Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları Yapalım...
-
Arkadaşlar ilk mesajımı düzenledim, herkes baksın CS 1,5 turnuvasını başlatıyorum
Artık zaman belirleyelim...
-
Server işini ömer(genki) halleder.
herkes oynayabileceği saat aralığını yazsın.
ben 21 - 23 arası.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Server işini ömer(genki) halleder.
21 - 23 arası.
-----------------------------Usta o iş biraz uzayacak gibi yinede hallederse süper olur ben elimdeki imkanlarla hizmet sağlamaya çalışıyorum.
Aynen 21-23 arası çok güzel...
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Server işini ömer(genki) halleder.
21 - 23 arası.
-----------------------------Usta o iş biraz uzayacak gibi yinede hallederse süper olur ben elimdeki imkanlarla hizmet sağlamaya çalışıyorum.
Aynen 21-23 arası çok güzel...
-----------------------------
sabah 8-11 arası aksam üstü 16-18 arası oynayabilirim.. -
oynayacaklar yazdıktan sonra en çok hangi zaman dilimiyse o saatte oynarız.
oynayacak müridlere pm atmak da senin görevin :P :D pm at ki gelip mesaj yazsınlar. :F
-
ya arkadaslar bende katılmak istiyorum ama biri şu cs1,6 ve path ları upload ederse bizde oynarız evellallah :D
bekliyorum
-
1.5 oynuyoruz
-
Counter Strike 1.6 \ 1.5 \ 1.3 disinda her turlu oyunu oynayabilirim listeye yazin la :D
Arti birsey belirtmek istiyorum, Counter Strike: Source'yi Steam serverlarinda oynayanlar varsa itibata gecsinler ki beraber oynayalim :D
Yalniz abi Red Alert 2, Yuri's Revenge ek paketsiz *** gibi oluyo hatta cozunurluk bile 800*600'de kaliyo o kadar eski. Bence paketli yapak ya :D Yuri's Revenge'siz RA2 hic oynamadim hayatimda o kadar yani :D
-
Benide cs ye yaz fakat 1.6 yüklü bilgisayarımda,saat olarak 21-23 arası banada uygun
-
counter hafta içi - hafta sonu hiç farketmez akşam 6 dan sonra olsunda ne olursa olsun :) 7 - 9 arası olabilir mesela.. saygılar..