Yardima İhtiyacim Var Gurur Yaptim Lutfen
-
Network camera programina giris sifresini nasil bulurum.Esim sifreyi kaldirdi ve simdi giremiyorum nasil sifre kirilir arkadaslar bu arada bilgisayari gazete okumak icin kullanan birisi olarak ogrenmem lazim gurur meselesi oldu..
-
komik :D
-
Bilgisayarda sadece gazeteye okuyan birisi tahribattan nasil haberdar oluyor :D
-
demekki son kullanıcıya kadar ulaştık :|
-

:))
-
-----------------------------demekki son kullanıcıya kadar ulaştık :|
---------------------------
hehe yazık abi ya bilen warsa yardımcı olalım=)=)
-
valla is basa dusunce insan mevlasinida buluyor belasinida tsk buarada halime acidiginiz icin yardim edecekmisiniz arkadaslar esime inat ogrenecegim bilgisayari
-
elifzeynep bunu yazdı:
-----------------------------
valla is basa dusunce insan mevlasinida buluyor belasinida tsk buarada halime acidiginiz icin yardim edecekmisiniz arkadaslar esime inat ogrenecegim bilgisayari
-----------------------------Sorununuzun ne olduğunu tam olarak açıklarsanız mutlaka biri yardım eder.
Anlatmak istediğiniz konu açık değil.
Neyin şifresi?
-
Network camera diye bir program var esimin olusturdugu giris sifresi ile otomatik olarak girip cameradan istedigim gibi esimin is yerine bakabiliyordum sifreyi sildi bulamiyorum bloke ederim diye fazla deneme yapmadim
-
bence hiç gerek yok biraz baskı yeter
-
Statik bir ip yada bir web server üzerinden o local ağadaki kameralar ile şirket görüntüsü alıyorsunuz.
Kameranın giriş panelindeki şifreyi kırabilme ihtimaliniz yok. Çünkü şifre makinanızda tutulmuyor.
Eğer şifre değiştiyse en iyi ihtimal ile eşinizin bilgisayarına bir keylogger kurarak şifreyi alabilirsiniz.
Aksi halde web arayüzününün bir açığı yoksa girip kontrol edemezsiniz.
Ek: Programsa yinede ip çıkışı yapıyor keylogger en iyi çözüm.