Yardima İhtiyacim Var Gurur Yaptim Lutfen
-
abicim sen oyle yap olmadi boyle kilit programlarindan birini indir bilgisayara kilit koy hareket edemes arkadas.aslinda en iyisi biostan sifrede pili cikartinca oda gidiyomus diye duydumdu
-
esimin basina sorun cikarmadan yapmam lazim valla bosarsa ortada uc cocuk lay lay lom ortada gezerim artik bu camaera sistemini kurmak icin bir ay ugrasti,iscilerinin nerde ne yaptigini bu sistem sayesinde kontrol ediyor yani olay cidden hassas msn sifreleri kiriliyor falan okuyunca mumkunse denemek istyorum fakat tahribat yaratmadan mumkunse..
-
tahribat yaratilmadan zarar olmaz (gibime geliyor)
-
Tekrar tsk tavsiye ettiginiz programlari bir arastirayim............
-
Aklıma takıldı eşinizin ne yaptıgını görmek istemeniz Ben burada bir güvensizlik sezdim aynı şekilde kocanızında şifreyi degiştirmesinde yani aranızda bir güven söz konusu... bence bu program muhabbetinden önce aranızdaki güven konusunu halledin bence eşler arasında güven şifre kırmaktan daha önemli...
-
Bu soruyu beklemisti dogrusu gec geldi sorun guven meselesi degil sorun INAT meselesi iki camera var biri iceriyi digeri disariyi goruntuluyor.Dis camera aktif,fakat ic camerayi iptal etti.Sonusta aile sirketi bizde yanlis olmazda inatlastik is gurura dondu
-
Tanıtım:
Password Decrypter bilgisayarınızda ve bazı programların şifre ekranlarında girilmiş olan mevcut programların yıldız (*******) şeklinde maskelenen şifrelerinizi okunabilir yazı haline çevirir.
Kullanım alanları :
https:// (güvenli işlem web bölgeleri) dışında her yerde girmiş olduğunuz şifrelerinizi bu programla görebilmeniz mümkündür.
Kullanımı :
Şifresini görmek istediğiniz yeri aktif pencere yaptıktan sonra (yani o pencereye tıkladıktan sonra) Password Decrypter programını açıp “Decrypt” tuşuna basın ve işlem çubuğundaki işaretçinin bitmesini bekleyin, (yaklaşık 5-10 saniye) ve karşınızda mevcut yıldızlı şifre.İndir :
http://www.rohitab.com/tools/pwdecrypt.msi
diğer programda şifre copy olarak duruyor demiştin sanırım?bi dene büyük ihtimal çözer..
-
merci deniyorum
-
Haftada 2 ya da 3 defa tras olan,kadin kilikli erkekler de cogaldi bayagi..:)
-
bende bayan nickiyle üyelik açıp abuk sabuk sorularımı fantezilerimi o nickle açıcam :D