Yaşar BÜYÜKANIT
-
Bencede Irak'a operasyon yapılmalı.Aksi takdirde çok geç olacak.Dibimizde devlet kurmaya kalkışıyorlar ve Türk ordusuna,milletine ve Türkiye'de ki kürtleri kışkırtarak ortalığı karıştırıyorlar.Bunlara haddini bildirmenin zamanı çoktan geçmiştir.Savaş kolay birşey değildir.Fakat şartlar bunu gerektiriyorsa yapılmalı.Genelkurmay başkanı böyle birşey diyorsa her türlü ihtimali göze almıştır.Irak'a Türkiye'nin girmesi ABD'nin işine gelecektir.Türk askeri o toprakları sahiplenmeyecek.Operasyonlar tamamlandıktan sonra çekilecek ve kalan sahalarda ABD'ye kalacak.ABD'nin kürtlerle olan yakınlığı düştüğü bataklıkta devlet kurma hayaliyle o beyinsizleri kandırarak desteklerini almasından geliyor.Kürtlerle işi bittiği zaman onlarında kafasını ezecektir.Bizim yapmamız gereken az kayıp çok işle o bölgede ağırlığımızı koymak.
-
ben ordaki akrabalarımdan duyuyorum içim yanıo valla çok eziyetgörüyolarmış kuzenlerim zar zor okuyomuş
daha geçen aylarda okulun yanını patlatmışlar kuzenimle arkadaşı yürrken arkadaşı ölmüş kuzenmde bişey yok bide kötü olan devletin gelişmesine felanda izin vermiolar su hattı çekicekler izin çıkmıo yönetimden geçende elektirik dağıtım santralini yakmışlar vs vs vs
-
ne demiş atalarımız "itin issi barsa, börinin kutayı bar" yani itin sahibi varsa kurdun tanrısı var. barzaninin sahibi abd ise bizimde Allahımız var. kimseden korkmayız oyle gozdagı falan bize işlemez. sokeriz cigerini masaya koyarız gerektiginde. bu ulkede TSK oldugu surece bu ulkeye hickimse hicbirsey yapamaz. 3kurusluk emellerini gerceklestiremez. suan basımızda bulunan sayın Büyükanıt pasa ve sonrasında genelkurmay baskanı olacak olan sayın İlker Basbug son donemlerde gordugumuz en iyi pasalar. eger bir toparlanma yasıyacaksak kuskusuz bu pasalarımızın doneminde olacaktır. Türkün onurunu serefini kukla maymunların ayakları altında ezdirmezler. onlara guvenim ve inancım sonsuz. bizim icin en iyisi ne ise onu yapacaklardır
-
Kusura bakmayın beyler ama bi yere giremezler, abd izin vermedikçe.. Kafasına çuval geçirilen askerlerinin hesabını soramayan bi ülke, bi devlet, bi genelkurmay, bi millet gidipte ırağa giremez.. Nasıl bir aşağılamadır ? Bunun hesabını niye sormadılar, orda bir avuç asker öleseydi ki ölüm bence orda türklere yakışan tek yoldu ama ne yazıkki onurumuzun ayaklar altına alınmasına seyirci kaldılar.. Türk milletinin kafasına geçirdiler o çuvalı 4 - 5 askerin kafasına değil.. Şimdi bana çıkıpta kıbrısa girdik ırağamı giremicez demeyin.. Kıbrısa girdiğimizde yunanistana eğer müdahale ederseniz türkler gelir atinaya kadar girer hiç bir şey yapmayız diyen bir abd vardı arkamızda..Bu olayda ise tam karşımızda..
Düşünün haklı yada haksız bir savaş başlatacaksınız, size yanızdayız şöyle yardıcı olurz böyle olanaklar sağlarız diyen bi ülke, tüm hazırlıkları yapıp, topraklarına tanklarınıza kadar indiriyorsunuz sonra yok aga ben vaz geçtim diyor.. Velhasılı agalar paşalar adamlara kelek yaptık şimdi onlarda bize volume yapıyor.. :D Tabi bu adını anmak istemediğim o amerikan uşaklarının pirim yapmasına sebep oluyr..
-
girelim girmesinede...
