folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti

Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    bu millet herseyın ustunden gelır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    bu halka hödük,cahil diyosunuz. bu halk değilmiydi dsp,mhp,anap koalisyonunu oy veren, bu halk deilmiydi zamanında chp ye oy veren. o zamanlar cahil değildi aradan 10-20 sene geçince mi cahil oldu. bize oy verirse eğitimli, onlara oy verirse cahil. mantığa bak siz bu mantıkla hep böyle muhalefet olursuunz. zaten başka birşeyde gelmez elinizden.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

muhtemelen yanılıyorsun hoca, ne yazıkki pamukoğlu paşamız da yanılıyor. kendisi kurtulmak istemeyen, çöl hayvanı olmak tebaa olmak güdülmek isteyen, kürtle çingenle arapla karışmakta sakınca görmeyen, amerikanın israilin kıçını yalayarak beslemesi olarak yaşamayı içine sindirmiş bir millet uğruna bibok yapmayı haketmiyor.bunlar için savaşanda ölende kahraman değildir bence , beyhude bir çabadır. Yazıktır... 

Kimseyi yada hiçbirşeyi kurtaramaz hiçbir güç, sadece o kimse kurtulmayı değişmeyi istemesi gerekir ki çöl hayvanının dini ile birlikte kimliğini de sahiplenmiş , kendi varlığından utanan bir toplum için onurdan onurluluktan bahsetmek gereksiz bir çaba.  Başımıza gelen herşey aslında hakettiğimiz için oluyor. 

üretmeden çalışmadan üçkağıtla asalaklıkla yaşamayı kültür , çalmayı dolandırmayı adet edinmiş - millet sıfatını bile kaybetmiş eğitimsiz bir hödükler sürüsü dışardaki 70 milyon. Bu toplumun ve ülkenin geleceği için hiç bir umut görmüyorum. 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

xz bunu yazdı:

muhtemelen yanılıyorsun hoca, ne yazıkki pamukoğlu paşamız da yanılıyor. kendisi kurtulmak istemeyen, çöl hayvanı olmak tebaa olmak güdülmek isteyen, kürtle çingenle arapla karışmakta sakınca görmeyen, amerikanın israilin kıçını yalayarak beslemesi olarak yaşamayı içine sindirmiş bir millet uğruna bibok yapmayı haketmiyor.bunlar için savaşanda ölende kahraman değildir bence , beyhude bir çabadır. Yazıktır... 

Kimseyi yada hiçbirşeyi kurtaramaz hiçbir güç, sadece o kimse kurtulmayı değişmeyi istemesi gerekir ki çöl hayvanının dini ile birlikte kimliğini de sahiplenmiş , kendi varlığından utanan bir toplum için onurdan onurluluktan bahsetmek gereksiz bir çaba.  Başımıza gelen herşey aslında hakettiğimiz için oluyor. 

üretmeden çalışmadan üçkağıtla asalaklıkla yaşamayı kültür , çalmayı dolandırmayı adet edinmiş - millet sıfatını bile kaybetmiş eğitimsiz bir hödükler sürüsü dışardaki 70 milyon. Bu toplumun ve ülkenin geleceği için hiç bir umut görmüyorum. 

söylediklerinin büyük çogunluğunu haklı buluyorum ama bazı yerleri abartmışsın.. Ayrıca kalınlaştırdığım yer için önce bi hassiktir çekiyim sana.Kim üretmiyormuş kim çalışmıyor ? Çalışılıyorda üretiliyorda,ama değerlendiren yok.Kamyonu 10 lira oldugu halde üretmek adına karpuz eken diyarbakırlı mı üretmiyor omu çalışmıyor? 

Bu ülkemi asalak yasamayı kültür edinmiş,sen han gi türkiyedesin?Bu ülke mi dolandırmayı adet edinmiş,adet ne demek sen onu bş öğren..Biz mi millet sıfatını kaybetmişiz? Gelen turistlere sor ne kadarını kaybetmişiz..Ve sen bu 70 milyona eğitimsiz diye hödük diyorsan ben senin ta aq..

,

bende senin mk , git geber ozaman o hödükler için - ne üretebilindiği enflasyon ve ekonomik parametrelerden belli zaten.

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

söylediklerinin büyük çogunluğunu haklı buluyorum ama bazı yerleri abartmışsın.. Ayrıca kalınlaştırdığım yer için önce bi hassiktir çekiyim sana.Kim üretmiyormuş kim çalışmıyor ? Çalışılıyorda üretiliyorda,ama değerlendiren yok.Kamyonu 10 lira oldugu halde üretmek adına karpuz eken diyarbakırlı mı üretmiyor omu çalışmıyor? 

Bu ülkemi asalak yasamayı kültür edinmiş,sen han gi türkiyedesin?Bu ülke mi dolandırmayı adet edinmiş,adet ne demek sen onu bş öğren..Biz mi millet sıfatını kaybetmişiz? Gelen turistlere sor ne kadarını kaybetmişiz..Ve sen bu 70 milyona eğitimsiz diye hödük diyorsan ben senin ta aq..

,

bende senin mk , git geber ozaman o hödükler için - ne üretebilindiği enflasyon ve ekonomik parametrelerden belli zaten.

amk kendi vatandaşına hödük diyosan sktr ol git başka bi yerde yaşa seni hödük dediklerin kadar kim adam yerine koyuyo...

kendilerine bile saygısı yok ki bu toplumun , bireylerine olsun. yurtdışında yaşadığım ve çalıştığım zamanlarda oldu , gavur memleketinde kendi ülkemden daha fazla adam yani insan yerine konulduğumu söyleyebilirim ( tabi medeni bir ülkede yaşadığımı eklemek gerek ) . Şair demiş ya ibne dersin kızar sikersin aldırmaz diye , şimdi bana belki bu yüzden kızıyor dediklerimi duyanlar. 

sakin olursak : kastım sana değil sadece bu toplum için kurtuluş ya da değişim umudunun çoktan tükendiğine kanaat getirdim ve Pamukoğlu gibi kahramanların ve savaşçılarının boş yere harcanacağını görüyorum. 

basit bir örnek : sen bu ülke için savaşarak öl , ve ülkenin lideri çıkıp sana "kelle" desin ve halkın yarısıda bunu  desteklesin . kalan yarısının çoğu zaten etnik döküntülerden oluşuyor - ee peki nerede bu Türk milleti ?  Yada hangi millet hangi devlet , ülke ?

Hödük olmadıklarını savunmaya devam edebilirsin tabi ama ne yazıkki gerçek değişmeyecek 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3973 Toplam Mesaj: 26