Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek
-
nurk bunu yazdı
tamamen meraktan soruyorum; kampanyaları compare etmek icin.. su an yandex in yaptigi kampanyaları falan goruyorsunuz. ben ne bileyim yandex miyim? vsvs..
siz olsanız kullanıcıyı yandex'de arama yaptırtmak icin ne yapardınız?
mesela iphone 5s yazınca fiyat listesi geliyor yandex.market kullanarak..ya da thy uçak bileti yazınca hemen uçak bileti arayabiliyorsunuz.
bunları promote etmek icin ne yapardınız?
tamamen stratejilerini compare etmek istiyorum baskalarının fikirleriyle. yandex de falan calısmıyorum yani :)
görelim fikirleri.
Kampanyalarını yemişim, en büyük güzelliği "yasalar böyle, aslında senin aradığın şey bizde var ama sana gösteremiyoz :(" demiyo. Ha yandex mi kullanıyorum hayır :D bazen google fitil ediyor, o zaman yandexi açıyorum. Alışkanlık sonuçta, kolay değişmez.
-
nurk bunu yazdı
tamamen meraktan soruyorum; kampanyaları compare etmek icin.. su an yandex in yaptigi kampanyaları falan goruyorsunuz. ben ne bileyim yandex miyim? vsvs..
mesela iphone 5s yazınca fiyat listesi geliyor yandex.market kullanarak..
ya da thy uçak bileti yazınca hemen uçak bileti arayabiliyorsunuz.
tamamen stratejilerini compare etmek istiyorum baskalarının fikirleriyle. yandex de falan calısmıyorum yani :)
görelim fikirleri.
Aliskanliklari degistirmesi zordur.
Kaldiki sitenin adresini bile google arama cubuguna yazan bir milletten bahsediyoruz. Bence bu sekilde devam etsinler yavas yavasta olsa kullanirliligi artacaktir.
Karsilastirma icin sureci hizlandirmak istiyorlarsa benim siteyi (pazar.org) kendi bunyelerine katarlar. :D
Not: sitede dns ile ilgili ufak bir problem yasiyorum, herkes ulasamayabilir :| -
nurk bunu yazdı
mesela iphone 5s yazınca fiyat listesi geliyor yandex.market kullanarak..ya da thy uçak bileti yazınca hemen uçak bileti arayabiliyorsunuz.
görelim fikirleri.
para verirdim .net ötesi yok. bol bol para dağıtacan. adsense de yıllarca firefox reklamı yayınlandı. ie nin çöküşünün başladığı dönem firefox indirtmeye yükletmeye adsensenin para ödemesidir.
google ı yıkamazsın ama iyi sallarsın. çözüm para dağıtmak. her türlü webmaster a reklam vercen yandex in reklam modülü var ama tr de tam etkin değil. bunu iyi kullanırsa reklamların için de kendi reklamlarınıda eklerse güzel sonuçlar alır.
tv de reklamın sn si kaç para 20-30 bin lerde belki daha fazla. tv ye vereceğin reklam parasını webmaster a dağıt. kaleyi içten feth et. aranma oranları nasıl artacak bak gör.
zamanında rapidshare vardı. milletin ırzına geçti kedili köpekli captchalarla sonra hotfile diye bişey ortaya çıktı, para dağıtmaya başladı. ilk online paramı hotfile dan almıştım. zamanla millet paranın sıcaklığıyla hotfile e geçti rapidin çöküşü başlamıştı. sonra onun başarısını gören filehostlar para dağıtmaya başladı. rapid mal gibi kaldı. ve şuandada bitti nerdeyse.
iphone yazınca fiyat listesi filan sikimsonik işler. bunlar ücretli bişey alırsında sana yanında eşantiyon kalem verirler onun gibi bişey. bu tip şeylerle ilgi çekemezsin yani çeksen bile hedeflediğin oranda çekemezsin. bunlar sana basit hitler kazandırır.son bişey. para parayı çeker. aslında işin özeti.
-
millet ne yapacaklarını şaşırdılar
-
Beyler demin kadının teki aradadı 11 Şubat'ta saat 14:00'da görüşme varmış.Şişlide.Gidecek olan varsa beraber gidelim.
-
Citizen bunu yazdı
Beyler demin kadının teki aradadı 11 Şubat'ta saat 14:00'da görüşme varmış.Şişlide.Gidecek olan varsa beraber gidelim.
benimkine 12 şubat dedi kadın,beni de aradı
-
Bu arada görüşme Yandex'in ofisinde olmayacakmış.GBK Türkiye diye bir araştırma şirketinin ofisinde yapacaklarmış.Şişli Bomontide.
-
görüşme toplu değil beyler tek tek anket yapıcaklarmış, 30-60dk arası sürer dedi kadın. ben gitmem hacı 1.5saat yol üstüne anket tekrar geri dön, toplu olaydı eğlence amaçlı gelirdim :/
-
ben 13 şubat saat 20:00 da gidiyorum
-
Yaklaşık 1 saat önce bir numaradan aradılar
10 tane soru sordular,
Sonrada randevu istediler..
sonrası mail attılar..
Merhabalar,
Öncelikle çalışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Çalışma ve şirket ile ilgili detaylı bilgiyi ekte bulabilirsiniz.
Görüşmek umudu ile,
Saygılarımla,
Miray İçli
Responsible, Field&Operations | Qualitative Divison | Consumer Experiences
GfK Araştırma Hizmetleri A.Ş. | Sıracevizler Cd.
Çiftecevizler Deresi Sk. No: 6 / 5 Bomonti | 34381 Şişli | İstanbul | Türkiye
T +90 212 368 0700 ext. 192 | M +90 549 385 5452 miray.icli@gfk.com