Yanlışlıkla Bir Atın Güçleri Bana Geçti, Ne Yapmalıyım?
-
bu gevezeyi ab ye kadar banlamaları lazım. sitedeki insanlarla taşak geçer gibi bir çok konu açtı.
-
underzero bunu yazdı
veya orada bulunan jokeye sen at ile ben tek yarisa varmisin de,
-
Hocam bir atın gücü sana ne kadar da geçmiş olsa yine 1 beygir gücündesin, yani 75 kg ağırlığı 1 saniyede 1 metre yükseğe cekebilirsin. Elektriksel olarak da 736 watt güce sahipsin. Yani bir elektrik süpürgesi etmiyorsun.
Ayrıca adana bölgesinde falan yaşıyorsan üzerinde sahibin olmadan evden fazla uzaklaşma, o bölgede genelde pastırma sucuk imalatı diğer bölgelere göre daha fazla.
Ayrıca bir ata, hatta bir insana göre edebiyatın da baya iyiymiş, ülkemizin böyle bilinçli ve eğitimli atlara ihtiyacı var, insanı fos çıktı bari atlarimiz eğitimli olsun.
-
yarın gel bold pilot olarak başla
-
biri arkadaşa binsin
-
Yazın anadüşüncesi son paragrafta. Bu arkadaşımız ray değiştirmiş. Kendine partner arıyor.
-
do_som bunu yazdı
bu gevezeyi ab ye kadar banlamaları lazım. sitedeki insanlarla taşak geçer gibi bir çok konu açtı.
millet eğleniyor işte ne güzel,ne banlaması...
Arkadaşlar buna benzer stranger things hikayeleri olan varsa korkmadan anlatsın lütfen,vakit geçiyor :)
-
balbazar bunu yazdı
biri arkadaşa binsin
+1
-
Tahribat ruhu budur. Ulaşım Araçları ve Seyahat başlığı altına açtığı bu konudan ötürü kendisini tebrik ediyorum. Oldukça eğlenceli görünüyor. Bu ülkedeki milyonlarca genç eğitim sistemi sayesinde ATlaşmıştır.
"Ben bineceğim atın/eşeğin benden zeki olmasını istemem" Emin SAZAK
https://www.youtube.com/watch?v=N_n8iLxun_8 -
italyan bunu yazdı
"Ben bineceğim atın/eşeğin benden zeki olmasını istemem" Emin SAZAK
Şu yorumu forumda 100 yere yazmışımdır. Her konuyu siyasete bağlayıp duruyorum tiksindim kendimden