folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek

Yandex Kullanıcılar İle Sohbetler Düzenleyecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

benide aradılar müsait deilim dedim sonra tekrar aradılar gene müsait deildim açamadım dahada aramadılar lo :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

beyler hediye vericez demişler ne acaba bilen var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

beyler hediye vericez demişler ne acaba bilen var mı ?

Soruma cevap aldım ;

Mustafa Bey merhabalar,

Hediyemiz 75,00 TL değerinde Ticket Fashion hediye çekidir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bugun aradilar, yoldayim. Gidiyorum bakalim.
    Kadin "uzaktaysaniz sizi sirket arabamizla bulundugunuz yerden alabiliriz" dedi.

Oha amk :)
    He bu arada beni yonetici aradi, ezikler sizi :p

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Kadin "uzaktaysaniz sizi sirket arabamizla bulundugunuz yerden alabiliriz" dedi.

Gittiğine değse bari hocam. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

beni de  bi bayan aradı  Ankara dayım dedim  biz istanbuldayız dedı :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

Bakalim, 200 GB hic fena olmaz aslinda. :D
    Toplu gorusme olsa bulusma acisindan daha iyi olurdu, neyse saglik olsun...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çok bi şey bekleme.75 liralık hediye çeki veriyoruz dedi.Ama nerenin çeki pek bilgim yok.Birde yandex yazılı kalem falan verirler sanırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

bir tek beni aramadılar herhalde.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    1 saat 45 dakika suren gorusmenin ardindan 50 TL'lik Ticket Compliments'in Fashion cekinden verdiler.
    Insan teknoloji magazalarinda kullanabilecegim bir sey verirdi amk, g.tume mi sokucam bunlari (:
    Genelde google ve yandex'in arama, urun, gorsel, video karsilastirilmasini sordular.
    Tasarim, kullanilabilirlik gibi konulara da degindiler.
    Arada kendi sitemin reklamini da yaptim, yahoo market'ten daha iyi urun indexliyormusum bunu gordum, gosterdim :D

Konusma nezih bir odada gerceklesti, camekanin diger tarafinda yandex turkiye'den elemanlar varmis.
    Cikista yandex'in data analistlerinden biri tesekkur etti, cok sey katmisim onlara. Keske her kullanici benim gibi bilincli olsaymis dedi. Evet, g.tum kalkti :D

O kadar disk'ini ovdum insan bi ekstra alan verirdi :)
    Lamborghini ve televizyon reklamlari yerine tik basina daha fazla para vermelerini soyledim vs.

Genel olarak guzel gecti. Musaitseniz gidin derim, bakarsiniz sizin onerilerinizden birini hayata gecirirler.

Toplam Hit: 4030 Toplam Mesaj: 37