Yastığa Sarılma Fenomeni
-
ufak 1 yastık bacak aram için 1 tane kalın sarılmak için ince olan başımın altına. bende farkettim yatarken sarılıyorum uyandığımda sarılmış oluyorum yada yerde oluyor. lan çokmu yalnızım nedir
-
buna ne demeli :D
-
Bacak arama yastık kısrtırarak uyuyorum ben de :D
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
kaynak yazarmısın merak ettim benim bildiğim biyolojik salgı var fenomon
bahsettiğin anlamda da bi fenomen var sanırım
-----------------------------Kaynak olarak fenomen diye var her yerde fakat cümle içinde kullanan bi sitem verem sana
http://www.aamedya.com/fikralar-saglik-ruya-tabirleri-genclerin-yeni-fenomoni-hoptek-video/haber-genclerin-yeni-fenomoni-hoptek-video-15746
fenomoni diye bir kelime yok verdiğin sitede adam fenomeni demek istemiş ama yazım yanlışı sonucu fenomoni demiş. fenomeni diye de bir kelime yok. fenomen var sadece. verdiğin linkte yazım yanlışı olmasa fenomen olarak yazılacak kelime ingilizce phenomenon kelimesinden dilimize girdi ve de anlamı olağanüstü şey , olağanüstülüktür. -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Yok artık zuahah :D D:
-
Freud yaklasimi ile, Id ile Ego'n arasindaki ic gudulerin diye yorumladim. Son zamanlarda hic buhran, hayal kirikligi, yalnizlik yasiyormusun ?
-
adam motorla uyuyor ha.. ilginç
birde verdiğin sitede hemen aşşağıda aynı kelimeyi birde şöyle kullanmışlar:
Gençlerin yeni fenomoni Hoptek VİDEO
.... fenemen haline geldi. Karadeniz ....
yok gibi görünüyor böyle bir bilim de var (aslında felsefe): fenomenoloji
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Yok artık zuahah :D D:
-----------------------------montofon ve motor birlikte uyuyor : |
-
ben de kafamın altına bile yastık koymuyorum :| yüzüstü yatıp kollarımı da açıp öyle uyuyorum :D
-
Üstad ben sarılma değilde bende elimi yastığın altına sokmadan yata yatamıyorum mutlaka elim yastığın altında olacak.