlu br getirisi yok.Belki sana saçma gelebilir ama yalnız kaldıktan bir müddet sonra insanlarla iletişim kurmakta bile zorlanabilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben maraş-afşinde rehber öğretmen olarak çalışıyorum. burda bir ev tuttum. tek başıma kalıyorum. tek başına ne yemek yeme ne de ev işleri çekilmiyor. dışrda birkaç arkadaş oluyor da yüzeysel. ev arkadaşı yapacak kadar da kimseye güvenemiyorum. Yani yalnızlık hiç iyi değil. özgürüm de istemem böyle özgürlüğü :) aralıkta da askere gidecem. orda hiç yalnız bırakmazlar herhalde ya da klabalığın içinde yalnız olurum kim bilir :P

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

etkiler hocam. ama kafa dinlemiş olursun. tecrübe konuşuyor :D

The king is bleeding.
Toplam Hit: 5025 Toplam Mesaj: 45