Yatak Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?
-
ShockMan bunu yazdı
Arkadaşlar bir de suyun içine salatalık suyu gibi cilde iyi gelen sıvılardan da karıştırsak, su dediğim ufak bir havuz şöyle yatak boyutlarından az daha büyük olacak, derinliği keyfe göre ayarlarsın, etrafı camlıda olabilir, suya dilediğin kadar yağ ve isteğe bağlı tuz ekleyebilirsin, yemin ederim bu belki de gençlik iksiri etkisi yaratabilir.
Sıcaklığı da vücut sağlıyor zaten. olmadı 20 C lerde sabit ısı.. Kısık ateşte Sabaha öğün hazır.
^^D Aklıma takıldı şimdi; Amniyotik kese,sıvı içinde içinde yaşamak gibi mi oluyor bu şimdi. Göbek bağı, plesenta eksik.Yapay Gaz değişimi. Sıvı gıda alımı(sindirim sistemi boşa çıkıyor). Bu oksijen, Karbon temelli yapıyı bozuyor herhalde. Ee Önceki günden yediğimiz katı maddeleri nasıl.. ^^ tamam tamam, hepi topu 6 saat.
@GusFring ^^D`
RitmFarbRacourci tarafından 23/Mar/19 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam o kişiden kişiye değişiyor, gidip deneyip alman daha sağlıklı.
-
-
2 sene kadar önce yataştan 2000tl'ye bir yatak aldık çift kişilik.
Gece yanındaki kişi sessizce yataktan kalksa hissetmezsin, o derece değişik bir yatak.
Gidip deneyecen hocam tek tek.
-
fabrikasında çalışan arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyorlar ama kendi tecrübem yok
-
Kulaklik alacak olurum kulaklik konusu acilir yatak alacak olurum yatak konusu acilir siz ne mubarek insanlarsiniz
-
Tek kişilik visco yatağım var hb den almıştım, ilk bir kaç gün çok rahat geldi yumuş yumuş ama sonra alıştım ama eğer başka yatakta yatarsam nerede lan benim visco diye arıyorum, sanırım yatak 60 dansite olarak geçiyordu.
Konu başlığı efsane :D :D :D
LhaNeT tarafından 23/Mar/19 01:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Hahaah. Yarildim mq
-
tahribat.com/forum/aids-hakkinda-240075
overlocker tarafından 23/Mar/19 02:08 tarihinde düzenlenmiştir -
çivili yatak tavsiye ederim..