Yanlışlıkla Bir Atın Güçleri Bana Geçti, Ne Yapmalıyım?
-
Arkadaşlar sanırım şu an diğer insanlarda olmayan bir süper güce sahibim.
Anlatıyorum.
Normalde bana hep çevremdekiler dokunuşlarında gizli bir enerji var sanki insanı çok rahatlatıyor der ve bana masaj yaptırmayı çok severlerdi. Bu konuda bir eğitimim de olmamasına rağmen masaj yaparken sanki kendimi kaybediyordum ve karşımdakinin enerjisini sömürüp farklı bir dünyaya götürüyordum. Bu bende küçüklüğümden beri olan bir şey ve insanlar bana bu yüzden garip bakar hep.. Neyse..
Benim atlara da bir ilgim var çok severim. Binmesini bilmem ve sevmem de zaten ama bir atı sevmeye başladığım zaman at ve ben bütün oluruz sanki. Tarifi olmayan bir his... Oturduğum yerin yakınlarında belediyeye bağlı bir atlı spor klübü bulunuyor. Haftasonu zamanları gidip oradaki atları seviyorum.
Bugün hava kapalı ve baya yağmurlu olmasına rağmen yine de o tepedeki atlı spor klübüne gittim. Fırtınalı hava olduğu için kimsecikler yoktu sadece atlar ahırlarında kişniyorlardı. Oradaki favori atıma her zamanki gibi dokunup sevmeye başladım. Etrafta kimsecikler olmadığı için de daha rahat davranabiliyor ve atın her yerini seviyordum ve bu bana inanılmaz bir enerji verirken hayvan da rahatlıyordu.
Sonra bir şimşek çaktı ve yıldırım düştü yakınlara. At birden gerildi ve şahlandı... Ben de irkildim. Her yerde elektrik kesildi ve kapkaranlık oldu. Atı sakinleştirmek için boyun kaslarını ve omurgasını okşadım... Saçlarımın elektriklenmesi geçince fark ettim ki bende farklı bir şeyler var. Sanki o atın karşısında bir insan değildim ve ben de bir at olmuştum. Sanki o at gibi ben de sahibini bekliyormuş gibi hissetmeye başladım ve bi atın eğitimi sırasında yaşadıklarını yaşamış gibi hissetmeye başladım. Ayrıca cisimlerin varlığı farklı bir boyuta taşınmış gibiydi. Her gördüğüm cismi kafamda otomatik olarak üç boyutlu şekilde hissedip etrafını görmesem de hakimiyet hisseder hale gelmiştim.
Arkadaşlar şu an deli gibi bir enerjiye sahibim ve sahibimi bekliyorum. Sırtıma binilsin istiyorum. Bu his beni korkutuyor. Ne yapabilirim bu nasıl çıkar?
Dalga geçmezseniz sevinirim.
-
bi kişne bakalim
-
Damacananın gücünü dene dostum. Hatta eşşek falan da dene anca keser seni.
-
Şİmdi ben bununla nasıl dalga geçmeyeyim
-
-
Bu aralar enerji veren ürünler (cezerye, lokum, tatli vb) cok tükettiysen olabilir.
Biraz kos enerjini harca gecer veya orada bulunan jokeye sen at ile ben tek yarisa varmisin de,
-
Aga birde dalga gecmeyin demissin.
-
surinin birine iyi bi saxo çektir rahatla
-
Atı sadece sevip okşadığına emin misin hocam..
@edit
Bir anda gözünde şimşek çakması falan, insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyor..
Belinde falan bir ağrı varmı biraz daha detay verirsen yardımcı olmaya çalışırız.
CEO tarafından 19/Eki/19 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Bu trolün hala banlanmamasıda ilginç
-