folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti

Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

Osman pamukoğlu düşüncelerini kişiliğini çok takdir ettiğim örnek bir insan bence bu millete osman Paşa gibi adamlar lazım 

o hiç bir zaman bir Türk olarak yoksulluktan nebilem milletin kötü gidişinden inkar etmemiş her zaman ileri yönelmiş nasıl bu durumdan kurtarabilirim bu milleti demiş bence asıl düşünce bu olmalı izindeyiz Paşanın 

asıl Türk böyle ise xz gardaşım sen biraz kimliğini kurcala ! 

vesselam...

|||...OttOMANYAk...|||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

osman paşa oyvereceğim tek adamdır vesselam

VIGILANTE birader saçmalamışsın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Xz Senin için Üzülüyorum, Durumun Vahim. Gerçekten nedir derdin bilmek yardımcı olmak isterdim. Çok Berbat Düşünüyorsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------
    sirpence bunu yazdı:
    VIGILANTE bunu yazdı:

Muhahah ver gazı ver coşkuyu :D

Bir de şu" Ya Allah Bismillah Allahuekber" bağırtılarına çok gülüyorum ya, her duruma uyuyor bu üçlü galiba, her eylemde duyma ihtimaliniz var yani :D

zoruna mı kaçıyo ki :W

Yoo neden zoruma kaçsın aksine gülüyorum eğleniyorum :D

Gülmek istiyorsan aynaya arkanı dön..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:
    VIGILANTE bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:
    VIGILANTE bunu yazdı:

Muhahah ver gazı ver coşkuyu :D

Bir de şu" Ya Allah Bismillah Allahuekber" bağırtılarına çok gülüyorum ya, her duruma uyuyor bu üçlü galiba, her eylemde duyma ihtimaliniz var yani :D

zoruna mı kaçıyo ki :W

Yoo neden zoruma kaçsın aksine gülüyorum eğleniyorum :D

Gülmek istiyorsan aynaya arkanı dön..

Ona da gülerim, severim tuvalet mizahını zaten...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

söylediklerinin büyük çogunluğunu haklı buluyorum ama bazı yerleri abartmışsın.. Ayrıca kalınlaştırdığım yer için önce bi hassiktir çekiyim sana.Kim üretmiyormuş kim çalışmıyor ? Çalışılıyorda üretiliyorda,ama değerlendiren yok.Kamyonu 10 lira oldugu halde üretmek adına karpuz eken diyarbakırlı mı üretmiyor omu çalışmıyor?

Bu ülkemi asalak yasamayı kültür edinmiş,sen han gi türkiyedesin?Bu ülke mi dolandırmayı adet edinmiş,adet ne demek sen onu bş öğren..Biz mi millet sıfatını kaybetmişiz? Gelen turistlere sor ne kadarını kaybetmişiz..Ve sen bu 70 milyona eğitimsiz diye hödük diyorsan ben senin ta aq..

,

bende senin mk , git geber ozaman o hödükler için - ne üretebilindiği enflasyon ve ekonomik parametrelerden belli zaten.

amk kendi vatandaşına hödük diyosan sktr ol git başka bi yerde yaşa seni hödük dediklerin kadar kim adam yerine koyuyo...

kendilerine bile saygısı yok ki bu toplumun , bireylerine olsun. yurtdışında yaşadığım ve çalıştığım zamanlarda oldu , gavur memleketinde kendi ülkemden daha fazla adam yani insan yerine konulduğumu söyleyebilirim ( tabi medeni bir ülkede yaşadığımı eklemek gerek ) . Şair demiş ya ibne dersin kızar sikersin aldırmaz diye , şimdi bana belki bu yüzden kızıyor dediklerimi duyanlar.

sakin olursak : kastım sana değil sadece bu toplum için kurtuluş ya da değişim umudunun çoktan tükendiğine kanaat getirdim ve Pamukoğlu gibi kahramanların ve savaşçılarının boş yere harcanacağını görüyorum.

basit bir örnek : sen bu ülke için savaşarak öl , ve ülkenin lideri çıkıp sana "kelle" desin ve halkın yarısıda bunu desteklesin . kalan yarısının çoğu zaten etnik döküntülerden oluşuyor - ee peki nerede bu Türk milleti ? Yada hangi millet hangi devlet , ülke ?

