folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Yaz Gelmeden Geleneksel Klima Tavsiye Konusu

Yaz Gelmeden Geleneksel Klima Tavsiye Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bende yaz gelmeden, daha 2-3 gün önce di dietrich climp up 9 btu aldım 21500 tl civarına, hemen ertesi gün gelip bağladılar.  servisine baymak bakıyor ve baymak ithal ediyor.  fransız firmasıymış çinde üretiliyor bağlayan servisçilere göre premium bi ürünmüş. ilk izlenimim olumlu fakat sıcaklar basmadan 40 dereceleri görmeden nasıl soğutuyor ne desem yalan olur şimdilik. 

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Gree marka 12K BTU inverter kullanıyorum. Bulunduğum şehir yaz aylarında aşırı sıcak oluyor. Ses konusunda motor normal ses geliyor, iç ünite de sıkıntı yok. Elektrik tüketimi ve soğutmasından memnunum.

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

son 1 ayda klima aramış birisi olarak, ben kendim mitsubishi aldım. 4 içn 1 dış ünite multi split. ihtiyacıma en uygun ürün buydu çünkü. araştırdığım kadarıyla gree'ler için çok fiyat performans yorumu yapıldı. bir de iklimsa da sigmalar var, amaç sadece soğutma ise sigmalar da değerlendirebilir.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

buradan bakarak baymak aldım mersinde kullanıyorum süper çalışıyor elektirik de az yakıyor 

verileri de paylaşsaydın hocam, kaç btu, kaç saat çalıştırmada ne kadar elektrik faturası geliyor?

Bende 12lik baymak var 6 senedir. Dış ünitenin calistigini duymazsin o kadar sessiz. Kumanda tasarimi güzel özellikleri güzel. Isitma sogutma bence cok iyi. Elektrik sabah akşam calissa 500 lira fark eder

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Mitsubishi'nin modelleri hakkinda bilgisi/fikri olan var midir?

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/midea-2025-model-yeni-nesil-a-xtreme-save-ag2eco-12nxd0-i-duvar-tipi-12-000-btu-wi-fi-inv-klima-montaj-dahil-degildir-p-HBCV00007TB54L?magaza=Haykim%20Elektronik&

cümbür cemaat üç adet bundan aldık, elektirik hatlarını kendimiz çektik, şu anlık bir sıkıntı yok ama yaza göreceğiz, klima seçerken Adem HELVACI'nın yönlendirmelerini dinledik.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/midea-2025-model-yeni-nesil-a-xtreme-save-ag2eco-12nxd0-i-duvar-tipi-12-000-btu-wi-fi-inv-klima-montaj-dahil-degildir-p-HBCV00007TB54L?magaza=Haykim%20Elektronik&

cümbür cemaat üç adet bundan aldık, elektirik hatlarını kendimiz çektik, şu anlık bir sıkıntı yok ama yaza göreceğiz, klima seçerken Adem HELVACI'nın yönlendirmelerini dinledik.

9k btu daha pahalı, niye öyle (:

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mugen bunu yazdı

9k btu daha pahalı, niye öyle (:

satıcı farklı gibi hocam

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

En hızlı ameliyat kararlarından birini alarak cuma kontrole girdim yarın ameliyat oluyorum

Annemlerde yatacağım için bol bol vaktim olur telefondan araştırırım diye düşünüyorum

Hala bir sürü soru işareti var ama alıp geçeceğim gibi gözüküyor, yok filtresi kolay değişsin yok btu yüksek olsun yok a+++ olsun yok dış unite pompası bilmem ne olsun bir sürü zahmeti var. Yorumlarda birkaç yeni özellik daha açıldı

Konu up olsun belki görmeyen vardır belki başkasına yardımcı olur diye

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Klima =Japon=>>30 yıl garanti kullanım.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1518 Toplam Mesaj: 45
klima klima öneri