Yaz Gelmeden Geleneksel Klima Tavsiye Konusu
-
bende yaz gelmeden, daha 2-3 gün önce di dietrich climp up 9 btu aldım 21500 tl civarına, hemen ertesi gün gelip bağladılar. servisine baymak bakıyor ve baymak ithal ediyor. fransız firmasıymış çinde üretiliyor bağlayan servisçilere göre premium bi ürünmüş. ilk izlenimim olumlu fakat sıcaklar basmadan 40 dereceleri görmeden nasıl soğutuyor ne desem yalan olur şimdilik.
-
Gree marka 12K BTU inverter kullanıyorum. Bulunduğum şehir yaz aylarında aşırı sıcak oluyor. Ses konusunda motor normal ses geliyor, iç ünite de sıkıntı yok. Elektrik tüketimi ve soğutmasından memnunum.
-
son 1 ayda klima aramış birisi olarak, ben kendim mitsubishi aldım. 4 içn 1 dış ünite multi split. ihtiyacıma en uygun ürün buydu çünkü. araştırdığım kadarıyla gree'ler için çok fiyat performans yorumu yapıldı. bir de iklimsa da sigmalar var, amaç sadece soğutma ise sigmalar da değerlendirebilir.
-
LynXMaSTeR bunu yazdınereodi bunu yazdı
buradan bakarak baymak aldım mersinde kullanıyorum süper çalışıyor elektirik de az yakıyor
verileri de paylaşsaydın hocam, kaç btu, kaç saat çalıştırmada ne kadar elektrik faturası geliyor?
Bende 12lik baymak var 6 senedir. Dış ünitenin calistigini duymazsin o kadar sessiz. Kumanda tasarimi güzel özellikleri güzel. Isitma sogutma bence cok iyi. Elektrik sabah akşam calissa 500 lira fark eder
-
Mitsubishi'nin modelleri hakkinda bilgisi/fikri olan var midir?
-
cümbür cemaat üç adet bundan aldık, elektirik hatlarını kendimiz çektik, şu anlık bir sıkıntı yok ama yaza göreceğiz, klima seçerken Adem HELVACI'nın yönlendirmelerini dinledik.
-
mugen bunu yazdı
cümbür cemaat üç adet bundan aldık, elektirik hatlarını kendimiz çektik, şu anlık bir sıkıntı yok ama yaza göreceğiz, klima seçerken Adem HELVACI'nın yönlendirmelerini dinledik.
9k btu daha pahalı, niye öyle (:
-
LynXMaSTeR bunu yazdımugen bunu yazdı
9k btu daha pahalı, niye öyle (:
satıcı farklı gibi hocam
-
En hızlı ameliyat kararlarından birini alarak cuma kontrole girdim yarın ameliyat oluyorum
Annemlerde yatacağım için bol bol vaktim olur telefondan araştırırım diye düşünüyorum
Hala bir sürü soru işareti var ama alıp geçeceğim gibi gözüküyor, yok filtresi kolay değişsin yok btu yüksek olsun yok a+++ olsun yok dış unite pompası bilmem ne olsun bir sürü zahmeti var. Yorumlarda birkaç yeni özellik daha açıldı
Konu up olsun belki görmeyen vardır belki başkasına yardımcı olur diye
-
Klima =Japon=>>30 yıl garanti kullanım.