Yaz Geldi - Counter Strike | Red Alert 2 | AOF 2 | COD 2-3 Turnuvaları Yapalım...
-
Başlarım böyle aşkın ızdırabına :)
Benim Yaz okulu başlayacak.. Daha organize olamamıdık :S
bu hafta olmazsa
gelemem ben ...
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
cimbomlu_15 bunu yazdı:
(....)
Hoca Sven Co-op sarmaz çok kişili :)
iyimisin hocam ? asıl cok kişili sarar sven co-cop. ben ve arkadaşım 2 kişi oynuyoz 1 saatte bi haritayı bitiremiyoz :D kaldıki binlerce harita var :|
-----------------------------Fazla kişi olunca bana saçma geliyor.
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
cimbomlu_15 bunu yazdı:
(....)
iyimisin hocam ? asıl cok kişili sarar sven co-cop. ben ve arkadaşım 2 kişi oynuyoz 1 saatte bi haritayı bitiremiyoz :D kaldıki binlerce harita var :|
valla hocam oyun zaten ilk hl nin multiplayer versiyonu /arkadaşlarınızla birliklte oynayın diye cıktı2-8 kişi arası iyidir cok kişi olursa bişi anlamadan bölüm biterde sen fazla derken kaç kişden bahsediyon?
-
Counter 1.5 de 1.6 da olur. Yalnız önceden haber edin biraz alıştırma yapalım. Çok zamandır bilgisayarda oyun oynamıyorum.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
cimbomlu_15 bunu yazdı:
(....)
valla hocam oyun zaten ilk hl nin multiplayer versiyonu /arkadaşlarınızla birliklte oynayın diye cıktı2-8 kişi arası iyidir cok kişi olursa bişi anlamadan bölüm biterde sen fazla derken kaç kişden bahsediyon?
-----------------------------20-22 falan. İlkokul 5'teyken full cafe oynardık hiç bir şey anlamadan oyun bitiyordu. Görevi bitirtene dondurma alıyordu cafe sahibi asdawd
-
Bu iş yatar boşuna heveslenmeyin :D
-
yalan olmus askimiz...
-
harbi yatar ha.. cs 1.6 serveri olan varsa açsın konuyu paşa paşa oynayalım ya.. bu ne böle :D
-
Hocam 1.6 oynayanlar Clan adı niyetine TBT | koyalım Server vereyim:
85.153.14.73:27015
Ben 2 aydır burda oynuyorum Nick uniquemaster
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 1.6 oynayanlar Clan adı niyetine TBT | koyalım Server vereyim:
85.153.14.73:27015
Ben 2 aydır burda oynuyorum Nick uniquemaster
-----------------------------yok aga sadece tbt üyeleri kendi aramızda kapısalım..ok?