Yaşar BÜYÜKANIT
-
abi bu ülkede bir sezer var bide yaşar BÜYÜKANIT gerisi fasa fiso..
-
kalibre dediğine katılmıyorum. evt kuzey ırağa operasyon yapılmalı ve bence en kısa zamandada yapılacak bunun nedenleride
- terör olaylarının tekrar yükselişe geçmesi, barzaninin kendinin bi b*k sanıyomuş gibi açıklamaları, amerikanın türkiyeyi hiç kaale almaması (kaale almaması derken yani pkk için bir atağa geçmemesi) , vb. bir sürü şeyi sayabiliriz. ama arkadaşlar biraz burukum bu konuda eğer şu an bir operasyon yapılsa operasyonu yöneten kişinin OSMAN PAMUKOĞLU olmasını isterim adamın adı anıldığında bile düylerim diken diken oluo ( Osman Pamukoğlu kim derseniz kan uykusu filmini izlemişsinizdir o operasyonu yöneten komutan eğer bu operasyonun başında onun gibi bir komutan olursa pkk diye birşey kalmaz.
arkadaşlar bide bu ırak parlementosu başkanın yaptığı açıklama yutulur cinsten değil adam herhangi bir komşu ülke içişlerimize elini uzatırsa o eli keseriz demiş. artık insana bişey demek bırakmıyolar yani ne diyim operasyon yapılsada şunların sesini kessek.
-
sanal aleme siyasi şeyler yazmaktan vazgeçmiştim çünkü insanların bi derdi varsa pratiğe geçirsinler bence ama bu sefer dayanamadım
bence ırak'a girmemeliyiz çünkü bizim ırak ile bi derdimiz yok
barzani ve talabaninin bu ülkedeki etkisini kırmanın yolu onları gebertmek değil. insanlara onların abd işbirlikçisi olduğunu anlatmamız işbirlikçiliğin sağlığa zararlı oluğunu anlatmamız ve bu yüzden ilk önce kendi memleketimizdeki işbirlikçileri kovmamız gerektiğini anlatalım.
ve lübnan' a da asker gönderilmesi yanlış.
bi dolduruşa gelmeden etrafı değerlendirelim.
4yıl önce abd ırak'a asker gönderin diyo du tezkere geçmedi. (iyi ki de geçmedi). sokaktaki vatandaşı 'bizim lübnan ve ırak'da çıkarımız var ' diye kandırıyolar.
oraya gidince yatırım yapacakmışız türkiyenin ekonomisi gelişecekmiş. (paranın bizim cebimize girmeyeceği kesin, büyük şirketler faydalanır o işten. zaten yüzbinlerce kişiyi öldürerek gelecek para da gelmesin. dedim ya dini imanı para olan sermaye sahipleri için gayet iyi bi iş)
pkk'yi bitirecekmişiz. kürt siyasetçiler abd ile işbirliği konusunda tayyip ve ekibini bile geçtiler. demek istdiğim bugün barzani ve talabani abd için türkiyeden daha değerli. ve bu yüzden türkiye mesele kürtler oldukça sürekli sıkışıyo söliyebilcek laf bulamıyo çünkü abd'ye yaranacak bişiler yapması lazım. bu yaranacak şeyde ırak'a girip onların askerlerinin ölmesi yerine bizimkilerin ölmesi olur.(nasıl ki lübnana gidenler israil askerlerinin yerine ölcekse) yani pkk ye dokunamazlar ki zaten pkk denen şey de artık bi hortlak.
türkiye bütün bu pazarlık konusu olan olayların merkezinde duruyor.öyleyse dönüp kendimize bakalım.
türkiye gerçek anlamda bağımız olmadan (beynimizi,topraklarımızı, fabrikamızı, askermizi, vatandaşımızı satmaktan vazgeçtiğimiz zaman) bu işler çözülmez ve bizde sürekli onu bunu gebertelim şuraya buraya girelim onu öldürelim bunu öldürelim gaza geliriz.
bizim memleketti vatandaşlara 'burada yaşıyosan buraya sahip çıkacaksın,çıkmalısın' ı anlatmamız ve bu yönde harekete geçirmemiz gerekiyor.
farkındaysanız kürtler şöle türkler böle diye bi şey sölemedim. tartışma buraya takılır kalırsa memleketten bi bok çıkmaz herkes birbirini gebertir. ama birilieri sürekli böle bi tartışma dönmesi için çaba gösteriyo.
-
DragoMlov KArdeşim Yazını Hayretler içinde okudum, vallahada Kesin olarak her kelimeni doğru buldum, olayı hiç bu yönden değerlendirmemişim, esasen birliktelik olsun derim hep, Türklüğü, Kürtlüğü konuşmak tartışmaktan artık vazgeçmenin zamanı çoktan geldi, Haklısın, vede Evlatlarımızı Zengin iğrenç Firma Sahibi Zenginerin Banka Hesapları tavan yapsın diye Lübnana gönderme fikri Çok İrenç Midesi bulanıyorinsanın, Gelelim Iraka Paşam Şayet İşgal Girişimi İle Dünyaya bile rest çekecekse Olur, Tamamen alırız Kontrol diye bişeyde Kalmaz geriye Ama Yağ Çekmenin zamanı değil Ben Paşamdan bu YÖnde Bir Kaar beklemiyorum Kısacası TekÇÖzüm İşgal için girmektir. Sebep= Sınırlarımız Çevresinde Türkiyenin Bağımsızlığını Tehlikeye Atacak Çevrelerin Oluşumuna Yardım ve Yataklık eden Boş bölge Toprakları olmasıdır. Saygılarımla.