Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları Yapalım...
-
gece 12'den sonra çok iyi olurda. ama akşam 22'den sonrada olur
-
arkadaslar su counter işini söle yapalım bi
1.5 oynucaklar ayrılsın sonra herkes anlassın 5 erli takımlar kuralım 1 kişi macı yöneticek serveri falan ben ayarlarım ya da genki arkadasımız halleder öle toplu halde oynayınca cok karısıyor ortalık o yüzden böyle yapalım hemen acele etmeyin ya
-
aslında bende gelirim lan cs ye yazıverin bi zahmet. birol savul ulan kocan geliyo :D
edit : v1.5 zamanında güzel oyunlar oynamıştık tbt ile :)
-
deep.siberoyuncu.com server burası olabilir(1.5). Kişi sayısını 32 yaparım
-
bensiz cs maçı olmaz hocalar...
yaz benide yaz..(cs1.6) -
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
deep.siberoyuncu.com server burası olabilir(1.5). Kişi sayısını 32 yaparım
la olm bi yazdıgımı okuyun be :|
-
olm o 5erli takım işi bence yaş. Adam akıllı maç yapmayı kim biliyorki ? 5 kişi bilio desek dier 5 nolucak. O yüzden geçenki gibi doluşturalım milleti servera millet vursun dursun birbirini.
-
oo 1.6 cılar gelmiş.. arkadaşlar hadi 1.6 ya destek.. 1.5 full online için link veriyorsanız gelirim ama bende 1.6 var sadece şuan
-
cs22.oyunsen.net e baktım uygun gözüküyor. .. Bir de akşam geç saatte yaparsak bebeler felan girmez.. Bu gece 1 de girdim boştu .. 3 tane map var sıkıntı olmaz saçma maplerle .. awp_battle de_dust2 ve iceworld vardı die hatırlıorum ... Orası uygun geldi bana..
-
CureShooT bunu yazdı:
cs22.oyunsen.net e baktım uygun gözüküyor. .. Bir de akşam geç saatte yaparsak bebeler felan girmez.. Bu gece 1 de girdim boştu .. 3 tane map var sıkıntı olmaz saçma maplerle .. awp_battle de_dust2 ve iceworld vardı die hatırlıorum ... Orası uygun geldi bana..
-----------------------------battle ve ice fun map hoca...
pro mapda maç yapılır...
inf d2 aztec olsa yeter.