folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaşasın KKTC İşbirlikçilerden Kurtuldu, Eroğlu Cumhurbaşkanı Oldu.

Yaşasın KKTC İşbirlikçilerden Kurtuldu, Eroğlu Cumhurbaşkanı Oldu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

dost dediğimiz azerbeycan dahil olmak üzre, 12 Türk devletine kıbrısı kabul etmemişsek, bizim işimiz bitmiş demektir.Başka birşey dğeil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

kaygusuz bunu yazdı:

bilip bilmeden yazarsın işte bu kafayla.

kıbrısta yaşayan 2 arkadaşım var birisi üniversite arkadaşımdı diğer uzaktan. taa ötelerde dediğin kıbrıs kefen örtümüzdür. durumu hali hergün haberlerden inceleyerek neler olup bittiğini gayet iyi anlıyorum.

hatta eskiden beridir www.kibris1974.com sitesindeki gazetelerdeki köşeyazarların metinlerinden neler döndüğünü iyi anladım.

ben bir insanın soyuna sopuna bakmam. ben bir insanın kafasındaki ihanet düşünceleriyle kanı bozuk olduğunu görürürüm. işte bunlardan biriside sensin. açık ve net.

he her gün seni arayıp detaylı bilgi veriyorlar kıbrıs hakkında.kıbrıs ataşesisin ya o bakımdan : )boş konuşma.

ayrıca kanı bozuk olan sensin deyyus.ağzından çıkanı kulağın duysun.kullandığın kelimelere dikkat et.tartışmanın da bir adabı vardır sen bana kanı bozuk diyemezsin.

http://www.kibris1974.com/farkin-arkasinda-ki-halk-oldugumuzu-ispat-ettik-t111064.html

akpye oy veren herkes kardeşimdir ama halen daha akp nin politikalarını mandacı siyasetini savunan kardeşim değildir.

güneyde bir kukla kürdistanı savunan akp li ihanet eden Türklükten bi haber asalak yaşayan insan.

kıbrıstan barış olmadan ab abd ingiltere baskısıyla Türk askerini gerekirse çekeriz diyene destek olan asalak yaşayan insan.

ruhban okulunun açılmasını azınlıkların hortlatılmasını hoşgörü diyerek menfaati için ihanete ortak olarak yaşayan asalak insan.

mayın konusunda israile araziyi 50 yıl kiraya verilmesini normal bulan asalak olarak yaşayan insan.

akepenin politikalarını savunanlar ihanet çemberinde dolanır. onların tipik örneğisin...mendebur insan.

Gençliğe hitabede yazılanların gerçekleştiği bir zamanda körlük eden kafasını kaldırıp düşünemeyen kanı bozuktur. 1919 ruhuna aykırı olan herkesin kanı bozuk yada cahil bilgisiz aptallaştırılmış insanlardır.

ülke delik deşik edilmiş her tarafı planlı olarak saldırıya maruz bırakılmış. buna karşı hala manda ve himaye severiz diyenler kafasızlardır. kendi başına bir muhakeme etme bilincinde olmayan kul köle sabah kalk akşam yat kimin umrundaki..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

dost dediğimiz azerbeycan dahil olmak üzre, 12 Türk devletine kıbrısı kabul etmemişsek, bizim işimiz bitmiş demektir.Başka birşey dğeil.

iyi demişin zumsuk..

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti resmî adı ile Türkiye haricinde tanınmamaktadır. Bağımsızlık ilanından sonra Pakistan ve Banqladeş'te KKTC'yi tanıdığını ilan etsede uluslararası baskılar sonucunda bundan vazgeçmişlerdir.

1992’de Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Meclisi'nin yetkisi olmadığı halde KKTC’nin tanınmasına ilişkin karar aldığına dair bilgi aktarılmaktadır. Ancak Azerbaycan Cumhuriyeti KKTC'yi resmî olarak tanımamaktadır.

Haziran 2004'te İslam Konferansı Örgütü dışişleri bakanları "Kıbrıs Türk Toplumu" sıfatıyla gözlemci olarak katılan KKTC'nin Annan Planı'nda kullanılan "Kıbrıs Türk Devleti" tanımıyla katılmasını kararlaştırmışlardır.

2005'te Gambiya, Batı Afrika ülkesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni diplomatik ilişkiler kurmaya hazır olduğunu açıklamıştır. 2008'de Katar'da "KKTC Ticaret ve Turizm Ofisi" adıyla temsilciliğini açmıştır.

2004 Nisan'ında yapılan Annan Pllanı referandumundan bugüne uluslararası camia KKTC ile var olan ilişkilerini iyileştirmeye başladı.

Kim ne derse desin Milliyetçilerin beğenmediği M.A.Talat bu güne kadar sadece milliyetçi kavramları savunmuş, hep oldugu yerde saymış R.Denktaş'dan fazla iş yapmıştır. Türkiyenin çok önceleri destek olması gereken birşeyi mevcut yönetim desteğiyle yapmıştır.

