folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaşasın KKTC İşbirlikçilerden Kurtuldu, Eroğlu Cumhurbaşkanı Oldu.

Yaşasın KKTC İşbirlikçilerden Kurtuldu, Eroğlu Cumhurbaşkanı Oldu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

KKTC'de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların yüzde 95,87'sine göre, Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) adayı Derviş Eroğlu, yüzde 50,36 oranında oy aldı.
    Bir adayın cumhurbaşkanı seçilebilmesi için geçerli oyların yüzde 50'sinden bir fazlasını alması gereken KKTC'de, hiçbir aday bu orana ulaşamazsa seçimin ikinci tura kalması gerekiyor.
    Başbakan Eroğlu ile Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat arasında geçen seçimde, bu iki adayla birlikte Kemal Tümkan, Arif Salih Kırdağ, Mehmet Ali Talat, Zeki Beşiktepeli, Ayhan Kaymak ve Tahsin Ertuğruloğlu yarışmıştı.

milletimizin, kıbrısta yaşayan insanlarımız gibi gafletten uyanması dileğiyle.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

malesef kıbrısdan haberim yok :|

iyimi oldu eroğlu yani?

orda da cemaat, f-tipi örgütlenme var mı ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Sevindim ya bunun seçilmesine Talat çok ibne biriydi. 

Gerçi tahminlerimiz ikinci tura kalır diyeydi ama iyi oldu ilk turdan belli oldu :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

lefkoşe girne arasında alevkayasında dağların arasında askerlik yapan birisi olarak hiç haberim olmadı seçim olacağını duymuştum ama sonucu öğrenmemiştim. hayırlı olsun. Bizim gündem apayrı burda denetleme veriyoruz ebemiz cinsel ilişkide.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Talat solcu- Yani Türkiyeyi pek istemiyor bir nevi rum yanlısı

Eroğlu- Sağcı yani Türkiyenin yanında olmayı savunuyor.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

talt : amerikancı mandacı rum yanlısı emperyalist teslimiyetçi

eroğlu : anti amerikancı ulusal bilinçte olan birisidir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hocam başlıkta Türkçe'mizin azizliğine uğrayan bi tek ben miyim acaba? :D

1-Yaşasın kıbrıs kurtuldu, işbirlikçilerden eroğlu cbaskanı oldu.
    2-Yaşasın kıbrıs kurtuldu işbirlikçilerden, eroglu cbaskanı oldu.

:))

neyse yavru vatana millete hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uykudan kalkıp haber sitesine girdiğim saniyedeki aldığım mutluluk analizinin getirdiği bir olgudur belki :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Darısı türkiye nin başına tabii seçimde bile ibnelik yapacak kadar şerefsiz bir iktidarımız var.Boşbakan sabahtan beri tv tv sürtüyo.şimdi ağzındaki terane başkanlık sistemi.herifin derdi saltanat benzeri halkın hiç bir şekilde içinde olmayacağı yönetim sömürge sistemleri.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

kendini idaresi elinde olmayan bi toplumun seçtiği Cumhurbaskanı sadece silüetten ibarettir.ha talat ha eroglu isim değişir başka bişey değil.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Talat solcu- Yani Türkiyeyi pek istemiyor bir nevi rum yanlısı

Eroğlu- Sağcı yani Türkiyenin yanında olmayı savunuyor.

-----------------------------

Buradaki solcu sağcı kavramı biraz farklı

Talat solcu olmasına karşın AKP'nin desteklediği bir adaydır. Yani sağ görüşlü bir partinin desteklediği sol görüşlü bir aday...

Eroğlu ise Türkiye yanlısı bir tutumla sağ parti denmesine karşın CHP nin 6 okundan biri olan "Milliyetçilik" ilkesiyle Türkiye'ye bağlıdır. Onlarda Türkiye'den CHP nin desteğini herzaman görmüşlerdir... Hatta seçimlerde bile "Şimdi CHP zamanı" olan sloganla "Şimdi UBP zamanı" diyerek yola çıkmışlardır. CHP seçim otobüsleri bile Eroğlu'nun partisi Ulusal Birlik Partisi için tekrar boyanıp adaya gönderilmiştir...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 11364 Toplam Mesaj: 91