Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek
-
telekom bunu yazdı1 saat 45 dakika suren gorusmenin ardindan 50 TL'lik Ticket Compliments'in Fashion cekinden verdiler.
Insan teknoloji magazalarinda kullanabilecegim bir sey verirdi amk, g.tume mi sokucam bunlari (:
Genelde google ve yandex'in arama, urun, gorsel, video karsilastirilmasini sordular.
Tasarim, kullanilabilirlik gibi konulara da degindiler.
Arada kendi sitemin reklamini da yaptim, yahoo market'ten daha iyi urun indexliyormusum bunu gordum, gosterdim :D
Konusma nezih bir odada gerceklesti, camekanin diger tarafinda yandex turkiye'den elemanlar varmis.
Cikista yandex'in data analistlerinden biri tesekkur etti, cok sey katmisim onlara. Keske her kullanici benim gibi bilincli olsaymis dedi. Evet, g.tum kalkti :D
O kadar disk'ini ovdum insan bi ekstra alan verirdi :)
Lamborghini ve televizyon reklamlari yerine tik basina daha fazla para vermelerini soyledim vs.
Genel olarak guzel gecti. Musaitseniz gidin derim, bakarsiniz sizin onerilerinizden birini hayata gecirirler.O çeki nerede kullanacaksın hocam ?
-
Citizen bunu yazdıtelekom bunu yazdı1 saat 45 dakika suren gorusmenin ardindan 50 TL'lik Ticket Compliments'in Fashion cekinden verdiler.
Insan teknoloji magazalarinda kullanabilecegim bir sey verirdi amk, g.tume mi sokucam bunlari (:
Genelde google ve yandex'in arama, urun, gorsel, video karsilastirilmasini sordular.
Arada kendi sitemin reklamini da yaptim, yahoo market'ten daha iyi urun indexliyormusum bunu gordum, gosterdim :D
Konusma nezih bir odada gerceklesti, camekanin diger tarafinda yandex turkiye'den elemanlar varmis.
Cikista yandex'in data analistlerinden biri tesekkur etti, cok sey katmisim onlara. Keske her kullanici benim gibi bilincli olsaymis dedi. Evet, g.tum kalkti :D
Lamborghini ve televizyon reklamlari yerine tik basina daha fazla para vermelerini soyledim vs.
Genel olarak guzel gecti. Musaitseniz gidin derim, bakarsiniz sizin onerilerinizden birini hayata gecirirler.O çeki nerede kullanacaksın hocam ?
Ticket Compliments Fashion hediye ve alışveriş kuponlarınızı; Altınyıldız, Beta, Beymen Business, Boyner, Çarşı, Damat, Damat Tween, Divaresse, Fabrika, Frame, FTS64, İGS, Mudo City, Mudo Collection, Network, QUE, YKM markalarının mağazalarında kullanabilirsiniz.
https://www.hediyemticket.com/Hediye-Kuponumu-Nerede-Kullanabilirim?CSRT=7657060659366526581 Mağaza listesi için
-
E-postada bana 75 lira yazmışlardı çek için.Eğer en az x liralık alışveriş yapmanız lazım yoksa çek geçersiz olayı yoksa belki işe yarayabilir.
-
telekom bunu yazdı1 saat 45 dakika suren gorusmenin ardindan 50 TL'lik Ticket Compliments'in Fashion cekinden verdiler.
Genel olarak guzel gecti. Musaitseniz gidin derim, bakarsiniz sizin onerilerinizden birini hayata gecirirler.metrobüsle nasıl gidilir oraya ? bende davetliyim 2 gün sonra gideceğim.
-
ElizaBeTH bunu yazdıtelekom bunu yazdı
1 saat 45 dakika suren gorusmenin ardindan 50 TL'lik Ticket Compliments'in Fashion cekinden verdiler.
Genel olarak guzel gecti. Musaitseniz gidin derim, bakarsiniz sizin onerilerinizden birini hayata gecirirler.
metrobüsle nasıl gidilir oraya ? bende davetliyim 2 gün sonra gideceğim.
Bende metrobusle gittim.
Mecidiyekoy'de indikten sonra. 15-20 dakikalik yurume mesafesi var.
Koordinatlar: 41.062363,28.982758
Cevahir Otelin otopark girişinin karşısındaki bina. Saruhan Plaza 5. katta.
GFK asansorden cikinca direk karsinda zaten. -
var mı gıden ?
Toplam Hit: 4028 Toplam Mesaj: 37