Yapay Zeka Sonrası Ne Halt Edeceğiz - Yazılımcılar
-
yapay zeka hangi seviyeye gelirse gelsin insani duyguları olmadıkça insan gibi kararler veremeyecek.
bazı durumlarda çok mantıksız olsa bile yapılması gereken bazı şeylerin bulunduğu hallerde yapay zeka bunun yapılmasını asla ama asla önermeyecek.
bu gibi durumlar için insanlar her zaman daha ön planda olacak.
-
Tasarımcılar da sıkıntıya girecek. bi cümle kuruyosun sana 10 saatte yapacağın görseli veriyor. ürün çekimi için zemin, ışık, tasarım, materyal çalışması yapıp bir gününü harcıyosun. adam bir cümle promt ile daha iyisini yapıyor.
-
İnsanı çok abartıyoruz,
Ateşli silahlar icat edilene kadar en iyi kılıç sallayan, ok atan kendini ilah sanıp rakipsiz görüyordu.
Yapay zekaya günde bir 20-30 ayırmak faydalı, belde taşımak lazım.
-
erşan abi sinema bitmiş diyorlar ne diyorsun
sinemayı kim bitirebilmiş
80 senesinde de sinema bitti diyorlardı şimdi de diyorlar
yeşilçam battı sinema devam ediyor ama
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
yapay zeka hangi seviyeye gelirse gelsin insani duyguları olmadıkça insan gibi kararler veremeyecek.
bazı durumlarda çok mantıksız olsa bile yapılması gereken bazı şeylerin bulunduğu hallerde yapay zeka bunun yapılmasını asla ama asla önermeyecek.
bu gibi durumlar için insanlar her zaman daha ön planda olacak.
hocam ben o konuda emin değilim. insani duygular da verilebilir ama buna gerek bile yok. insanların çeşitli önceliklerini ve değer yargılarını tanımlarsın onları dikkate alıp karar verir bitti gitti. hatta interneti inceleyip insanların değer yargılarını insanların kendisinden bile iyi tanımlayabilir belki.
-
Insan davranışları her ne kadar random görünse de kesinlikle patternler üzerinde koşuyor.
Teşhisi koyduğun zaman ne yapacağını kestirebiliyorsun. Pickup artistlerin game'ini okumanızı öneririm. Kadinlarin matematiğini çözmüş adamlar. Insan basit bir mekanizma, eskiden %100 aksini düşünürdum.
-
yolbulucu bunu yazdısamaccc bunu yazdı
çok karamsarsınız . dünya nüfusunun %30u atm den para çekmeyi bilmiyor
bahsettiğiniz uzay çağına baya var .
çok iyimsersin
ben dünyanın 70% inin atm ye erişimi olduğunu düşünmüyorum.
Bu kitleye zaten birsey olmayacak. Onların standard zaten düşük. Hayatında şehir değiştirmemiş. Sorun sende bende. Onlar gibi yaşayabilir misin?
-
Ekerci bunu yazdıyolbulucu bunu yazdısamaccc bunu yazdı
çok karamsarsınız . dünya nüfusunun %30u atm den para çekmeyi bilmiyor
bahsettiğiniz uzay çağına baya var .
çok iyimsersin
ben dünyanın 70% inin atm ye erişimi olduğunu düşünmüyorum.
Bu kitleye zaten birsey olmayacak. Onların standard zaten düşük. Hayatında şehir değiştirmemiş. Sorun sende bende. Onlar gibi yaşayabilir misin?
onlar giyi yaşamam niye gereksin ki. atmsiz adama da web sitesi yapabilirim
-
Skynet t600leri sahaya sürmedikten sonra korkmayın.
-