Yaşıyoruz Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır, 

Allahın Varlığında da Varolan Delillere Rağmen Delil İsterler.....  Sanırım Allahın Onları Kaale Almasını İsterler, Kendileri İle Konuşmasını Yada Kendisini Göstermesini İsterler Bu Güruh İnsanları... Bilemeyecem.  Bunu Hakediyormuyuz Diye Soran Yok Ama... Onca Onu Bilenler Onca Onunla Geceli Gündüzlü Vakit Geçirenler Sırlar Aleminin Sırlarını Çözen Evliyalar Haketmişte Görmüş Onunla Olmayı, Onun Sevdiklerinden Olmayı Haketmişlerdir.. Bizler Kimiz ki.? 

Ama Ben İslam Dinine İnanmış Biri Olarak Dinin Gereklerini Hakkıyla Yapmayan Biri Olarak, Beni Yaratan Allaha Sığınırım. Başkada Gidecek Kapımı Yok Bilirim... Tüm Hamd Ve Senalar Ona Olsun....

edit..

zeybekustasi tarafından 13/Kas/12 21:22 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    LeonX bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

http://g1.milliyet.com.tr/Detail/2012/05/26/bikiniyle-isyan-ettiler-gabi-gregg-zayif-kilo-1312082.jpg

Şekil 2-A

Herkes bir şekilde yaşıyor hocam

gideri var

Bizdeki de mide be mübarek :F

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

öncelike edebiyat yapma öyle süslü cümleler kurma bu en önemlisi. öğrencilik + metropol yalnızlığı seninkisi bu konuyu okuyan %70 aynı şeyleri hissediyordur sebebide bir kova bok olman. Kurtuluş, birşeyler üretmek ve öğrenmek.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

öncelike edebiyat yapma öyle süslü cümleler kurma bu en önemlisi. öğrencilik + metropol yalnızlığı seninkisi bu konuyu okuyan %70 aynı şeyleri hissediyordur sebebide bir kova bok olman. Kurtuluş, birşeyler üretmek ve öğrenmek.

düşündüğün gibi değil bendeki, belki herkes kendinde bişeyler bulucaktır olumsuz şeyler yazıp içini dökücektir ama benim sorunum düşündüğün gibi değil :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

düşündüğün gibi değil bendeki, belki herkes kendinde bişeyler bulucaktır olumsuz şeyler yazıp içini dökücektir ama benim sorunum düşündüğün gibi değil :)

sıkıntın özel falan değil, büyütülecek bir şey değil. Kime sorsan sorduğun kişinin sıkıntısı diğer herkesten fazladır çünkü hissettiğin empati kurduğundan daha kuvvetli.

Olaylar önemli değil, insanlarla yaşadığın şeyler ya da girdiğin diyaloglar, özel bir sıkıntın yok, sen özel değilsin. Önce bunları anlaman gerek.

Bilginin ve üretimin sınırı yok, ayrıca sosyal ilişkiler gibi sana kötü veya aptalca geridönüşleri de yok, aynı heyecan fakat tamamen iyi bir alışveriş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

İçinde 3 harfli olmasın ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

bu aralar ben niye yaşıyorum diye soruyorum kendime açıkçası

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı

sen burda yada ben orda olsam beraber takılırdık

bendede aynı bok.

22 yaşıma geldim yıldır iki şehir arasında günde  100km ev-iş,iş-ev gidip geliyorum.

neyse

Ulan hepimizin hayatı böyle. Görende Cem Yılmaz'ın da dediği gibi parislerde kıçımıza buzlu badem sokup viski içiyoruz sanacak. Hepimiz işten eve, evden işe. En kötü ihtimal; belki bir kahvehanede oturup, sigara dumanından sararan bıyıklar sergisindeymiş gibi, ocakçıdan kimsenin dikkatini çekmeyeyim mantığıyla, sessizce; abi açık vs demli bir çay deyip çayımızı zıkkımlanırız. Hepimiz böyleyiz yaf.

🥒
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=M8MCuPJlBBo

Zeytun-i tarafından 13/Kas/12 22:27 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

konuyu niye hortlattınız la?

Toplam Hit: 5369 Toplam Mesaj: 48