- 2 gün sonra yeter bu kadar deyip geri çekileceksek..
- ABD'nin yediği boku biz temizleyeceksek..Yani Irak işgali bizim üzerimize kalacaksa,20-30 yıl sonra Türkler Iraklılar'a soykırım yaptı denilecekse...
- Kürtler'e sanki düşmanmışız gibi gösterilip,Tükiye'de yaşayan Kürtlerle aramız bozulacaksa,iç savaş misali ayaklanmalar olacaksa.. r-3-5 gün sonra paramız bitti deyip,hükümet geri çağırdı denecekse,hata yapmışız gibi bahaneler kullanıcaksa..
hiç girmeyelim Irak'a felan..boşa akmasın 1gr kan...
ama....
-Sonuna kadar,kararlılıkla gireceksek..
-İstediğimizi almadan çıkmayacaksak..
-TÜRKMEN kardeşlerimizi o cehennemden kurtaracaksak..
-Türkiye'de yaşayan Kürtler-Türkler nasıl ayrımsız yaşıyorsa,Türkmen kardeşlerimizde öyle yaşayacaksa..
gelin girelim Irak'a..
ama 2 gün sonra çıkacaksak Irak'tan bırakın hiç girmeyelim Irak'a.. -
ıraka girmeli ama güvenli olarak paşamıza hayranım seviyorum bende
dünyaya türkün askeri gücünü şu 20. asırda göstermeliyiz
-
allahtan buyukanıt gibi bir paşamız war!...yoksa halimiz kotu..
-
Grilip girilmemsi konusunda kararsızım girilirse iyi olur hiç degilse pkk yı birazdaha ezeriz kökleri orada çünki buakşam dinledigim haberdede ırakdan yanıt gelmiş bizim iç işlerimize karışırsanız elinizi keseriz gibi biz el degil *öt kesiyoruz haberleri yok galiba Türkün gücünü görmemiş onlar daha ama paşamız güzel cvplar verdi onlara acımak yok abd yalakaları sanki bizim başımızdakilerde abd yalakaları degilmi! savaş cıkacak ama biz bundan büyük zaar görecez diyorum çünki içimizde çoookkk er meydanında geri kaçacak adam var.... neyse kanımın son damlasına akdar bu vatan için gelecek için harcarım gözümü bile kırpmam...atalarım benim harcadıysa sıra bana gelince bende harcarım...
-
Vallahi ortalık ana baba günü, Ben Türkiyede Yaşayan bir Kürt olarak konuşmak istiyorum Aslen vede Şahsen Türkiyede Yaşayan bir Türk ne kadar Türk Hisseidoyrsa kendini bende o kadar Türk Hissediyorum, Kısaca et tırnak gibiyiz, Kesinlikle Dışarda olan bitenden Bihaberiz, bizimle uzaktan yakından alkası olmayan şeyler yüzünden Türkiyedeki Kürtleri Hakir Görmeyelim, vede SagoPa KArdeşime Sonuna kadar katılıyorum Gözümdür. Türkiyeden Dışarıya İsyancı gitmiş Kürt Sayısı çok azdır onlarda Belirlendiği gibi kandırılarak Cahilliğine Gaz verilerek gitmişlerdir ve büyük pişmanlık içinde bir kısmı geri gelmiştir, Dedim ya dışarda olup bitenlerden bihaberiz. Kısacası İçerde yüz yıllardır birliktelikten dolayı, Bütünleştik artık, bu bütünlük Türk Kürtler, Türk Lazlar, Türk Ermeniler gibi kavramları Doğurdu, Paşamada Sonuna kadar katılıyorum, Ancak Sagopa Kardeşimizin dediği gibi Amerikaya ağzımızı açıp bakacaksak hiçbaşlamayalım daha iyi, Amerikaya Siktir diyebilecek bir lider olmasını dilerim. Ben bunun için çok dua ettim umarım Allah Kabul etmiştir Paşamızı Göndermiştir, Erkek gibi bir Lider İhtiyacı Zaruridir. Saygılar.
Paşam Sen Başla biz bitirelim. Sonuna Kadar Ölümüne. Yeterki Amerikaya Satma Bizi.
-
Yaşaaa!R Büyükanıt.