folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Yaz Gelmeden Geleneksel Klima Tavsiye Konusu

Yaz Gelmeden Geleneksel Klima Tavsiye Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Cok para vermek istemiyordum, 

arcelik'ten ve baymak'dan vazgectim. Arcelik/beko/vestel zaten enerji tuketiminde baya alt siralardaymis.

Baymak icin ise elegance plus alacaktim ama yakinlarda makinayi guncellemisler, 32 kilo olan ic unite 23 kiloya dusmus. Belli ki biraz daha bakir falan eksiltilmis icinde.

Airfel gibi Daikin'in yan markasi Kaira almaya karar verdim. yan urun dediysem, midea, cin uretimi ama servisi ve saticisi daikin.

soyle bir indirime denk geldim, tuketimleri falan baya ideal gibi gorunuyor,

https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr50e-a-18000-btu-wifi-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR3CS indirimle 39k su an.

Mitsubishi electric Turkiye uretimi ayni btu hera modeli icin 75k istedi, sikerler dedim.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Selamlar müridler,

Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Yaşanan gelişmeleri aktarayım;

Anneler gününden 1 gün sonra 

Baymak Elegant Plus 12 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) (https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-plus-12-a-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-montaj-dahil-p-EVBAYMELEGPLUS12)

Bu ürünü sipariş verdim; konudaki bütün yorumlara göre: 1- bilindik marka, 12000btu yeterli (25m2 için, 30 üstü için 18btu), inventerli ve montaj dahil

25.995TL'ye geldi benim aldığımda

13 Mayısta elime geçti, servis kaydı açtırdım haftasonu geldiler baktılar; dediğiniz gibi elektrik vb biz ayarlayacaktık ama daha beteri oldu. Vinç istediler, vinç sordum vinç girmiyor; diğer balkon 17m ve metre başına 2k tl istiyorlar. 

En son çareyi montaj işini yapan bir tanıdığı yaptırıp garantiyi yetkili servise kontrol ettirdikten sonra başlatmakta buldum. Bu süreçte servisle enaz 15 kez telefonlaşmışımdır.

Memnun olup olmadığımı kullanmaya başladıktan sonra yazacağım; aslında ben kafadan mkyb hocamın attığını alacaktım fakat bütün yorumları dikkate alınca (dışarıdan da bilgiler alınca) sonuç bu ürün çıktı. Gerçi bir yerde onun da dediğine uyuyor

Herkese tekrar teşekkürler

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Surdan bakiver , fiyat hangisi uyuyorsa al geç ...

Mitsubishi Elektric Klima Candır !!!

https://klima.mitsubishielectric.com.tr/tr/fiyat-listesi

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

salonda baymak yatak odasında beko var

baymak iyi ya sessiz calısıyor beko tangur tungur...

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 3074 Toplam Mesaj: 45
klima klima öneri