folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yatak Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Yatak Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Arkadaşlar bir de suyun içine salatalık suyu gibi cilde iyi gelen sıvılardan da karıştırsak, su dediğim ufak bir havuz şöyle yatak boyutlarından az daha büyük olacak, derinliği keyfe göre ayarlarsın, etrafı camlıda olabilir, suya dilediğin kadar yağ ve isteğe bağlı tuz ekleyebilirsin, yemin ederim bu belki de gençlik iksiri etkisi yaratabilir.

Sıcaklığı da vücut sağlıyor zaten. olmadı 20 C lerde sabit ısı.. Kısık ateşte Sabaha öğün hazır.

^^D Aklıma takıldı şimdi; Amniyotik kese,sıvı içinde içinde yaşamak gibi mi oluyor bu şimdi. Göbek bağı, plesenta eksik.Yapay Gaz değişimi. Sıvı gıda alımı(sindirim sistemi boşa çıkıyor). Bu oksijen, Karbon temelli yapıyı bozuyor herhalde. Ee Önceki günden yediğimiz katı maddeleri nasıl.. ^^ tamam tamam, hepi topu 6 saat. 

@GusFring ^^D`

RitmFarbRacourci tarafından 23/Mar/19 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

hocam o kişiden kişiye değişiyor, gidip deneyip alman daha sağlıklı.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

2 sene kadar önce yataştan 2000tl'ye bir yatak aldık çift kişilik.

Gece yanındaki kişi sessizce yataktan kalksa hissetmezsin, o derece değişik bir yatak.

Gidip deneyecen hocam tek tek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

https://www.idas.com.tr/

fabrikasında çalışan arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyorlar ama kendi tecrübem yok

imza.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Kulaklik alacak olurum kulaklik konusu acilir yatak alacak olurum yatak konusu acilir siz ne mubarek insanlarsiniz

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tek kişilik visco yatağım var hb den almıştım, ilk bir kaç gün çok rahat geldi yumuş yumuş ama sonra alıştım ama eğer başka yatakta yatarsam nerede lan benim visco diye arıyorum, sanırım yatak 60 dansite olarak geçiyordu.

Konu başlığı efsane :D :D :D

LhaNeT tarafından 23/Mar/19 01:58 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Hahaah. Yarildim mq

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

tahribat.com/forum/aids-hakkinda-240075

overlocker tarafından 23/Mar/19 02:08 tarihinde düzenlenmiştir