folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder (Yaprak Dökümü)Tahribata 2 Sene Veda :( @Antioksidan

(Yaprak Dökümü)Tahribata 2 Sene Veda :( @Antioksidan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    antioksidan,2 sene cok az giricem diorsunda eger calıstıgın yerde bir bilg. varsa 2dkka bakam tahriye cıkıcam diceksin adım gbi eminim,hep saatlerce burda olmana gerek yok biras ara versen calışmak icin yeterli kanımca
    ayrıca imkanın varsa ver sorularını cozelim(en azından ben elimden geldigi kadar yardımcı olam)nede olsa taze atlatmış biri olarak(gerci2-3 güne kadar tercihlerimiz belli olcak ***** gelmielim)2-3 soru icin dershaneye yada sorularını sorucagın kişiye gitmek buyuk zahmet,hem sorarsın sorularını hemde tahriden kopmassın fena mı olur?ayrıca belki yıllarca gözardı edilen interneti araştırma odev icin kullanma ütopyasını da burda senınle kırarız,fizik matematik geo fln varsa yaz bana
    kolay gelsin

benden sana birkac tavsiye olsun
    1-)kendine ait bir müzik listen olsun onunla calışıp motive olabilirsin,ben ilahi/metal dinlerdim şahsen test cozerken hem eglenceli oluyor kuru kuru gitmes hemde eglence faktorunu de devam ettiriordum bu sayede
    2-)okulunda hep tek ol,en iyilerden biri olursan (en azından sınıfında) her zaman kayrılırsın hele okulun namı cok ii deilse yaşadın,cöplügünde kral olursun,sen biras gayret gosterdikce dip.notu iyi olsun die verilen bol bol notları düşün anlarsın dedigimi
    3-)lise3 de genelde 2 tür adam vardır (ilk başta herkeste heves vardır calısıorz fln die)bir yapamam saten seneye calışıcam takımı birde ne olursa olsun calışiim yaparım dienler,1nci takımı ele gecirdin mi avantaj sende biliorum biras adice bir durum ama sen onların arkasını kollarsan onlarda senın arkanı kollar,kopya isteyende esirgeme elinden geldigince ver ama yakalancak gbiysende kendini yakma
    4-)konuların üstünde cok cok detaylı bir bicimde durma saatlerini harcama ögren temelini nasıl yapılacagını yeter,herkes soru ezberleme dicek sana ama belli başlı soruları ezberlersen kolaylık saglarsın genelde butun konuya hakim olursan kazanclı cıkarsın bu sebeple lise3ün sonlarında coşucaksın bir anlam bütünlük kazancak bütün calıştıkların
    5-)gerektigi zmn herşeyide yap liseni harap etme kendine,yeri geldiginde hovardalık yap,yeri geldiginde piclik yap,cok olaylara karışma yok nam dı saygınlıktı fln,arkadaşların anlar seni ama hocaların anlamaz pek boyle olayları en azından anlayan 2-3 tane cıkıcak gerisi yalan olucak

kolay gelsin...bişi olursa yardımcı olmaya calışırım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    kendine iyi bak kardeşim herşey için sağol.Ben veda etmedim bak seneye össyi bekliyorum böyle tarak gibi kalırsın şimdi veda etmessen :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    eyv abü saol :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irmak
    irmak's avatar
    Dişi
    bütün öss ye hazırlananlar inşallah iyiy hayırlı haberlerle gelirsiniz Allah a emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah Allah utandırmaz emekleriniz boşouna gıtmez Allah herzaman calışanın yanındadır ve hakkınızı alırsınız yeter kı calışın kolay gelsın

insanları iyiy tanıyın, her insanı fena bilip kötülemeyin, her insanı övmeyin,anne ben aşka inanmam gözyaşlarıyla sulanmam istemiyorum pilav yapmakevlilik solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister!Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir ,Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    selam ve dua ile oksi kardeşim sktr git,biri gider biri gelir,burda duygu sömürüsü yapma bari:P sen bile inanmion la ayri kalacagina:) neyse,Allah tum oksi yaşındaki bebelere sabır ve çalışma gücü versin valla zor bi dönem test kitaplarınızı raflara kaldıracaginiz veya denize ırmaga atacaginiz gun gelir insallah,ve hidayete erersiniz.selametle (f)

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    domainin parasını öde öle git ibne domaini nereme sokacam ben bana aldırdın :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    :D heheheh ski skine almadık o domaini :D
    çıkmaya üşeniom dışarı :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    yav dostum tüylerim ayaklandı valla.. allah yar ve yardımcın olsun başarılar dilerim.. kendine çok iyi bak kardeşim

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    işte buna oynarım aq

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    hayııır :(

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer