Yanan (Yakılan) Ormanlara Nasıl Çare Bulabiliriz.
-
ben size bodrumdaki sistemi anlatayım gerçi her yer öyle
burayı ilk yakarlar sonra imar açarlar evi yapan firma malum partinin yandaşı evlerin yarısı malum partinin akrabası
kanıtmı annem emlakçı patronu bodrumun yerlisi bodrum değirmenleri yaktılar imarı açtılar 20 villa yaptılar 10 tanesi annemin patrona 10 tane malum kişinin eşinin kuzenine gitti
villanın 1 tanesinin fiyatı 10.000.000 $ :)
-
Up :)
1 sene olmuş konuyu açalı. Ben dedim bunlar ortalığın aq diye
-
RimPalace bunu yazdı
ben size bodrumdaki sistemi anlatayım gerçi her yer öyle
burayı ilk yakarlar sonra imar açarlar evi yapan firma malum partinin yandaşı evlerin yarısı malum partinin akrabası
kanıtmı annem emlakçı patronu bodrumun yerlisi bodrum değirmenleri yaktılar imarı açtılar 20 villa yaptılar 10 tanesi annemin patrona 10 tane malum kişinin eşinin kuzenine gitti
villanın 1 tanesinin fiyatı 10.000.000 $ :)
Sonra askeri istihbarata düşer terör örgütleri falanca yeri yakacak , filanca yeri yakacak. En büyük terörist , vatan haini bu rantçılar.
-
Ormanları yakanlara ağır cezalar verilmeli ve istisnasız uygulanmalı.Bilerek bu yangınları çıkaran veya sebep olanlar insan olamaz.
-
belediyelerden binlerce çam fidanı ayarlayabilirm.
100 kişi gidelim her yangın bölgesine fidanlarımızı ekelim geceye kalabilenlerle kamp kuralım keyif yapalım bir kaç gün fidanların oturmasını bekleyelim bi yandanda.
ondan sonra da o muhitte oturan müridler haftada bir iki fidanlara su vermeye gitsin göz kulak olsun yeter.
inanın zor değil doğa için fedekarlıkta bulunmak.
sonrasında yaşayacağınız huzurun hayat kurtarmaktan bir farkı yok.
korkarabatak tarafından 20/Ağu/19 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
korkarabatak bunu yazdı
100 kişi gidelim her yangın bölgesine fidanlarımızı ekelim geceye kalabilenlerle kamp kuralım keyif yapalım bir kaç gün fidanların oturmasını bekleyelim bi yandanda.
ondan sonra da o muhitte oturan müridler haftada bir iki fidanlara su vermeye gitsin göz kulak olsun yeter.
Hep Destek Tam Destek !
-
C-force bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Hep Destek Tam Destek !
Kalıcı birşey yapmak laızm
Camilerde , derneklerde , okullarda teşvik edilmeli bu fidan dikme işi
Devlet bu iş için yasa çıkarmalı bence.
Doğan her çocuk için 100 fidan ekilicek
Kırmızı ışıkta geçenler 100 fidan ekicek
Tahribatta ban yiyen 10 fidan ekicek yoksa banı açılmayacak
vs.. vs.. -
ne koyarsanız koyun ormana çalar bizim insanımız... nokta.
he çözümü zaten var mobese tabir edilen kameralara entegre yazılımlar var fakat fakat işte öyle bir hale sokuyorki devlet işleri zengin şirketlerden para yiyecekleri için 10k lık işi 100k gösterip 1 kamera alıyorlar.. neyse ya ben inanın yoruldum bu memleket olaylarına bu ülkede çözüm bulmak için eğitim-eğitim,-eğitim herseyi bırakacaklar yabancı ogretmenmi lazım getirtecekler çinlisi amerikalısı vs vs tmm bizde ögretmen yokmu var ama yok partiye baglılık olacak yok sendikaya yok ona yok buna adam eğitimmi verecek siyasetmi yapacak atanmayımı düşüncek vs vs yani düzelmez kardeşlerim benim gram umudum kalmadı sizi bilmem..
-
Yanan ormanlar da nedense ya hep deniz manzaralı oluyor ya da maden ocaklarının üstünde oluyor ha! Acaba deniz manzarasının ve madenlerin orman yangınlarına sebebiyet vermesinin önüne geçilebilir mi?
-
Bakan açıklıyor yangın uçakları bozuk diyor ve belki gerçekten bozuktur buna inandık diyelim peki nasıl bozuldular acaba ? Birilerinin bilinçli olarak bozmadığı ne malum ? :D
Adamlar emekliye ayrılan bazı uçakları yangın söndürmede kullanıyor bizde ise emekli uçaklar yok fiyatına pakistana falan satılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=bebENrt5iL8