Yaz Geldi Yanıyoruz
-
akmarky bunu yazdı
usta çok sıkışınca ben buzdolabıının buzluk kısmına kafamı koyup kapağını kapatabildiğim kadar üstüme kapatıyorum eminim yapan başka arkadaşlarda vardır
+1 :D
-
şuanda istanbuldayım gözünüzü seveyim bu mu sıcak hava ? dalga mı geçiyorsunuz yoksa istanbul dışına çıkmadınız mı ? Sıcak görmek isteyenleri batman'a beklerim geçen yaz 52'i gördüm
-
bu arada sıcaklıklık derecesinin çok olması mühim değil nem yüksek bölgelere gelinde göreyim sizi :D
ice tea için beyler litre litre :D
-
q0x bunu yazdı
şuanda istanbuldayım gözünüzü seveyim bu mu sıcak hava ? dalga mı geçiyorsunuz yoksa istanbul dışına çıkmadınız mı ? Sıcak görmek isteyenleri batman'a beklerim geçen yaz 52'i gördüm
oha
52 derecede insan mı yaşar :|
Abi valla buranın gözünü seveyim nem falan hiç yok 26-27 dereceyi geçince kavruluyoruz diyorum amk.
u235 tarafından 14/Haz/14 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
buz gibi biraaaa
yeeeeeeeee
-
Tengri bunu yazdı
buz gibi biraaaa
yeeeeeeeee
boğazını yakmıyormu :D nasıl içiyon bre
-
q0x bunu yazdı
hocam hava oralar kadar sıcak değil ama nemden dolayı çok bunaltıyor. esas sıkıntı o. bilirim batmanda adanada da kaldım zamanında oranın sıcağını da yedim :)
-
Bim'e 12 liraya USB ile çalışan vantilator gelmiş.Ufak ama bilgisayar başında otururken serinletir.

-
Mustafa bunu yazdı
Bim'e 12 liraya USB ile çalışan vantilator gelmiş.Ufak ama bilgisayar başında otururken serinletir.

bi süre sonra ses yapmaya başlıyor..
Serinleyeyim derken sesten dolayı kafanı miker.
-
HoLyCat bunu yazdı

Evde buzdolabı var ise, 70 80 TL verip vantilator ile bu işi çözersin.
bu tekniği geçin artık .
arkadaşların da dediği gibi sıcaklığı dışarı taşımaz içerde döner durur.
ayırca 1 saat sonra içinde hiç buz kalmaz bütün yiyecekler çürümeye başlar.
öyle serin hava atar diye bişi yok yani.