Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.
-
mayıs ın 27 elektroword'den aldıgım z5500 ses sitemi garanti belgesini kaybettim yada cıkmadı bilmiyorum ama hala faturası bende şimdi boffer dan ve orta center dan cızırtı geliyor bilgisayara baglamadıgım ve test bastıgım zaman bile cızırtı var elektroword e götürdüm garanti belgesi olmadıgı için ithalatcı firmanın kim oldugunu bilemeyiz bu yüzden yaptıramayız dediler türkiyeye de bir sürü ithalatcı firma oldugunu ve kime bunların hepsinden aldıklarını söylediler ve hangi italatcı firmaya ait oldugunu garanti belgesi olmadan bilemediklerinden dolayı tamir yapılmayacak şimdi benim ne yapmam gerekir nasıl bir yol izlemem lazım
bu konuda fikri olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
atar yap demeyin yaptım yemiyorlar :D
-
Denemekde fayda var..
Logitech'i aradığınız için teşekkür ederiz
Çalışma Saatlerimiz:
Haftaiçi 10:00-19:0000800 44 882 5862
Ücretsiz Müşteri Destek Hattı
-
aradım onu yapamazlar diyor irsaliyeleri vardır baksınlar diyor yasal olarak 1 yıl malın arkasında durması gerekir satış noktası diyor ama durmuyor ibneler
-
yokmu fikri olan
-
sikayet var a yazip tüketici haklari mahkemesine basvur gerekirse.
-
şimdi ibnelik satışı yapan firmada değiş garantiyi sağlayan firmalarda bu ürünleri türkiyeye getiren bir kaç farklı firma mevcut logosoft mersa vs vs şimdi adam diyorki bu ürün bizdenmi çıkmış diğer ithalatçıdanmı çıkmış bu garanti belgesinde yazıyor garanti belgesi olmadanda ürünleri kargodan teslim almıyor yetkili servisleri satıcıda buna istinaden size bu şekilde bilgi veriyor arayıp durumu mersa veya logosofta anlat onlarla çözeceksin olayını.
-
tekuna verdiği
telefonu aradığında
ücretsizdir
aldığı yeri ve tarihi
faturanın bilmesinin yeterlidir.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
tekuna verdiği
telefonu aradığında
ücretsizdir
aldığı yeri ve tarihi
faturanın bilmesinin yeterlidir.
-----------------------------aradım logitech i adamlar satış naktasının 1 yıl ürünün arkasında durmaları gerektigini söylüyorlar elektroword de garanti belgesi istiyor diyorum tükjetici hakkalarına başvurun sonuc alacaksınız diyor yarın logosoft u arayacam penta vs onları arayacambildiginiz başka logitech i ithal eden firma varsa yazarsanız sevinirim bugun pentayı aradım mesai bitimine yakındı eleman yerinde yoktu
-
en yakın adliyedeki hakem heyetine dilekçeyle ve faturanla başvur.
-
üstad herşey bir yana garanti belgesi faturası her haltı kaybolsa dahi ürünün fabrikadan çıkış tarihine bakılıyor ürünün seri numarası vs... yine halledersin. şikayet.com a yardır hemen dötüe yapışır sorunu düzeltirler...
-
hocam elektroword mike mike yapmak zorunda :) fatura elindeyse, tüketici haklari v.b yerlere sikayet edebilirsin.