Yardima İhtiyacim Var Gurur Yaptim Lutfen
-
Yaş: 24.
Çocuk sayısı 3.
Jajaja.
-
login olmak istediğiniz kısım terminal uzerindeyse o şifre diğer bilgisayarın üzerinde tutulur.bi işlem yapamazsınız.
eğer kapalı kamera sistemi ise programın kendine ait yönetici şifresi vardır.ikincisi yeniden kontrol programını yüklerseniz default olur.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Yaş: 24.
Çocuk sayısı 3.
Jajaja.
-----------------------------eşim 21 yaşında
çocuk sayısı : 2
bu bakımdan alıntıladığın şey ölçü olmaz.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------login olmak istediğiniz kısım terminal uzerindeyse o şifre diğer bilgisayarın üzerinde tutulur.bi işlem yapamazsınız.
eğer kapalı kamera sistemi ise programın kendine ait yönetici şifresi vardır.ikincisi yeniden kontrol programını yüklerseniz default olur.
-----------------------------
Evet herhangi bir islem yapamiyorum cunku sizlerden aldigim bilgilerle niyetimi acikca ifade ettim.Bana soyledigi cumle"hayatim dostum var, dusmanim var ben kendimi ona gore guvenlik sistemi kurdum,ama arastirman cok guzel benim bilgisayar dergilerimide okuyabilirsin"dedi.Buarada bazi arkadaslar eglence malzemesi bulduklarini saniyorlar herhalde 29 yasindayim ve ikihafta once yani bukonuyu actiktan birgun sonrasi ucuncu kez anne oldum.Suanda ikihaftalik bir oglum var,dalga gecen kisiler icin belirtmek istedim.
-
elifzeynep hanım cocuklarınız kaç yaşında 3 cocuğunuz varmış galiba yaşlarını öğrenebilirmiyim ? merak ettim sadece
-
Ooof Offf :)
Bacım, googleda ve tahribatta armadax die arat...
keyloggerı kocan yokken kur bilgisayara, kullanımınıda arattığında öğrenebilirsin...
şifreyi alırsın...
Eğer şifre **** şeklinde duruyorsa, programı acın...
http://www.tahribat.com/gonder.asp?id=56 indirin...
calıştırın, programda bi carpı işareti var onu tutun, ve yıldızlı yere doğru sürükleyin... oradaki şifreyi indirdiğiniz programın penceresinde okursunuz...
eğer bu işe yaramadıysa keylogger kullanacaksınız...
Milletin karısıyla coluğuyla cocuğuyla uğraşmain müridler...
-
Arkadaşım bende güvenlik işi yapıyorum şifreyi kırmak kolay değil eğer eşin evden bağlanıyosa bir keyloger yükle yok eğer evden girmiyorsa iş yerine bi ara kendisi yokken uğra oraya yükle bütün şifreler sana gelir. yapacağın en mantıklı iş bu. ve şifreyi bulduğundada hemen buldum işte diye balıklama atlama ve anti vürüsünü kaldırmayıda unutma ok. :))
-
abü eleman bilgisayarlardan sorumluysa sizce keyloggeri yer mi ?
-
abla sen o işi yapaman.
kocan yer mi böle şeyleri be.
adam bütün güvenlik sistemini düzenliyo.
bütün bilgisayarları kuran kişi keylog yio xD
nse ben annamam xD
-
Arkadaslar ortalıgı karıstırmak için diil sadece az bucuk bilgim oldugu için bişiler yazmaya calısıorum!
Oncelikle ablacım Sizinki aile şirketi degilmi?
Eger oyleyse Siz dvr Kayıt cihazı kullanıosunuz Onun Server'i dukkandadır Dısarıdan izlemek için Ya statik ip kullanıyordur yada No-ip tarzı bi siteden ip sabitleyip cam için port acmıstır sifreyi Html uzerinden istedigi için Senin evdeki bilgisayarında kayıtlı olmaz şifre kamerayı izlemek için actıgı linki anımsıyormusun?
eger anımsıyorsan O sayfanın içine gireceksin Forgot password diceksin eşinin kullandıgı mail adresi vardır illaki o maile şifresini sıfırlamak için yonergeler gelecektir tabii eşinin mail şifresini biliosan mailinden eşin sıfırlamış gibi sıfırlarsın kendi parolanı belirlersin ama internet cubugunda www.webadresi.com gibisinden baslamıosa Http://85.00.00.00:80 ornek veriorum bu sekilde adres Statik ip kullanıyordur eşin ve dogal olarak şifre onun makinesindedir Şifresine o bilgisayardan erişebilirsin benimkisi sadece Tahmin :)
