Yarın Türkiye De Savaş Çıksa
-
Yarın çıkmasın çünkü yarın aöf kayıt son gün !!
-
kodamanlar yurt dışına kaçar, israil irana saldırır vs vs
-
'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak uruna ölen varsa vatandır' Bizden ne beklerlerse yerine getiriceklerinden eminim.
-
clio bunu yazdı:
-----------------------------
@ToR5 , Türkiyedeki iç savaşıda bize savaş açmak isteyenler başlatmadımı zaten ,bak devir teknoloji devri şimdi füze var sniper var .Kurtuluş savaşında Göğüs Göğüse mücadele vardı kim kimi indirirse , şuan biliyorlarki Savaş çıkşa Türkler seve seve şavaşa katılır.Karadan olsa tamam senin dediğin doğru ama Amerika Türkiye ye karadan saldırırmı sencexD sen fransız olsan ingiliz olsan elinde böyle imkanlar varken Türkiye ye karadan saldırırmısın. Al sana Nükleer ve biyoloji silahları kullanmalarına sebep ,İstedilermi nato yuda kafalarlar xD Türkiye coğrafyasından her ülke faydalanmak ister bu yüzden savaşa destek çıkıp kendilerine pay çıkarmak isteyen çok ülke olucaktır
-----------------------------hacı sen benim yorumumu tam okumadın galiba. Bende bundan bahsediyorum zaten. Nükleer güç var diyorum teknoloji var diyorum.Sanki ben tam tersini yazmışım gibi yazmışsın. Hap mı aldın texaslı kardeşim benim kafanmı güzel:D Tek katılmadığım konu günümüzde nükleer silah kullanmaya kimsenin götü yemez. bir tane atılırsa yüz tane atılma ihtimali var. Bkz Eishonover ''Domino Teorisi''. Nato yu kafalarlar Nükleer silah kullanırlar. Bu çok saçma bir sebep kardeşim. Türkiye yi kimse bölemez. Sıcak savaşla da halt edemez. Kanada da doktora gördüm olum ben borumu:D biraz eğitime saygı gösterin kardeşim. İçine dert olmasın bizim bi savaşa girmemiz kalitemiz açısından söylüyorum 3. Dünya Savaşı demektir. Bu da dünyanın sonu sayılır. Bu sebeple kimse bize salça olamaz. Ekonomi savaşlarıyla bizi yenebilirler ancak.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------HolyReform;
Neden özellikle Adana ve Antep acaba ?
-----------------------------
çünkü geçmişte isyanlar oralarda çıkmış ta ondan değerli gardaşım. Tarih tekerrürden ibarettir. Şahsen oradakilere pek güvenilmez böyle bir durumda. -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Benim bildiğim şudurki,
Kürtler önce beklerler,
Sonra Tayyip kalkar özerklik sözü verir,
Kürtler bu söze istinaden bizimle savaşa katılırlar :)
Yoksa tık çıkmaz :)
-----------------------------Sana yakışanı yaptın .Başka bir ırk yok hemen kürtler üstüne yorum yap sen.Soruya verdign cevaba bak.
-
Valla bence Ermeniler ile Kürtler bu durumdan faydalanır Ermeniler toprak genişletir Kürtler de kendi devletlerini ilan etmek isterler...
Türkler arasında savaş olcağına inanmıyorum çünkü muhteşem bir birlik ve beraberlk duygusu var 2. bir Atatürk çıkmazsa sonumuz vahim olur...
-
edit
-
beni de ararl dj-alper gibi
-Askerliğini Upuzuun dönem er olarak yapacaksın
-ama ben subay olarak yapacaktım masa başı kendi mesleğimden ruh sağlığına bakcaktım hani.
-ruhunu ..rim. sağlığına bi şey olmasın.
-emredersiniz komutanım! -
işte savaş çıksa nolur sözü altından kürtlere hakaret.savaş çıksa emin ol ki ilk sen kaçarsın ben ölürüm ben giderim hikaye bi tanıdıgım vardı aşırı milliyetçi askere sevinerek gitti.ertesi gün dua etmiş allahım suçum nydi bana bu eziyeti werdin demiş.hani nerde milliyetçilik önce kendine bak sonra dışarı bak