Yavru Kedi
-
Hocam bi isim koymadıysanız obama olsun ismi :D
-
Yavru jaguar gibi maşallah :)
-
Açılın petshop'um :)
İzmirdeysen gel uzun uzun muhabbet ederiz. İhtiyaçlarını veririm.
Spectrum Kitten ile besle kg fiyatı 15TL üstüyse başka yerden al. Reflex kitten var bide kg fiyatı maks 9TL. Birbirine çok benzer. Spectrum diye reflex vermesinler dikkat et.
Spectrum yoksa Felicia verebilirsin.
Kuru mamayı yemezse, mamayı ılık suyla nemlendirip yedir.
Yaş mama(konserve) kesinlikle verme. Beslemez bir halta yaramaz.
-
@jandark06 :DD
-
-
Adını Gölge koyduk yavrunun ama Vaftiz babası olarak diğer ismini de senin için Obama yaparız :). Hocam mama tavsiyeleri için teşekkür ederim. Şimdilik daha sıvı şeyler tüketiyo mamaya haftaya başlatıcam. Okuldan dönünce fark ettim ilk defa kumuna da zıçmış :)) Konuya yabancıyım ilk defa kedi besliyorum ama bilemediğim bir konu olduğunda sık sık yardımlarınızı fikirlerinize başvurucam .
-
mkyb bunu yazdı
Bu ufakmış. Severken şaka olsun diye canının acıyacağını bilmeden tırnak atıp, ısırabilir öyle bi şey yaparsa burnuna parmağınla hafifçe fıske at. Bunu annesi yavru kedilere eğitim sırasında yapılması yasak olan bi şeyi öğretmek için yapar. Bir kaç sefer tekrarlarsan anlayıp vazgeçer.
Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam tırnakları jilet gibi zaten sürekli biryerlere tırnak atıp duruyo
-
Kedi gördüğüm en temiz evcil hayvan. Dükkanda besliyorum bi tane hayvanı sevdikten sonra 2 saat kendini yalayıp temizliyor bazen kendimden şüphe ediyorum ben mi pisim diye. :)
-
mkyb bunu yazdı
Kedi gördüğüm en temiz evcil hayvan. Dükkanda besliyorum bi tane hayvanı sevdikten sonra 2 saat kendini yalayıp temizliyor bazen kendimden şüphe ediyorum ben mi pisim diye. :)
Bu da öyle sürekli yalıyo sevdikten sonra kendini beni de triplere soktun şimdi 😂
-
güzelmiş. kolay gelsin. mutlaka iyi bi' veterinere götür hocam, onlar bu işin uzmanı.