(Yaprak Dökümü)Tahribata 2 Sene Veda :( @Antioksidan
-
antioksidan,2 sene cok az giricem diorsunda eger calıstıgın yerde bir bilg. varsa 2dkka bakam tahriye cıkıcam diceksin adım gbi eminim,hep saatlerce burda olmana gerek yok biras ara versen calışmak icin yeterli kanımca
ayrıca imkanın varsa ver sorularını cozelim(en azından ben elimden geldigi kadar yardımcı olam)nede olsa taze atlatmış biri olarak(gerci2-3 güne kadar tercihlerimiz belli olcak ***** gelmielim)2-3 soru icin dershaneye yada sorularını sorucagın kişiye gitmek buyuk zahmet,hem sorarsın sorularını hemde tahriden kopmassın fena mı olur?ayrıca belki yıllarca gözardı edilen interneti araştırma odev icin kullanma ütopyasını da burda senınle kırarız,fizik matematik geo fln varsa yaz bana
kolay gelsin
benden sana birkac tavsiye olsun
1-)kendine ait bir müzik listen olsun onunla calışıp motive olabilirsin,ben ilahi/metal dinlerdim şahsen test cozerken hem eglenceli oluyor kuru kuru gitmes hemde eglence faktorunu de devam ettiriordum bu sayede
2-)okulunda hep tek ol,en iyilerden biri olursan (en azından sınıfında) her zaman kayrılırsın hele okulun namı cok ii deilse yaşadın,cöplügünde kral olursun,sen biras gayret gosterdikce dip.notu iyi olsun die verilen bol bol notları düşün anlarsın dedigimi
3-)lise3 de genelde 2 tür adam vardır (ilk başta herkeste heves vardır calısıorz fln die)bir yapamam saten seneye calışıcam takımı birde ne olursa olsun calışiim yaparım dienler,1nci takımı ele gecirdin mi avantaj sende biliorum biras adice bir durum ama sen onların arkasını kollarsan onlarda senın arkanı kollar,kopya isteyende esirgeme elinden geldigince ver ama yakalancak gbiysende kendini yakma
4-)konuların üstünde cok cok detaylı bir bicimde durma saatlerini harcama ögren temelini nasıl yapılacagını yeter,herkes soru ezberleme dicek sana ama belli başlı soruları ezberlersen kolaylık saglarsın genelde butun konuya hakim olursan kazanclı cıkarsın bu sebeple lise3ün sonlarında coşucaksın bir anlam bütünlük kazancak bütün calıştıkların
5-)gerektigi zmn herşeyide yap liseni harap etme kendine,yeri geldiginde hovardalık yap,yeri geldiginde piclik yap,cok olaylara karışma yok nam dı saygınlıktı fln,arkadaşların anlar seni ama hocaların anlamaz pek boyle olayları en azından anlayan 2-3 tane cıkıcak gerisi yalan olucak
kolay gelsin...bişi olursa yardımcı olmaya calışırım. -
kendine iyi bak kardeşim herşey için sağol.Ben veda etmedim bak seneye össyi bekliyorum böyle tarak gibi kalırsın şimdi veda etmessen :(
-
eyv abü saol :)
-
bütün öss ye hazırlananlar inşallah iyiy hayırlı haberlerle gelirsiniz Allah a emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah Allah utandırmaz emekleriniz boşouna gıtmez Allah herzaman calışanın yanındadır ve hakkınızı alırsınız yeter kı calışın kolay gelsın
-
selam ve dua ile oksi kardeşim sktr git,biri gider biri gelir,burda duygu sömürüsü yapma bari:P sen bile inanmion la ayri kalacagina:) neyse,Allah tum oksi yaşındaki bebelere sabır ve çalışma gücü versin valla zor bi dönem test kitaplarınızı raflara kaldıracaginiz veya denize ırmaga atacaginiz gun gelir insallah,ve hidayete erersiniz.selametle (f)
-
domainin parasını öde öle git ibne domaini nereme sokacam ben bana aldırdın :D
-
:D heheheh ski skine almadık o domaini :D
çıkmaya üşeniom dışarı :D
-
yav dostum tüylerim ayaklandı valla.. allah yar ve yardımcın olsun başarılar dilerim.. kendine çok iyi bak kardeşim
-
işte buna oynarım aq
-
hayııır :(
Toplam Hit: 8325 Toplam Mesaj: 62