Yandex +32 Gb Sınırsız Alan
-
Gençler yandex mobil cihazlardan Wifi ağı ile otomatik fotoğraf yedeklemeye +32 gb sınırsız alan veriyor kaçırmayın bana gelen mail ;
"Merhaba......!
Tebrikler! "Mobil cihazlardan otomatik yükle" kampanyasıyla birlikte Yandex.Disk'te ek 32 GB kazandınız.
Ek alanı kullanın:
— fotoğraf ve video arşivinin yüklenmesi için;
— önemli belgelerin kopyalarının saklanması;
— arkadaşlarınızla ortak klasörler oluşturun.
Yandex.Disk
Not: Yandex.Disk'in tüm özelliklerini kullanabilmek için mobil uygulamasını kurun." -
Sabah gelmiş "Enable" dedim. 32GB verdi.
Ne yaptığımı bile anlamadım. :)))
-
Google photos sınırsız verdiğine bunlar 32 gb veriyor
sınırsız kelimesini anlamadım ? Google photos gibi sınırsız değil 32 gb veriyor işte.
-
PanxeR bunu yazdı
sınırsız kelimesini anlamadım ? Google photos gibi sınırsız değil 32 gb veriyor işte.
Sınırsız süre ile olacaktı eksik yazmışım :)
-
PanxeR bunu yazdı
Kaliteninde içine ediyor sınırsızı seçince. 4K ve 60 FPS videoları 1080p 30 FPS yapıyor ve dönüştüğü için kalite acayip düşüyor.
Ha fotoğrafta pek fark olmuyor ancak Google Fotoğraflar depolama için değil yedekleme için kullanılır.
-
242gb oldu, teşekkür ederim :)
-
Sadece foto icin mi. Videolar ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
242gb oldu, teşekkür ederim :)
Benim de 242 gb oldu :) süper oldu bu :)
-
Sağol haber verdiğin için. Normalde mail.ru da 1tb alan var ama şu konuyu gördükten sonra güvenim kalmadı. http://www.tahribat.com/forum/mailru-cloud-dosyalarim-silindi-226744
İlk başta masaüstü uygulamasından dosya limiti 32gb dı. SOnra 2gb a indirdiler, 2 üstü dosyalar hep yalan oldu. Çift yedek iy
-
Ömür boyu 200gb vardı 30 da kendi vermişti bununla beraber 262gb ömür boyu beleşim oldu oh be😂😂😂
-
200 mevzusu ne zaman oldu ya :/
Bende 74 oldu diye seviniyordum :)