Yaz Geldi Yanıyoruz
-
Abi kafayı mı yediniz ne yaz gelmesi ne yanması? Ben hala yatarken battaniye, yorgan vs kullanıyorum. Sıcaklık dediğiniz aha şöyle olur.

Not: Termometrede sorun yok.
-
batman'ın çevresine 8 tane baraj yaptılar o yüzden nem ortamı oluşmaya başladı. Dışarı çıktığınızda fön tutmuşlar gibi hissediyorsunuz
-
normalde mersinli olduğumdan senden kat kat muzdarip olmam gerekyor bu durumdan ama okulun karsta olması sonunda bir işe yaradı yaylagibi la burası :)
-
q0x bunu yazdı
batman'ın çevresine 8 tane baraj yaptılar o yüzden nem ortamı oluşmaya başladı. Dışarı çıktığınızda fön tutmuşlar gibi hissediyorsunuz
batmanda 8 brajı bilmem ama hasankeyf batman cayında hergun balık bahene serinlemek için gidiyoruz.
-
Bimde USB vantilator var tek kişi için gayet ideal 12,5 TL metal
-
konu açılmışken ben de sorayım. tek bi oda için ve sadece soğutma amaçlı bi klima arıyorum. elektriği falan az yakan bişey olması önemli. fiyat pek önemli değil iyisinden alabilirim. toshibanın falan reklamını görmüştüm tv de ama bilenler vardır burdan sorayım dedim. var mı tavsiye?
-
1 hafta sabredebilirmisin
egeye gidiyoruz. millet orada geberiyormuş.
gelince nasıl serinlediklerini anlatırım :))
-
Su an izmirde firinda kasadayim uzerimden giden ter resmen sebil.acayip nem var bir de
-
Biri sıcak mı dedi?

-
antalya manavgat cennet gibi beyler
çarşı cıvıl cıvıl sıcak kimin umrunda :D
sadece %86 nem var nefes almakta güçlük çekiyoruz okadar .