Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek
-
benide aradılar müsait deilim dedim sonra tekrar aradılar gene müsait deildim açamadım dahada aramadılar lo :D
-
beyler hediye vericez demişler ne acaba bilen var mı ?
-
Citizen bunu yazdı
beyler hediye vericez demişler ne acaba bilen var mı ?
Soruma cevap aldım ;
Mustafa Bey merhabalar,
Hediyemiz 75,00 TL değerinde Ticket Fashion hediye çekidir.
-
Bugun aradilar, yoldayim. Gidiyorum bakalim.
Kadin "uzaktaysaniz sizi sirket arabamizla bulundugunuz yerden alabiliriz" dedi.
Oha amk :)
He bu arada beni yonetici aradi, ezikler sizi :p -
telekom bunu yazdıBugun aradilar, yoldayim. Gidiyorum bakalim.
Kadin "uzaktaysaniz sizi sirket arabamizla bulundugunuz yerden alabiliriz" dedi.
He bu arada beni yonetici aradi, ezikler sizi :pGittiğine değse bari hocam. :)
-
Citizen bunu yazdıtelekom bunu yazdıBugun aradilar, yoldayim. Gidiyorum bakalim.
He bu arada beni yonetici aradi, ezikler sizi :pGittiğine değse bari hocam. :)
beni de bi bayan aradı Ankara dayım dedim biz istanbuldayız dedı :))
-
Citizen bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Bugun aradilar, yoldayim. Gidiyorum bakalim.
He bu arada beni yonetici aradi, ezikler sizi :p
Gittiğine değse bari hocam. :)
Bakalim, 200 GB hic fena olmaz aslinda. :D
Toplu gorusme olsa bulusma acisindan daha iyi olurdu, neyse saglik olsun... -
Çok bi şey bekleme.75 liralık hediye çeki veriyoruz dedi.Ama nerenin çeki pek bilgim yok.Birde yandex yazılı kalem falan verirler sanırım.
-
bir tek beni aramadılar herhalde.
-
1 saat 45 dakika suren gorusmenin ardindan 50 TL'lik Ticket Compliments'in Fashion cekinden verdiler.
Insan teknoloji magazalarinda kullanabilecegim bir sey verirdi amk, g.tume mi sokucam bunlari (:
Genelde google ve yandex'in arama, urun, gorsel, video karsilastirilmasini sordular.
Tasarim, kullanilabilirlik gibi konulara da degindiler.
Arada kendi sitemin reklamini da yaptim, yahoo market'ten daha iyi urun indexliyormusum bunu gordum, gosterdim :D
Konusma nezih bir odada gerceklesti, camekanin diger tarafinda yandex turkiye'den elemanlar varmis.
Cikista yandex'in data analistlerinden biri tesekkur etti, cok sey katmisim onlara. Keske her kullanici benim gibi bilincli olsaymis dedi. Evet, g.tum kalkti :D
O kadar disk'ini ovdum insan bi ekstra alan verirdi :)
Lamborghini ve televizyon reklamlari yerine tik basina daha fazla para vermelerini soyledim vs.
Genel olarak guzel gecti. Musaitseniz gidin derim, bakarsiniz sizin onerilerinizden birini hayata gecirirler.
Toplam Hit: 4030 Toplam Mesaj: 37