folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.

Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Conquer bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam elektroword mike mike yapmak zorunda :) fatura elindeyse, tüketici haklari v.b yerlere sikayet edebilirsin.

kesinlikle bak bana koca ttneti dize getirdim :) git tüketici mahkemesine ebesini mikerler eşek gibi alıp yapmak zorundalar yapamazlarsa yenisini vermek zorundalar ama orada deki garanti belgesi kutu içeriğinde çıkmadı

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kurulum kagıtları bile mevcut o belge yok aradım müşteri hizmetlerini garanti belgesi olmadan yardımcı olamayız diyorlar bende yarın gidecem ürünü geri alacam şartlı olarak garanti belgesi olmadıgı için ürün arızası giderilememiştir diye ibare düşürtüp sonra tüketici hakları mahkemesine başvuracam daha sonra tabi bunları yaparken logitech e bilgi verecem en son onlar halledecekerini söylediler yinede electroworld ü tüketici haklarına şikayet edip telefon faturasını ödettirecem durmasın a.g ürünü orda yarın video cekecem müşteri hizmetleri ile konuştuklarımı da ekleyecem logiteche gönderecem faturası kartonunun kagıtların hepsinin fotografını cekip gönderecem bakalım ne ses cıkacak yazacam a.g her yere electroworld yaşadıgım sorunu

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

kurulum kagıtları bile mevcut o belge yok aradım müşteri hizmetlerini garanti belgesi olmadan yardımcı olamayız diyorlar bende yarın gidecem ürünü geri alacam şartlı olarak garanti belgesi olmadıgı için ürün arızası giderilememiştir diye ibare düşürtüp sonra tüketici hakları mahkemesine başvuracam daha sonra tabi bunları yaparken logitech e bilgi verecem en son onlar halledecekerini söylediler yinede electroworld ü tüketici haklarına şikayet edip telefon faturasını ödettirecem durmasın a.g ürünü orda yarın video cekecem müşteri hizmetleri ile konuştuklarımı da ekleyecem logiteche gönderecem faturası kartonunun kagıtların hepsinin fotografını cekip gönderecem bakalım ne ses cıkacak yazacam a.g her yere electroworld yaşadıgım sorunu

hocam adamlara kalsa yapmazlar ancak şöyle bir durum var garanti belgesi çok da önemli bişey değil önemli olan malın sana satılış tarihi o da faturanda yazar... sen netten bu ürünün yetkili teknik servisi kim onu bul adamlara durumu anlat bulunduğun bölgede eğer servis noktası varsa oraya götür direk sike sike almak zorundalar! fatura ile ibrazda bulun yeterli...

ona bakılırsa mal 15 iş gününde yapımı bitmezse sana muadilini vermesi gerekiyor ama hiçbir firma vermiyor. müşteri cihaz yapılamazsa yenisini isteme bedel iadesi ve ayıp oranında indirim alabiliyor bunların kaçını uyguluyor?

bu arada sana hiçbir firma o şekilde yazılı bir kağıt vermez! çektiğin video kaydı da bir işine yaramaz... şöyle yapabilirsin ürünü teslim edip adamlar garanti dahiline almaz ise tüketici mahkemesine ürünü bana şu tarihte sattılar ancak şuanda garanti dışı bıraktılar dersin olur biter. ama bunu yapmadan önce bir tüketici hakem heyeti ile görüşsen iyi olur...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

electrowor ile görüştüm yapmayacaklar yarın tüketici heyetine gidecem malı yapmadan veriyorlarsa nedenini yapmak zorundalar ve logitech i aradım bugun yapılanlarla ilgili bizi haberdar edin dedi  tüketici heyetinden de bir sonuc cıkaracakmıyım ona bakacam en azından mahkemede video resim kanıtım olur

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

electrowor ile görüştüm yapmayacaklar yarın tüketici heyetine gidecem malı yapmadan veriyorlarsa nedenini yapmak zorundalar ve logitech i aradım bugun yapılanlarla ilgili bizi haberdar edin dedi  tüketici heyetinden de bir sonuc cıkaracakmıyım ona bakacam en azından mahkemede video resim kanıtım olur

git hocam tüketici heyetine, garanti belgesi de neymiş. bana da tam tersi garanti belgesiyle yapamayız fatura gerek diye uğraştırdılar. sonra buldum faturayı fırlattım önlerine alın dedim.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

yeni kanunlara göre garanti belgesi sadece bi formalite önemli olan fatura. ben  süpermarkette part-time çalışıyorum. garantide esas faturadır. kaymakamlığa gidip tüketici hakları mahkemesine durumu anlat. mutlaka sonuç alırsın.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

yeni kanunlara göre garanti belgesi sadece bi formalite önemli olan fatura. ben  süpermarkette part-time çalışıyorum. garantide esas faturadır. kaymakamlığa gidip tüketici hakları mahkemesine durumu anlat. mutlaka sonuç alırsın.

Hocam verdiğin bilgi ne kadar güncel bilmiyorum ama benim bildiğim kadarı ile yeni tüketici kanunu revizyonunda artık garanti belgesi olmadan fatura işe yaramıyor :)

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

hoca bizim market günlük 15.000 (aşağı yukarı) liralık elektronik mal satıyo. garantisi faturası. ayrıca vatan benden servis için garanti belgesi istedi. eşşek gibi faturayla servise gönderdiler.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

diyceğin şu hocam aldığımda içinden garanti kağıdı çıkmadı faturası garanti yerine geçer dediler diyceksin. uyanıklar kndilerini uyanık sanıyor değiller. artık garanti kağıtları olmak zorunda ya işlem yapılması için o yüzden seni sallamamışlar ben olacağım ki orda o mağazayı dağıtırım. ozaman diyceksinki bnm kaydım sizde durmuyormu çıkartın kardeşim malı siz getirtiyrsunuz çıkarın bakın alın ürünü sizden aldım siz gönderceksiniz bukdar 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

diyceğin şu hocam aldığımda içinden garanti kağıdı çıkmadı faturası garanti yerine geçer dediler diyceksin. uyanıklar kndilerini uyanık sanıyor değiller. artık garanti kağıtları olmak zorunda ya işlem yapılması için o yüzden seni sallamamışlar ben olacağım ki orda o mağazayı dağıtırım. ozaman diyceksinki bnm kaydım sizde durmuyormu çıkartın kardeşim malı siz getirtiyrsunuz çıkarın bakın alın ürünü sizden aldım siz gönderceksiniz bukdar 

kardeşim faturası bende ondan 2 ay öncede x540 aldım onun garanti belgesini imzalamadılar bugun kaymakamlıga gidecem gelişmelerdcen sizi haberdar ederim

Toplam Hit: 3295 Toplam Mesaj: 25