Hödük olmadıklarını savunmaya devam edebilirsin tabi ama ne yazıkki gerçek değişmeyecek

kaçarken benim içinde 1 uçak bileti var sana katılıyorum...adamlar belde seçimlerinde 42 yi götürdü daha bu milletten adam olmaz oyunlarını oynayanlar rollerini olağanüstü biçimde gerçekleştirdi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

söylediklerinin büyük çogunluğunu haklı buluyorum ama bazı yerleri abartmışsın.. Ayrıca kalınlaştırdığım yer için önce bi hassiktir çekiyim sana.Kim üretmiyormuş kim çalışmıyor ? Çalışılıyorda üretiliyorda,ama değerlendiren yok.Kamyonu 10 lira oldugu halde üretmek adına karpuz eken diyarbakırlı mı üretmiyor omu çalışmıyor? 

Bu ülkemi asalak yasamayı kültür edinmiş,sen han gi türkiyedesin?Bu ülke mi dolandırmayı adet edinmiş,adet ne demek sen onu bş öğren..Biz mi millet sıfatını kaybetmişiz? Gelen turistlere sor ne kadarını kaybetmişiz..Ve sen bu 70 milyona eğitimsiz diye hödük diyorsan ben senin ta aq..

,

bende senin mk , git geber ozaman o hödükler için - ne üretebilindiği enflasyon ve ekonomik parametrelerden belli zaten.

amk kendi vatandaşına hödük diyosan sktr ol git başka bi yerde yaşa seni hödük dediklerin kadar kim adam yerine koyuyo...

kendilerine bile saygısı yok ki bu toplumun , bireylerine olsun. yurtdışında yaşadığım ve çalıştığım zamanlarda oldu , gavur memleketinde kendi ülkemden daha fazla adam yani insan yerine konulduğumu söyleyebilirim ( tabi medeni bir ülkede yaşadığımı eklemek gerek ) . Şair demiş ya ibne dersin kızar sikersin aldırmaz diye , şimdi bana belki bu yüzden kızıyor dediklerimi duyanlar. 

sakin olursak : kastım sana değil sadece bu toplum için kurtuluş ya da değişim umudunun çoktan tükendiğine kanaat getirdim ve Pamukoğlu gibi kahramanların ve savaşçılarının boş yere harcanacağını görüyorum. 

basit bir örnek : sen bu ülke için savaşarak öl , ve ülkenin lideri çıkıp sana "kelle" desin ve halkın yarısıda bunu  desteklesin . kalan yarısının çoğu zaten etnik döküntülerden oluşuyor - ee peki nerede bu Türk milleti ?  Yada hangi millet hangi devlet , ülke ?

Hödük olmadıklarını savunmaya devam edebilirsin tabi ama ne yazıkki gerçek değişmeyecek 

Hani diyorsun ya bir umut yok diye;

Bu vatan ne durumda kuruldu görmeden mi söylüyorsun hocam..Atatürk tarih sahnesine girmeden öncede ümit yoktu ama Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.. İşimiz

atatürk beklemek demiyorum ama şunuda iddia ediyorum,çalmayan iyi bir devlet adamı türkiyenin başına gelsin bu kaynaklarla 20 yılda dünya devi oluruz.. Kendi kendine yetebilen geyiği abartıdır ama % 80 gerçek payı var.

Şimdi bu ülkenin vatandaşı senin hödük dediğin o kelle diyen şerefsize %48 oy verdi..Bunun için hödük dersin sürü dersin ama önce bir düşün neden verdiler bu adama bu oyu ?

Babamın amcası vardı adam birşey söylemişti: 60-70 lerden önce doğanlar çile insanıdır..

