Yemeksepeti.Com Ofisi
-
budamı nevzat aydının a.q
adam tekel oldu
-
1-kupa elinden düşmedi 2- yazılımcıları tıkmışlar call center gibi öyle kodlama olmaz hepsinin o ışık olmayan gözlere sahip olması gerekir 3 bu kadar toplantı yapacak yer olması gereksiz 3 eve gitmeyi düşünmeyin burda çalışın bağlanın buraya
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------1-kupa elinden düşmedi 2- yazılımcıları tıkmışlar call center gibi öyle kodlama olmaz hepsinin o ışık olmayan gözlere sahip olması gerekir 3 bu kadar toplantı yapacak yer olması gereksiz 3 eve gitmeyi düşünmeyin burda çalışın bağlanın buraya
-----------------------------Sen bide benim çalıştığım ofisi görsen, yemeksepetindeki yazılımcıların olduğu yeri hayran hayran izlerdin ;) Çalıştığım firmanın adını vermeyeyim ama zamanında yemeksepetini yapan firmanın izmir ofisinde çalışıyorum ve bu ofise yeni taşındık ;)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------budamı nevzat aydının a.q
adam tekel oldu
-----------------------------Başka neleri var ki ? adam bizim Yönetici bi yemeksepetini biliyorum.. Çiçeksepeti vs. sepeti ile bitenlerin hepsi mi onun ? :)
Ayrıca bakmayın öyle göründüğüne babacan adamdır..
-
İyi yer :|
-
Dominostan sipariş verirken kullanıyorum, 30 dakikayı geçirince bazen kabul etmiyor piçler, yemeksepetine şikayeti verdinmi tığış tığış getiriyorlar bedava pizzayı.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------adam iyidir lan öyle güzüktüğüne bakmayın. zaten şu bakışınızla bütün gömlekler ilikli, el pençe divan olmadan kurtulamaz bu laflarınızdan. :)
-----------------------------
sanki adamla daha önceden tanışıyorsun a.k :)
$150.000 ile başlasan ne yazar başlamasan ne yazar amk promo nerde promo?
adamın iş adamı arkadaşları vardır ali sabancı gibi fln onlardan finansman almadan promosyon yapmadan nasıl oluo bu işler amk...
dubai rusya fln bu adamın çapı neki oralarda tanıtım yapabilecek...
büyük ihtimalle bunun o zamanları fikrine inanan iş adamı arkadaşlarından al sana şu kadar yatırım desteği kur yönet demişlerdir...
e iş adamlarının zaten promo gücü çok büyük...
buda atlamıştır hemen, sonrası malum
sanırım bu adamı ntv bir fikrin mi var da da görmüştüm, zaten Bloomberg HT'de Dragons' Den Türkiye de program hostlarından biriydi,
bu arada türkiyede daha iyi tasarlanmış çalışma mekanları vardır eminim... -
kıskanmayın arkadaş adamı :D milyon dolarlarınız olunca hepiniz alırsınız o bardağı elinize basarsınız havanızı :D
-
Şu açıkca belli ki adamların g.tü kalkmış!
Yemeksepetinin meşhur olmaya başladıgında bir gazete yada dergi olabilir.Orda okumustum Abd de görmüşler bu fikri ardından biz Türkiye'dede bu işşi yapabiliriz demiş 3-4 kişi.ardından yapmışlar ve kendılerının bıle hayal edemedıgı bır kazanc elde etmısler.zaten adama bakınca elindeki fincanı tutmasından dahi gıcık olabiliyorsunuz.Bi tuhaf konusma tarzı,mimikleri artistik felan.
Sanki sunucu kendini ezik hissetmiş gibi geldi bana :)
Çok kalkmış bunların bı yerlerı....Hey gidi günler heyyy!
-
bende de o kadr para olsa ben de g.tü kaldırırdım adam haklı müritler :)