Yarın Türkiye De Savaş Çıksa
-
Gelin Hepberaber bu konuyu konuşalım , yarın bu Ülke de savaş çıksa neler olucak kim kimin yanında olucak , kimler bize silah doğrultucak , kimler savaşa giricek , kimler Türkiye yi terkedicek . Ben bu soruyu televizyonda çıkan savaş haberlerinden sonra kendime hep sormuşumdur.Bu yüzden paranoğa kapıldım.Şimdi bu konu çok ciddi bir konu ve konuşulması gerekiyor. Yarın bu Ülke de savaş çıksa neler olur.
-
Benim bildiğim şudurki,
Kürtler önce beklerler,
Sonra Tayyip kalkar özerklik sözü verir,
Kürtler bu söze istinaden bizimle savaşa katılırlar :)
Yoksa tık çıkmaz :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Benim bildiğim şudurki,
Kürtler önce beklerler,
-----------------------------
katılıyorum... -
savaş ortamında ne olacağı tam olarak belli olmaz yanlızz....
savaş çıkarsa bilki ilk iç temizlik başlar Türkiyede , Devletin bildiği zararlı kişiler karambol ortamında yok edilir...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------savaş ortamında ne olacağı tam olarak belli olmaz yanlızz....
savaş çıkarsa bilki ilk iç temizlik başlar Türkiyede , Devletin bildiği zararlı kişiler karambol ortamında yok edilir...
-----------------------------:) dediğin gibi hocam ilk olarak iç temizlik başlar ..
-
Hacı anlamadım iç savaştan mı bahsediyon , yoksa başka bir ülkenin bize savaş açmasını mı kastediyon ( veya bizim savaş açmamız) veya her ikisidemi?
Modern dünyada topyekün bi savaş çıkma olasılığı yok denecek kadar az ( bkz. Nükleer savaş göt korkusu). Bu yüzden yerel çatışmalar ve gerilla muharebeleri olabilir. Ama bu da topyekün savaş çıkma olasılığını tırmandırdığı için savaşlar kısa sürer.Zaten ekonomi savaşları var günümüzde topyekün bi ırka karşı savaşıma gerek yok. Köleleştirmek daha makul. Sen varsayalım savaş çıkar diyorsan yine de Türkiye yi yok edebileceklerini, parçalayabileceklerini ben zannetmiyorum. Kurtuluş Savaşı nda bunu imkanlarımız yokken gösterdik. Şimdi daha iyisinibile yapabiliriz.
-
İlk Bana Vermeyen Kızları Vururum... Sonra Vatan Topragı İçin Ölür Öldürürüm...
-
telefon gelir
tecilli bozdurduk zaten gel dayım sen derler :)
-
Yok abi bence bir kısmı Karşılıksız katılır ama çoğunluğu büyük ihtimal katılmaz.Niye dersen Yarın Amerika ya buraya girmeye kalksa Nereye üstünü kurucak doğuya ,Irakda olduğu gibi (barzani -amerika kardeşliği) Amerika gelip laza gidicek kürde gidicek aleviye gidicek ermeniye gidicek , çerkeze gidicek, fetocusunada gidicek dicek ki gel sen bu savaşa girme bizim yanımızda ol eğer olursan sana ve halkına zarar ziyan gelmicek ,Şimdi kendime bir soru sordum ama cevap veremedim xD.Soru şu kim bizimle kalıcak kimler amerikanın yanında olucak . Amerika bu teklifi sundukdan sonra Türklerdende giden olucak adım gibi eminim öyle şerefsizlerde var sonra bu ülkenin sözde sanatçıları devlet bu büyükleri imza almak için milletimizin peşinde koştuğu o .bineler bu ülkeyi terkedicekdir.Yarın bu ülkede savaş çıksa öyle kafa kafaya savaş olmıcaktır onlar eskide kaldı şimdi iş mantık işi ırakda olduğu gibi bizi içerden bölücekler ki bölünmüşüz bölünüceğimiz kadar.Sonra biyolojik silahıdır nükleer silahıdır. Peşe peşe gömçürcekler .Sağ yukardan ermenistan sağ aşşağıdan şövenist kürdler şövenist aleviler soldan yunanlılar aşşağıdan rumlar akın edicek.Şu planı ben oturduğum yerden yapıyorum düşünün Amerika neler yapar.Bu dediğim sistemi Amerika yaptığı zaman götünü koltukdan kaldırmadan Türkiye yi darma duman eder. Türk ün gücü başkadır biz osmanlı torunuyuz diyerek bu milleti gaza getirdiler alltan altan verdiler dalgayı .Bana göre yarın bu ülkede savaş çıksa Türkiye çok zarar görücektir okadar zarar görücektirki sadece adımız kalıcaktır.
-
clio;
Hoca bilardo ile aran kötü senin :)
İnce göremiyorsun, ince gör hoca...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Benim bildiğim şudurki,
Kürtler önce beklerler,
-----------------------------tamamıyla saçma