Köy nüfusunun fazla olduğu devletin halkına ulaşamadığı dönemler.İnsanların devlet denen şeyden birşey beklemeden büyüdüğü dönemler.Şimdi bu insanlar

büyüdüler.Siyasetten anlamayan bu eğitimsiz kesim 45-50'sine kadar devletten birşey beklemedi,talep etmedi.Ve şimdi o devlet nedir bilmeyen kesim devlet

tarafından yardım alıyor .. Eğitim nedir bilmeyen biz vatanı sadece imanla aldık diye büyütülen insanlar birde din yönüyle vuruldular..Çizdiğim profil akp ye oy veren

kesimdir..Ve şimdi sen bu halka hödük diyorsun..20 yaşında olup AKP ye oy verene hödük deriz, gerçeği görmesi için fırsatı var ama o insanlara hödük diyemeyiz

çünkü onlar bunu gördüler.O insanlara hödük büyük bir ayıptır..Ben aynı şeyi PKK için söylediğimde bana pkk sempatizanıda dendi.Adam apocuların içinde yetiştikten

sonra ne mutlu türküm diyene demesini mi bekleyeceğiz öyle yetişti apo demesi normal dedim.Tıpkı demin akpye oy verenlere dediğim gibi.Öyle gördüler.Ve şimdi

birisi kalkıp bu cahil kesime hödük diyor..

Hödük değil bu milletin çogunluğu ben sana hödüklerin bir kısmını istatisliklerle açıklayayım

Üniversite okuyanların %8 i akp ye oy veririm demiş .%8 hödük

Lise okuyanların % 13 ü akp ye oy veririm demiş %13 hödük

orta okul çocuklarınada sormuşlar oyunuz olsa kime verirsiniz diye%20 akp demiş  % 20 de buradan hödük..

Ama esas nokta burası ilkokuldan terk ve okuma yazması olmayanlara sormuşlar % 90 küsür akp demiş..

işte hödük dediğin halk .Hödüklük ve cahillik arasında çok fark var.Ve sen cahillere hödük diyorsun.Hödük derken herkezi genelliyorsun ben hödük denecek kesimi kalın yazdım..

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Çok Bilmiş Cahile Laf Anlatamazsınız.. Boşa Uğraşmayın, Her Denilene Bir Fetva Uydurur Böylesi.

Umudunu Kaybetmiş Birinin Umutsuzluğunu değil, Umudu Olan Birinin Umudunu Onunla Paylaşabiliyor isen, Değişim Kapıdadır..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Çok Bilmiş Cahile Laf Anlatamazsınız.. Boşa Uğraşmayın, Her Denilene Bir Fetva Uydurur Böylesi.

Umudunu Kaybetmiş Birinin Umutsuzluğunu değil, Umudu Olan Birinin Umudunu Onunla Paylaşabiliyor isen, Değişim Kapıdadır..

benim anlamadığım ben bir adama sktr lan desem ban yerim adam 70 milyona hödük diyo hala ban falan yemedi 24 saat çapı 70 milyon saat ban yemesi lazım :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

benim anlamadığım ben bir adama sktr lan desem ban yerim adam 70 milyona hödük diyo hala ban falan yemedi 24 saat çapı 70 milyon saat ban yemesi lazım :D

Ayrıca Fena halde Tahrik ediyor ve incitiyor. Lafa Bakınız Allahınızı Seversiniz. "kendisi kurtulmak istemeyen, çöl hayvanı olmak tebaa olmak güdülmek isteyen, kürtle çingenle arapla karışmakta sakınca görmeyen,"

Güdülmek İsteyen Kürt Derken, Kürdün Kışkırtılması Söz Konusumudur değilmidir.?

Esasen Kürt Güdülmeyi Reddeden bir Irk iken, Büyük Çoğunluğu Birlikte Yaşamı Desteklemesi ile Bu Millet Türkiye Milleti Oluşmuştur. Ağzından Çıkanı Bilmeyen Bu Zati Ahaliden Kardeşimiz Gözümde Umutsuz Vaka Birisidir. Ya Gelsin Fikrindeki Ana Kıstasları yazsın ona Göre, Fikridir Diyelim Saygı Gösterelim, (İnsani Sınırlar içindeki Fikirlerine.) Yada İkide Bir Ortaya Atılıp Bu Tür Cümleler Söylemesi Artık Beni Enterese Etmez.

Toplam Hit: 3972 Toplam Mesaj: 26