folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek

Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

tamamen meraktan soruyorum; kampanyaları compare etmek icin.. su an yandex in yaptigi kampanyaları falan goruyorsunuz. ben ne bileyim yandex miyim? vsvs..

siz olsanız kullanıcıyı yandex'de arama yaptırtmak icin ne yapardınız?
    mesela iphone 5s yazınca fiyat listesi geliyor yandex.market kullanarak.. 

ya da thy uçak bileti yazınca hemen uçak bileti arayabiliyorsunuz.

bunları promote etmek icin ne yapardınız? 

tamamen stratejilerini compare etmek istiyorum baskalarının fikirleriyle. yandex de falan calısmıyorum yani :)

görelim fikirleri.

Kampanyalarını yemişim, en büyük güzelliği "yasalar böyle, aslında senin aradığın şey bizde var ama sana gösteremiyoz :(" demiyo. Ha yandex mi kullanıyorum hayır :D bazen google fitil ediyor, o zaman yandexi açıyorum. Alışkanlık sonuçta, kolay değişmez.

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

tamamen meraktan soruyorum; kampanyaları compare etmek icin.. su an yandex in yaptigi kampanyaları falan goruyorsunuz. ben ne bileyim yandex miyim? vsvs..

tamamen stratejilerini compare etmek istiyorum baskalarının fikirleriyle. yandex de falan calısmıyorum yani :)

görelim fikirleri.

Aliskanliklari degistirmesi zordur.
    Kaldiki sitenin adresini bile google arama cubuguna yazan bir milletten bahsediyoruz. Bence bu sekilde devam etsinler yavas yavasta olsa kullanirliligi artacaktir.
    Karsilastirma icin sureci hizlandirmak istiyorlarsa benim siteyi (pazar.org) kendi bunyelerine katarlar. :D

Not: sitede dns ile ilgili ufak bir problem yasiyorum, herkes ulasamayabilir :|

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

görelim fikirleri.

para verirdim .net  ötesi yok. bol bol para dağıtacan. adsense de yıllarca firefox reklamı yayınlandı. ie nin çöküşünün başladığı dönem firefox indirtmeye yükletmeye adsensenin para ödemesidir.

google ı yıkamazsın ama iyi sallarsın. çözüm para dağıtmak. her türlü webmaster a reklam vercen yandex in reklam modülü var ama tr de tam etkin değil. bunu iyi kullanırsa reklamların için de kendi reklamlarınıda eklerse güzel sonuçlar alır.

tv de reklamın sn si kaç para  20-30 bin lerde belki daha fazla. tv ye vereceğin reklam parasını webmaster a dağıt. kaleyi içten feth et. aranma oranları nasıl artacak bak gör.

zamanında rapidshare vardı. milletin ırzına geçti kedili köpekli captchalarla sonra hotfile diye bişey ortaya çıktı, para dağıtmaya başladı. ilk online paramı hotfile dan almıştım. zamanla millet paranın sıcaklığıyla hotfile e geçti rapidin çöküşü başlamıştı. sonra onun başarısını gören filehostlar para dağıtmaya başladı. rapid mal gibi kaldı. ve şuandada bitti nerdeyse.

iphone yazınca fiyat listesi filan sikimsonik işler. bunlar ücretli bişey alırsında sana yanında eşantiyon kalem verirler onun gibi bişey. bu tip şeylerle ilgi çekemezsin yani çeksen bile hedeflediğin oranda çekemezsin. bunlar sana basit hitler kazandırır.

son bişey. para parayı çeker. aslında işin özeti.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

millet ne yapacaklarını şaşırdılar

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler demin kadının teki aradadı 11 Şubat'ta saat 14:00'da görüşme varmış.Şişlide.Gidecek olan varsa beraber gidelim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Beyler demin kadının teki aradadı 11 Şubat'ta saat 14:00'da görüşme varmış.Şişlide.Gidecek olan varsa beraber gidelim.

benimkine 12 şubat dedi kadın,beni de aradı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada görüşme Yandex'in ofisinde olmayacakmış.GBK Türkiye diye bir araştırma şirketinin ofisinde yapacaklarmış.Şişli Bomontide.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

görüşme toplu değil beyler tek tek anket yapıcaklarmış, 30-60dk arası sürer dedi kadın. ben gitmem hacı 1.5saat yol üstüne anket tekrar geri dön, toplu olaydı eğlence amaçlı gelirdim :/

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

ben 13 şubat saat 20:00 da gidiyorum 

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Yaklaşık 1 saat önce bir numaradan aradılar

10 tane soru sordular,

Sonrada randevu istediler..

sonrası mail attılar..

Merhabalar,

Öncelikle çalışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Çalışma ve şirket ile ilgili detaylı bilgiyi ekte bulabilirsiniz.

Görüşmek umudu ile,

Saygılarımla,

Miray İçli
    Responsible, Field&Operations | Qualitative Divison | Consumer Experiences
    GfK Araştırma Hizmetleri A.Ş. | Sıracevizler Cd.
    Çiftecevizler Deresi Sk. No: 6 / 5 Bomonti | 34381 Şişli | İstanbul | Türkiye
    T +90 212 368 0700 ext. 192 | M +90 549 385 5452      miray.icli@gfk.com

www.gfk.com/tr

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 4026 Toplam Mesaj: 37