Yarından İtibaren Sigara Fiyatları
-
heyt be. sömürün milleti sömürün. yaşasın 2010 zamları
-
ulan herboktan habersiz kalmışım.. Köprüyede zamn gelmiş a.k kgsde 2,8 tl para vardı geçemedim a.k veletleri çağırdım 5 liradan geçtim
-
ohh mis gibi
-
Oha lan sigara fiyatlarına bak :D Sigarayada bu kadar para verilmesi mantıksız yav en iyisi bırakıverin abi...
-
oha :/ hani 75 kuruş gelecekti?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
oha :/ hani 75 kuruş gelecekti?
içme lan artık :D -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
İçenler düşünsün :)
-----------------------------aynen içenler düşünsün bende içiyorum, yarın bigün doğalgazada zam gelince bende "Doğalgazı kullananlar düşünsün" mü demeliyim sence?
-
PatriotCracker bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
İçenler düşünsün :)
-----------------------------aynen içenler düşünsün bende içiyorum, yarın bigün doğalgazada zam gelince bende "Doğalgazı kullananlar düşünsün" mü demeliyim sence?
İkisi aynı şeymi yav,ne garip bir mantık bu :S -
Türkiye'de en ucuzu 10 tl olmadıktan sonra bırakmaz millet.Gerçi öyle olsada tütün satışları tavan yapar :|
-
iyi yönü sigara daha az içilecek. kötü yanı tiryaki olupta belli miktarda içmeden yapamayanlar için asıl kriz şimdi başlıyor.
Sigarayı bıraktırmak iiçin adamalr elleriinden geleni yapıyorlar.İsterseniz ücretsiz uzmanlardan yardım alıp bırakabilirsiniz. Ama tabi şöyle bir atasözüde war
Akılsız başın cezası.... Herşey sizin elinizde kısaca elinizden tutmak isteyen çok. Bahane uydurup kendinizi kandırmanın bi manası yok.