folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yazılım Mühendisliği Öğrencisi İçin Notebook Tavsiyesi

Yazılım Mühendisliği Öğrencisi İçin Notebook Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Adam ogrenci multi function bir sey ariyo bell ki mac olmaz bu kafaya.
    alsin ASUS ROG Strix G18 G815LW-S9120W bu cihaz gayt guezel duruyor.
    asus cok guzel bir marka mac oncesi kullaniyordum hem zarif hemde uzun omurlu gidiyor.
    denk getiremezseniz veya icinize sinmezse msi da bakabilirsiniz.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

MacBook Pro alsın geçsin oyun felanda oynamasın

+

Oyun sonraki iş. Oyun nedir. Hayatımız oyun olmuş zaten. 

Kazanmaya başlasın. Xbox, PlayStation, masaüstü game pc hepsini alsın gerekirse lazım değil. Ama sonra..

Hiç bir notebook, iyi bir sistemde ve büyük ekranda oynanan bir oyunun tadını veremez. Tetris bile oynansa gerçek budur. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Yazılım Mühendisliği öçok geniş bir yelpaze, madem öğrenci çk zorlamasın kendisini bir monster huma alsın 35-40 a devam etsin bence.

Yapay zeka için de bence kasa pc alması daha mantıklı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Çatır çatır oyun oynasın okul dönemi. Hayatının sonuna kadar çalışacak zaten

Benim tavsiyem nispeten kötü bir laptop (okula felan ihtiyaç olursa diye) alıp eve masaüstü kurması

Bunu doğrudan isteyemez tabi de ben tahmin edebiliyorum, siz de korkmayın hiçbişi olmaz

Hatta 60-70e felan bi mac, 80-90a da bi masaüstü toparlansa şöyle sırtını yere getirecek olmaz. Bi bakmışsın iosa uygulama çıkarmış, bi bakmışsın cs2 faceit 3500 elo bak sen şu allahın işine. Hem oyundan hem yazılımdan 150klık laptoptan daha çok verim alır uçar

Not: bilgisayar mühendisliği mezunuyum, 20-30k sıralamam vardı

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

değerli yorumlarınız için teşekkürler, sizin bakış açınız ile lise mezunu çocuğun bakış açısı ve istekleri benzer olmuyor. o yüzden diyor ki ben oyun da oynamak istiyorum fakültede işimi de görsün.

birikmiş 150.000₺ para da var. o yüzden OYUN da oynayabileceği güzel ve uzun ömürlü bir NOTEBOOK tavsiyesi lazımdı bize.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

değerli yorumlarınız için teşekkürler, sizin bakış açınız ile lise mezunu çocuğun bakış açısı ve istekleri benzer olmuyor. o yüzden diyor ki ben oyun da oynamak istiyorum fakültede işimi de görsün.

birikmiş 150.000₺ para da var. o yüzden OYUN da oynayabileceği güzel ve uzun ömürlü bir NOTEBOOK tavsiyesi lazımdı bize.

hangi oyunlar var kafasında ona göre bakalım hocam. 150k'yı direk tek pcye gömmek de çok mantıklı değil. en ideali macbook+gaming laptop olur ama tek makine isterse istediği oyunlara göre bir şeyler önerelim. 

https://www.hepsiburada.com/legion-pro-7-core-i9-13900hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx4090-16-w11-gaming-laptop-onyx-gri-82wq00awtx-p-HBCV00006AQDR9?magaza=TrendNoktaBilisim&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.37.7 mesela bu düşünülebiliir ama gerek var mı bu kadar gömmeye soru işareti 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

macbook pro al hocam oyunlarida geforce now uzerinden oynasin destekleyen oyunlari oynasin :) 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bu fiyata 5090 var yahu çok pahalı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Hocam o zaman sapa sağlam birşey olsun malzeme kalitesi konfigirasyondan daha önemli buyur

Lenovo Mws Thinkpad P16 G2 I9-13980HX 48GB 1tb SSD 12 GB RTX4000 Ada 16" Wqxga W11P 21FA0005TX 001
    https://app.hb.biz/skUim7PNRUXv

Lenovo Thinkpad P16 Gen 2 I9 13980HX 64GB Ram 2 TB SSD RTX 4090 16" 2K 165hz
    https://app.hb.biz/z9l50WhTszZn

burdakinden uyguna bulursun

kısaca i9 qhd panel 4000ada ya da gtx5090  32 48gb ram thikpad  al torununa kalır

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

mac air (m4 - 15inc olan) + geforce now :D 

Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 30
notebook tavsiyesi