Yaza Planınız Nedir?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
el yapımı mühimmat olayını ilerleticem bu yaz. su sınavı bi atlatalım..
bu konuda ist anadoluda bana eslik edicek mürid müride varsa haftasonları birlikte bişeyler üretebilir uçurabiliriz... ?
fünye için rf kullanmam gerek elektronik bilgim az. elektronikci bi ortak olsa süper olurdu
-----------------------------Sınav sonrası vücut bütünlüğünü koruman, tek parça kalman için bu uğraşı bırakmanı öneririm. Yaz biter Sonbahar gelir; yeni okuluna tek parça gidersin.
Kolay gelsin.
-
kamp stajı
ardından bitirme projesi
hayırlısı
-
Bağ, serin hava, domates, biber, salatalık, kiraz, kayısı, elma , erik, tut, Ağaçlar, yapr ak sesleri, Köpek, mangal, dam, uyumak,
Kumsal, kızlar, deniz, dalgalar, tatil, otel, vb..
-
Önce adanaya gidip yeni yeğeni görcez... 1 ay kalırık orda..
Ordan İzmir deki yazlığa geçer 1 ay orda kalırık. Kısmet olursa 10 gün de Sinop'a geçeriz.
Tabi şu anda Alanyada oturuyom burdA kalıp ruslarla eğlenmek sabah akşam denize girmek de varda... Neyse :D
-
Yine staj yine doğuda petrol arıyacaz su arıyacaz..
ama ondan sonra bi antalya ora buraya bi iki haftada olsa kaçıcam.
-
ilk önce Urfa seyahati yapıyorum bu ayın 18'inde sonra iyi bi kamp yeri bulup teleskopla geceleri gozlem yapmayı dusunuyorum. temmuzun basına yetiştirebilirsem Unirockfest e akıcam :T saglam gruplar geliyor. Behemoth, Dark Funeral,Cannbal Corps falan.
-
evlenicem :)
-
hacı hiçbirşey planladığım gibi gitmio zaten ben bu yazı random yaşamayı planlıyorum walla ne yalan sööliim :)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------Hayırlı olsun :)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------yazın en güzel planı seçiyorum bunu abi :)
hayırlı uğurlu olsun :)