folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder (Yaprak Dökümü)Tahribata 2 Sene Veda :( @Antioksidan

(Yaprak Dökümü)Tahribata 2 Sene Veda :( @Antioksidan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    vay amk kodlar cikmiodu dooru ya,edit,:)MaviBere. selametle (f)

hız emniyettir...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Gün geLir Zaman döner TAHRİBAT'ta iyi yerLerde oLursun..Ama asıL önemLi oLan geLecek..Rabbim yar ve yardımcın oLsun her konuda inş. istediğin yerLerde oLursun..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    3 Hafta sonra gelirsin, ben de ders çalışacam diyordum, en fazla 2 hafta dayanabildim :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1hafta sonra gelmesse ben birsey bilmiyorum :)...valla 1,5 yil girmedim dondum dolastim yine girdim :) sonra 1-2 kez daha veda etmeye calistim en fazla 3 hafta surdu...ziki tuttun hacim birkez buraya girdin murid oldunya :)...ama bilincli hareket edersen hem tbt yi hemde gelecegin icin derslerini bir arada goturebilirsin...ama sen hafta sonlari falan gir yinede :).

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Yaw ben son ay çalıştım öss ye bütün tanıdıklarımı geçtim..2 sene abartma be..Sen fazla dayanamazsın TBT yokluğuna max 1 ay..Sonra hem ders çalışırım hemde TBT de takılırım ne zararı olabilirki demeye başlarsın :) Ben aksine TBT kapandıktan sonra 1 sene ara verdim Lise sonda geldim tekrar başına..Herkes bilgisayar oynama derken ben daha çok bilgisayar başında durdum.Ne yapacağını bil ona göre kendine plan yap ben programlı çalışmadım ama planlıydım..Hepsi kafamda yazılıydı.Pc kapatmak çözüm olsa kimse pc açmasın kazansın o zman..Hiç dert etmeyesin bilgisayar ve ders bir arada gider..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bilgisayar yok artık :)
    istesem de giremem :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Bir sürü internet kafe var k.elin de be.Hatta bi tanesi restaurant-İnternet cafe gibi bişeydi alt taraf lokanta üst internet :) oraa takılırsın bayağı beğenmiştim orayı :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    zaga orası abü :)
    diyorum ya istesem de takılamıyorum zamanım kalmıyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    öyle konzervatif yaşanmaz bea sosyal hayatını da aksatmaman lazım oolum,çok çalışmaktan ziyade verimli çalış,ayrıca derslerinede olumlu etkisi olur,kafayı yersin la şu gecen gunku rus matematik prof topici vardi hatirliosan o bile bak mantar toplamaya gidiodu arada bir:) hani kayboldu deniodu ölmüştür belkim zehirli bi mantardan:)

hız emniyettir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    sevgili anti bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için dashaqür ederim :)

öncelikle senin öss maratonundaki atlardan biri olarak görmek gurur verici bi o kadarda üzücü.
    inşallah; beynine internetten ayrılmayı kazıdığın zaman diliminde haytalık yapmaz derslerine çalışırsın...

ama sana son sözüm

GEL VAZGEÇ BU SEVDADAN !!!

=)

selam ve dua ile (F)
Toplam Hit: 8333 Toplam Mesaj: 62