(Yaprak Dökümü)Tahribata 2 Sene Veda :( @Antioksidan
-
Arkandan bir tas su döküyoruz güle güle :))
-
ee nolmus yani bizde bu sene össye girdik neti falan kapatmadık
-
tabii okul onemli bu yıl biz yırtık sayılır umarım siz de sıyırırsınız.Hepinize başarılar.
-
adamın hedefleri büük olum odtü falan :) yolum acık olsun kardesım anti=) arada gir ya nete snsız olmaz...
-
s. git amk ders calıs baktın olmuo netsiz yapamıon geri gelirsin geri donusu olan bi yol sankı intihar falan edio amk yapma etme gozunu sewiim gel wazgec bu sewdadan (F)
-
öss yi ciddiye alıor olm adam boş diil sizin gibi hem sistem değişiti.
(ziki tuttular gayri amuğa koyim) :D -
biraz da kowar gibi mi oldu sankı ne
-
lam bırakın bunları
bende anadolu lisesiydim
sistem tam benm zamanımda deişti lise2yi sallamadık lise3e geldik size lise2de sorcaz dediler
bende össyi ciddiye alıodum
ne arkadaslarım vardı pc yi toplayan neti kapatan vs vs vs
hepsindende yüksek puan aldım
günde 1-2 saat pcnin kimseye zararı olmaz
dersane olmadıı zaman 4te evde oluodum
5e kadar dinleniodum
2-3 saat neyse calısıodum
saat 10da pc acıp 12de yatıodum
simdi saat 11de yatıonuz dielim
eve5 te geldiniz elinizde 6 saat var sanki bu 6saatin tamamında calıscaksınız calıscanız 3 saat ise ha geri kalanda nete girmişssiniz ha tv izlemişsiniz veya dısarda gezmişsiniz veya telefonla konusmussunuz hiç farketmez -
Antioksidan kafasından tamamen atmak istiyo =) bence öyle daha rahat çalışıcağını sanıyo. Bir seçim bu bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Bende bu yıl giricem ama bırakmayı düşünmüyorum çünkü össnin istediği senin hayatının azına sıçmak, ben buna izin vermiycem=) Çalışıcam mı çalışıcam o ayrı konu. İnsanın çalışma stiline bağlı ben WOWda level 45 karakterli ilk yüze girmiş adam tanıyorum yani=) o neti bırakmamış ama iki işide doğru düzgün yapmış. Hadi hayırlsı
-
maalesef 1- saat pc beni daha da azdııyo (:
krizler geçiriyorum giremedim mi (:
kişiden kişiye değişir...
Toplam Hit: 8326 Toplam Mesaj: 62