folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Yardima İhtiyacim Var Gurur Yaptim Lutfen

Yardima İhtiyacim Var Gurur Yaptim Lutfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çocuk sayısı 3.

Jajaja. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

login olmak istediğiniz kısım terminal uzerindeyse o şifre diğer bilgisayarın üzerinde tutulur.bi işlem yapamazsınız.

eğer kapalı kamera sistemi ise programın kendine ait yönetici şifresi vardır.ikincisi yeniden kontrol programını yüklerseniz default olur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

Çocuk sayısı 3.

Jajaja. 

eşim 21 yaşında 

çocuk sayısı : 2

bu bakımdan alıntıladığın şey ölçü olmaz. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elifzeynep
    elifzeynep's avatar
    Dişi
    siyahbereli bunu yazdı:

login olmak istediğiniz kısım terminal uzerindeyse o şifre diğer bilgisayarın üzerinde tutulur.bi işlem yapamazsınız.

eğer kapalı kamera sistemi ise programın kendine ait yönetici şifresi vardır.ikincisi yeniden kontrol programını yüklerseniz default olur.

Evet herhangi bir islem yapamiyorum cunku sizlerden aldigim bilgilerle  niyetimi acikca ifade ettim.Bana soyledigi cumle"hayatim dostum var, dusmanim var ben kendimi ona gore guvenlik sistemi kurdum,ama arastirman cok guzel benim bilgisayar dergilerimide okuyabilirsin"dedi.

Buarada bazi arkadaslar eglence malzemesi bulduklarini saniyorlar herhalde 29 yasindayim ve ikihafta once yani bukonuyu actiktan birgun sonrasi ucuncu kez anne oldum.Suanda ikihaftalik bir oglum var,dalga gecen kisiler icin belirtmek istedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elifzeynep hanım cocuklarınız kaç yaşında 3 cocuğunuz varmış galiba yaşlarını öğrenebilirmiyim ? merak ettim sadece

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ooof Offf :)

Bacım, googleda ve tahribatta armadax die arat...

keyloggerı kocan yokken kur bilgisayara, kullanımınıda arattığında öğrenebilirsin...

şifreyi alırsın...

Eğer şifre **** şeklinde duruyorsa, programı acın...

http://www.tahribat.com/gonder.asp?id=56 indirin...

calıştırın, programda bi carpı işareti var onu tutun, ve yıldızlı yere doğru sürükleyin... oradaki şifreyi indirdiğiniz programın penceresinde okursunuz...

eğer bu işe yaramadıysa keylogger kullanacaksınız...

Milletin karısıyla coluğuyla cocuğuyla uğraşmain müridler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    Arkadaşım bende güvenlik işi yapıyorum şifreyi kırmak kolay değil eğer eşin evden bağlanıyosa bir keyloger yükle yok eğer evden girmiyorsa iş yerine bi ara kendisi yokken uğra oraya yükle bütün şifreler sana gelir. yapacağın en mantıklı iş bu. ve şifreyi bulduğundada hemen buldum işte diye balıklama atlama ve anti vürüsünü kaldırmayıda unutma ok. :))

Carpe Diem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

abü eleman bilgisayarlardan sorumluysa sizce keyloggeri yer mi ?

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

abla sen o işi yapaman.

kocan yer mi böle şeyleri be.

adam bütün güvenlik sistemini düzenliyo.

bütün bilgisayarları kuran kişi keylog yio xD

nse ben annamam xD

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeSHeR
    BeSHeR's avatar
    Erkek

Arkadaslar ortalıgı karıstırmak için diil sadece az bucuk bilgim oldugu için bişiler yazmaya calısıorum!

Oncelikle ablacım Sizinki aile şirketi degilmi?

Eger oyleyse Siz dvr Kayıt cihazı kullanıosunuz Onun Server'i dukkandadır Dısarıdan izlemek için Ya statik ip kullanıyordur yada No-ip tarzı bi siteden ip sabitleyip cam için port acmıstır sifreyi Html uzerinden istedigi için Senin evdeki bilgisayarında kayıtlı olmaz şifre kamerayı izlemek için actıgı linki anımsıyormusun?

eger anımsıyorsan O sayfanın içine gireceksin Forgot password diceksin eşinin kullandıgı mail adresi vardır illaki o maile şifresini sıfırlamak için yonergeler gelecektir tabii eşinin mail şifresini biliosan mailinden eşin sıfırlamış gibi sıfırlarsın kendi parolanı belirlersin ama internet cubugunda www.webadresi.com gibisinden baslamıosa Http://85.00.00.00:80 ornek veriorum bu sekilde adres Statik ip kullanıyordur eşin ve dogal olarak şifre onun makinesindedir Şifresine o bilgisayardan erişebilirsin benimkisi sadece Tahmin :)

Korkma,Ama sunu bilki Bir gün öleceksin,Bunu anlayıp KabuLLenene Kadar anLamsız bir hiçsin...!
Toplam Hit: 6281 Toplam Mesaj: 42