Yandex Baya Ses Getirmeye Başladı, Siz Ne Düşünüyorsunuz (Arama Motoru, Mail, Harita Servisi)
-
Ben arama motoru olarak yandex kullanıyorum 5 ayrdır.
-
ran bunu yazdı:
-----------------------------Her şey iyi güzel hoşta arama yapıp kodlara baktınız mı?
Tahribat
ummary__more"><span class="b-summary__item">«<strong>tahribatstrong>» sorgusunu diğer arama motorlarında araspan><a href="//www.google.com.tr/search?ie=UTF-8&q=tahribat" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.66','71=72');" target=_blank>Googlea> <a href="//www.bing.com/search?q=tahribat&cc=tr" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.67','71=72');" target=_blank>Binga> <a href="//tr.search.yahoo.com/search?p=tahribat&ei=UTF-8" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.68','71=72');" target=_blank>Yahoo!a><a href="//yandex.com/yandsearch?text=tahribat&lr=11511" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.606','71=72');" target=_blank>Yandex.coma>
Rakip google nin kodlarına asında ne işi var , bu adamlar işi google ye mi yıkmışlar ?-----------------------------
<strong>tahribat</strong>» sorgusunu diğer arama motorlarında ara
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------ran bunu yazdı:
-----------------------------Her şey iyi güzel hoşta arama yapıp kodlara baktınız mı?
Tahribat
ummary__more"><span class="b-summary__item">«<strong>tahribatstrong>» sorgusunu diğer arama motorlarında araspan><a href="//www.google.com.tr/search?ie=UTF-8&q=tahribat" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.66','71=72');" target=_blank>Googlea> <a href="//www.bing.com/search?q=tahribat&cc=tr" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.67','71=72');" target=_blank>Binga> <a href="//tr.search.yahoo.com/search?p=tahribat&ei=UTF-8" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.68','71=72');" target=_blank>Yahoo!a><a href="//yandex.com/yandsearch?text=tahribat&lr=11511" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.606','71=72');" target=_blank>Yandex.coma>
Rakip google nin kodlarına asında ne işi var , bu adamlar işi google ye mi yıkmışlar ?-----------------------------
<strong>tahribat» sorgusunu diğer arama motorlarında ara
-----------------------------yok böyle bi rezillik
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------ran bunu yazdı:
Tahribat
<strong>tahribat» sorgusunu diğer arama motorlarında ara
-----------------------------yok böyle bi rezillik
-----------------------------:)
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatimi çok çekti
Yandex'se Facebook Yazdığımda= 573milyon sonuç bulundu
Google'ye Facebook Yazdığımda= 3.270.000.000 sonuç bulundu.Yandex'sin Aramada hala tecrübesiz olduğunun net bir kanıt
-----------------------------bununla %0.00001 bile alakası yok hoca,
iki arama motoruna da " nişan yüzüğü " yazdığımda aradığım alışveriş siteleri yandex'de kuyumcu siteleri google'da listeleniyor,
Ben google'ı kullanmıyormuyum, kullanıyorum ama yandex'e her türlü desteği vermede hazırım.
Ayrıca web sitelerin varsa, webmasters yandex dene bakalım nasılmış.
+ Şuan için yandex'den bukadarını bile beklemiyordum diye bilirim. Bence çok iyi gidiyor.
-
yandex.ru olarak kullaniodum. com.tr'yi son haftalarda gördüm, daha önce varmıydı bilmiyorum. yandex başarılı kanımca, neden kullanılmasın?
-
konu ile alakasız fakat istiklal caddesi gibi vitrin camlarının bol olduğu bi yerde bile pararoma makinesinin camlardaki yansımasını bi türlü göremedim :) Özellikle denkmi getiriorlar görünmesin diye yoksa öyle denk geliyorda göremiyorum anlamadım :) Bi denk gelen varsa bi gösteriversin acaip merak ettim :D
arabaların camlarının yansımalarından bile göremiyorum ilginçtir :)
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------konu ile alakasız fakat istiklal caddesi gibi vitrin camlarının bol olduğu bi yerde bile pararoma makinesinin camlardaki yansımasını bi türlü göremedim :) Özellikle denkmi getiriorlar görünmesin diye yoksa öyle denk geliyorda göremiyorum anlamadım :) Bi denk gelen varsa bi gösteriversin acaip merak ettim :D
arabaların camlarının yansımalarından bile göremiyorum ilginçtir :)
-----------------------------
http://sirket.yandex.com.tr/i/car_ist.png -
yandez popüler olursa yandex hack de yaparız sıkıntı yok İnterner akar:D
-
Yandex ilk açıldığından kullanmaya başlamıştım, halada kullanırım, googlede denk gelemediğim bazı sitelere denk gelebiliyorum. Google çoğu zaman saçma şeyler çıkarabiliyor. Zaten 1 Ofisleri rusyada, bir ofisleri Türkiyede diye biliyorum.