folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex Baya Ses Getirmeye Başladı, Siz Ne Düşünüyorsunuz (Arama Motoru, Mail, Harita Servisi)

Yandex Baya Ses Getirmeye Başladı, Siz Ne Düşünüyorsunuz (Arama Motoru, Mail, Harita Servisi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ben arama motoru olarak yandex kullanıyorum 5 ayrdır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ran bunu yazdı:
    -----------------------------

Her şey iyi güzel hoşta arama yapıp kodlara baktınız mı?

Tahribat

ummary__more"><span class="b-summary__item">&laquo;<strong>tahribatstrong>&raquo; sorgusunu diğer arama motorlarında araspan><a href="//www.google.com.tr/search?ie=UTF-8&q=tahribat" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.66','71=72');" target=_blank>Googlea>  <a href="//www.bing.com/search?q=tahribat&cc=tr" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.67','71=72');" target=_blank>Binga>  <a href="//tr.search.yahoo.com/search?p=tahribat&ei=UTF-8" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.68','71=72');" target=_blank>Yahoo!a><a href="//yandex.com/yandsearch?text=tahribat&lr=11511" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.606','71=72');" target=_blank>Yandex.coma>

Rakip google nin kodlarına asında ne işi var , bu adamlar işi google ye mi yıkmışlar ?

<strong>tahribat</strong>» sorgusunu diğer arama motorlarında ara
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

CodeInside bunu yazdı:

ran bunu yazdı:

Tahribat

ummary__more"><span class="b-summary__item">&laquo;<strong>tahribatstrong>&raquo; sorgusunu diğer arama motorlarında araspan><a href="//www.google.com.tr/search?ie=UTF-8&q=tahribat" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.66','71=72');" target=_blank>Googlea>  <a href="//www.bing.com/search?q=tahribat&cc=tr" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.67','71=72');" target=_blank>Binga>  <a href="//tr.search.yahoo.com/search?p=tahribat&ei=UTF-8" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.68','71=72');" target=_blank>Yahoo!a><a href="//yandex.com/yandsearch?text=tahribat&lr=11511" class="b-summary__item b-link" onmousedown="w(this,'65.606','71=72');" target=_blank>Yandex.coma>

Rakip google nin kodlarına asında ne işi var , bu adamlar işi google ye mi yıkmışlar ?

<strong>tahribat» sorgusunu diğer arama motorlarında ara

yok böyle bi rezillik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

CodeInside bunu yazdı:

ran bunu yazdı:

Tahribat

<strong>tahribat» sorgusunu diğer arama motorlarında ara

yok böyle bi rezillik

:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

BlacKShelD bunu yazdı:

Dikkatimi çok çekti

Yandex'se Facebook Yazdığımda=  573milyon sonuç bulundu

Google'ye Facebook Yazdığımda= 3.270.000.000 sonuç bulundu.

Yandex'sin Aramada hala tecrübesiz olduğunun net bir kanıt

bununla %0.00001 bile alakası yok hoca,

iki arama motoruna da " nişan yüzüğü " yazdığımda aradığım alışveriş siteleri yandex'de kuyumcu siteleri google'da listeleniyor,

Ben google'ı kullanmıyormuyum, kullanıyorum ama yandex'e her türlü desteği vermede hazırım.

Ana%20sayfaya%20dönAna%20sayfaya%20dönAna%20sayfaya%20dönAna%20sayfaya%20dönAna%20sayfaya%20dönAna%20sayfaya%20dön

Ayrıca web sitelerin varsa, webmasters yandex dene bakalım nasılmış.

+ Şuan için yandex'den bukadarını bile beklemiyordum diye bilirim. Bence çok iyi gidiyor. 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

yandex.ru olarak kullaniodum. com.tr'yi son haftalarda gördüm, daha önce varmıydı bilmiyorum. yandex başarılı kanımca, neden kullanılmasın?

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

konu ile alakasız fakat istiklal caddesi gibi vitrin camlarının bol olduğu bi yerde bile pararoma makinesinin camlardaki yansımasını bi türlü göremedim :) Özellikle denkmi getiriorlar görünmesin diye yoksa öyle denk geliyorda göremiyorum anlamadım :) Bi denk gelen varsa bi gösteriversin acaip merak ettim :D

arabaların camlarının yansımalarından bile göremiyorum ilginçtir :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    Heima bunu yazdı:

konu ile alakasız fakat istiklal caddesi gibi vitrin camlarının bol olduğu bi yerde bile pararoma makinesinin camlardaki yansımasını bi türlü göremedim :) Özellikle denkmi getiriorlar görünmesin diye yoksa öyle denk geliyorda göremiyorum anlamadım :) Bi denk gelen varsa bi gösteriversin acaip merak ettim :D

arabaların camlarının yansımalarından bile göremiyorum ilginçtir :)

http://sirket.yandex.com.tr/i/car_ist.png

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yandez popüler olursa yandex hack de yaparız sıkıntı yok İnterner akar:D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Yandex ilk açıldığından kullanmaya başlamıştım, halada kullanırım, googlede denk gelemediğim bazı sitelere denk gelebiliyorum. Google çoğu zaman saçma şeyler çıkarabiliyor. Zaten 1 Ofisleri rusyada, bir ofisleri Türkiyede diye biliyorum.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
Toplam Hit: 9909 Toplam Mesaj: 53