Öyle veya böyle artık Eroğlunun Dönemidir. Neler yapacağını, KKTC yi eski politikalarıyla nekadar ileriye götürebileceğini göreceğiz.. Eroğlu baştayken Tek 1 ülke KKTC yi kabul etsin gelecek secimlerde onları destekleyecem.. Böyle birşeyin olması ihtimali yok o ayrı konu..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

edit

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

http://www.kibris1974.com/farkin-arkasinda-ki-halk-oldugumuzu-ispat-ettik-t111064.html

akpye oy veren herkes kardeşimdir ama halen daha akp nin politikalarını mandacı siyasetini savunan kardeşim değildir.

güneyde bir kukla kürdistanı savunan akp li ihanet eden Türklükten bi haber asalak yaşayan insan.

kıbrıstan barış olmadan ab abd ingiltere baskısıyla Türk askerini gerekirse çekeriz diyene destek olan asalak yaşayan insan.

ruhban okulunun açılmasını azınlıkların hortlatılmasını hoşgörü diyerek menfaati için ihanete ortak olarak yaşayan asalak insan.

mayın konusunda israile araziyi 50 yıl kiraya verilmesini normal bulan asalak olarak yaşayan insan.

akepenin politikalarını savunanlar ihanet çemberinde dolanır. onların tipik örneğisin...mendebur insan.

Gençliğe hitabede yazılanların gerçekleştiği bir zamanda körlük eden kafasını kaldırıp düşünemeyen kanı bozuktur. 1919 ruhuna aykırı olan herkesin kanı bozuk yada cahil bilgisiz aptallaştırılmış insanlardır.

ülke delik deşik edilmiş her tarafı planlı olarak saldırıya maruz bırakılmış. buna karşı hala manda ve himaye severiz diyenler kafasızlardır. kendi başına bir muhakeme etme bilincinde olmayan kul köle sabah kalk akşam yat kimin umrundaki..

valla senin kardeşin olmak gibi bir isteğim zaten yok da, eğer böyle bi durum olsaydı da seni kardeşlikten reddederdim bunu da bil.

şimdi seninle uzun uzadıya akp'nin politikaları hakkında konuşmayacağım.zira benim üzerimde durduğum konu bu değil.bu konulara girersek uzun uzadıya tartışmak zorunda kalırız, ki buna gerek yok.

ben sadece kıbrıs'ta yaşayan kardeşlerimizin görüşlerine saygı duyulmasını belirttim.bu yeniden eroğlu'nu seçenler için de geçerli, talat'a oy verenler içinde geçerli.talat'a oy vermek, talat'ı desteklemek, vatan hainliğine eşit değildir.oradaki ortamı ve yaşam düzeyini bilmediğimiz için bu konularda yorum yapmamızın sağlıklı olmadığını belirttim.şuursuzca konuyu akp'ye, ruhban okuluna getirmene gerek yok.her konuda aynısın sanki bir bot varda bunları otomatik olarak yazıyor.

kimsenin 1919 ruhuna aykırı olduğu yok.sanada hiçbişey millete kanı bozuk deme hakkını vermiyor.aklını başına al.konuşmalarına dikkat et.kanı bozuk demek, alenen hakaret etmektir.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:

iyi demişin zumsuk..

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti resmî adı ile Türkiye haricinde tanınmamaktadır. Bağımsızlık ilanından sonra Pakistan ve Banqladeş'te KKTC'yi tanıdığını ilan etsede uluslararası baskılar sonucunda bundan vazgeçmişlerdir.

1992’de Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Meclisi'nin yetkisi olmadığı halde KKTC’nin tanınmasına ilişkin karar aldığına dair bilgi aktarılmaktadır. Ancak Azerbaycan Cumhuriyeti KKTC'yi resmî olarak tanımamaktadır.

Haziran 2004'te İslam Konferansı Örgütü dışişleri bakanları "Kıbrıs Türk Toplumu" sıfatıyla gözlemci olarak katılan KKTC'nin Annan Planı'nda kullanılan "Kıbrıs Türk Devleti" tanımıyla katılmasını kararlaştırmışlardır.

2005'te Gambiya, Batı Afrika ülkesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni diplomatik ilişkiler kurmaya hazır olduğunu açıklamıştır. 2008'de Katar'da "KKTC Ticaret ve Turizm Ofisi" adıyla temsilciliğini açmıştır.

2004 Nisan'ında yapılan Annan Pllanı referandumundan bugüne uluslararası camia KKTC ile var olan ilişkilerini iyileştirmeye başladı.

Kim ne derse desin Milliyetçilerin beğenmediği M.A.Talat bu güne kadar sadece milliyetçi kavramları savunmuş, hep oldugu yerde saymış R.Denktaş'dan fazla iş yapmıştır. Türkiyenin çok önceleri destek olması gereken birşeyi mevcut yönetim desteğiyle yapmıştır.

