folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.

Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

mayıs ın 27 elektroword'den aldıgım z5500 ses sitemi garanti belgesini kaybettim yada cıkmadı bilmiyorum ama hala faturası bende şimdi boffer dan ve orta center dan cızırtı geliyor bilgisayara baglamadıgım ve test bastıgım zaman bile cızırtı var elektroword e götürdüm garanti belgesi olmadıgı için ithalatcı firmanın kim oldugunu bilemeyiz bu yüzden yaptıramayız dediler türkiyeye de bir sürü ithalatcı firma oldugunu ve kime bunların hepsinden aldıklarını söylediler ve hangi italatcı firmaya ait oldugunu garanti belgesi olmadan bilemediklerinden dolayı tamir yapılmayacak şimdi benim ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemem lazım

bu konuda fikri olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

atar yap demeyin yaptım yemiyorlar :D

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

Denemekde fayda var..

Logitech'i aradığınız için teşekkür ederiz

Çalışma Saatlerimiz:
    Haftaiçi 10:00-19:00

00800 44 882 5862

Ücretsiz Müşteri Destek Hattı

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

aradım onu yapamazlar diyor irsaliyeleri vardır baksınlar diyor yasal olarak 1 yıl malın arkasında durması gerekir satış noktası diyor ama durmuyor ibneler

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yokmu fikri olan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

sikayet var a yazip tüketici haklari mahkemesine basvur gerekirse.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi ibnelik satışı yapan firmada değiş garantiyi sağlayan firmalarda bu ürünleri türkiyeye getiren bir kaç farklı firma mevcut logosoft mersa vs vs şimdi adam diyorki bu ürün bizdenmi çıkmış diğer ithalatçıdanmı çıkmış bu garanti belgesinde yazıyor garanti belgesi olmadanda ürünleri kargodan teslim almıyor yetkili servisleri satıcıda buna istinaden size bu şekilde bilgi veriyor arayıp durumu mersa veya logosofta anlat onlarla çözeceksin olayını.

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tekuna verdiği

telefonu aradığında

ücretsizdir

aldığı yeri ve tarihi

faturanın bilmesinin yeterlidir.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

tekuna verdiği

telefonu aradığında

ücretsizdir

aldığı yeri ve tarihi

faturanın bilmesinin yeterlidir.

-----------------------------

aradım logitech i adamlar satış naktasının 1 yıl ürünün arkasında durmaları gerektigini söylüyorlar elektroword de garanti belgesi istiyor diyorum  tükjetici hakkalarına başvurun sonuc alacaksınız diyor yarın logosoft u arayacam penta vs onları arayacambildiginiz başka logitech i ithal eden firma varsa yazarsanız sevinirim bugun pentayı aradım mesai bitimine yakındı eleman yerinde yoktu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en yakın adliyedeki hakem heyetine dilekçeyle ve faturanla başvur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

üstad herşey bir yana garanti belgesi faturası her haltı kaybolsa dahi ürünün fabrikadan çıkış tarihine bakılıyor ürünün seri numarası vs... yine halledersin. şikayet.com a yardır hemen dötüe yapışır sorunu düzeltirler...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hocam elektroword mike mike yapmak zorunda :) fatura elindeyse, tüketici haklari v.b yerlere sikayet edebilirsin.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
Toplam Hit: 3293 Toplam Mesaj: 25