Öyle veya böyle artık Eroğlunun Dönemidir. Neler yapacağını, KKTC yi eski politikalarıyla nekadar ileriye götürebileceğini göreceğiz.. Eroğlu baştayken Tek 1 ülke KKTC yi kabul etsin gelecek secimlerde onları destekleyecem.. Böyle birşeyin olması ihtimali yok o ayrı konu..

işte ben bu sebeplerden dolayı ermenilerle uzlaşmamıza karşı, insanların azerbaycan demogojisine yenilip bu konuya karşı çıkmasını olumsuz yönde eleştiriyorum.

Türkiye güçlenmek için öncelikle iç ve dış sorunlarını çözmelidir.sonra işine bakmalıdır.bakkal dükkanı değil ki bu duygusal davran.git akrabanın olduğu sokağa bakkal açma.bu koskoca devlet meselesi.azerbaycan hangi konuda senin arkanda ? buna kimse cevap veremez.

Türkiye özellikle ermeni konusunda azerbaycan'ın falan gazına gelmeden kendi işine bakmalıdır.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

valla senin kardeşin olmak gibi bir isteğim zaten yok da, eğer böyle bi durum olsaydı da seni kardeşlikten reddederdim bunu da bil.

şimdi seninle uzun uzadıya akp'nin politikaları hakkında konuşmayacağım.zira benim üzerimde durduğum konu bu değil.bu konulara girersek uzun uzadıya tartışmak zorunda kalırız, ki buna gerek yok.

ben sadece kıbrıs'ta yaşayan kardeşlerimizin görüşlerine saygı duyulmasını belirttim.bu yeniden eroğlu'nu seçenler için de geçerli, talat'a oy verenler içinde geçerli.talat'a oy vermek, talat'ı desteklemek, vatan hainliğine eşit değildir.oradaki ortamı ve yaşam düzeyini bilmediğimiz için bu konularda yorum yapmamızın sağlıklı olmadığını belirttim.şuursuzca konuyu akp'ye, ruhban okuluna getirmene gerek yok.her konuda aynısın sanki bir bot varda bunları otomatik olarak yazıyor.

kimsenin 1919 ruhuna aykırı olduğu yok.sanada hiçbişey millete kanı bozuk deme hakkını vermiyor.aklını başına al.konuşmalarına dikkat et.kanı bozuk demek, alenen hakaret etmektir.

kktc topraklarını rum vatanı görenler kanıbozuktur...

kktc kurulduğu için ağlayanların kanıbozuktur.

3 yaşındaki çocuğun göreceği tehlikeyi göremeyen ve halen rum yanlısı olanın kanı bozuktur. kıbrıs halkı talatın teslimiyetçi politikasını istemediği halde halen daha devam ettirirse bu dediğim yerine uygun kelimedir...halk ben seni denedim ve yönetimini beğenmedim dedi sen beni yokolmuş bir hale sokuyorsun dedi ve bundan sonra benim geleceğime sen karar veremessin talat dedi..işte o kadar.

ağır yazıyorumki şu oyultulmuş sinirleri çekilmiş beyinler titreşsin kendine gelsin..

rumlar vatanına sahip çıkarken kktc  c.baskanı talat teslimiyetçilik yaparsa dediğim kelime doğru gelir.

guney kıbrıs rum ab ye girsin kktc ab ye girmesin sonrada insan hakları desinler..kktcdeki topraklarımıza göz diksinler tazminat istesinler ve bunu normal karşılayalım...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

2005 seçimleri : Toplam Oy 100,625

M.Ali Talat  55,943 %55

Derviş Eroğlu 22,869 %22

Diğer partiler 21,813

2010 seçimleri :Toplam Oy 125,294

Derviş Eroğlu 61,491 %50

M.Ali Talat 52,302 %42

Diğer Partiler 8287

Görüldüğü üzere sanılanın aksine Talatın çok büyük bir oy kaybı yoktur.

Talatın seçimi kaybetme nedeninden biri ilk başlarda bahsettiğim Seçim Yatırımları olayıdır... Bastır Parayı Al Mühürü durumları.. (AKP nin Kömür dağıtması gibi)

2004-2005 gibi önemli bir Referandum döneminde göremediğimiz 25,000 kişi 2010 da ne hikmetse seçime katılmış ve ne hikmettir ki hemen hemen hepsi de oyunu Eroğlundan kullanmıştır.. Siz nedersiniz bilmem ama ben bunda bir mantık bulamıyorum..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

edit:

"para var huzur var"

:D

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

Türkiye Cumhuriyetinin Azerbeycandan hiç bir zaman kıbrısı tanıyın isteğinde bulunmamıştırki. Bunu dünya alem biliyor . İstememişlerdir bile bunlar kendi milletvekilleri ve bizim araştırmacılar tarihçiler bile sölemiştir. yoksa siz inanıyormusunuz Türkiye Cumhuriyetinin böle isteği olucak Azariler yapmıcak.

birgün olmasada birgün mutlaka
Toplam Hit: 11366 Toplam Mesaj: 91