folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.

Yeni Aldıgım Z5500 Garanti Belgesi Olmadıgı İçin Garanti Dışı Bırakılmak İsteniyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Garanti belgesi faturasıdır şerefsizlere bak nasıl tamir ettirmiyolarmış.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    ilk mesajdan elektroword'un sattığı malı kimden temin ettiğini bilemeyecek bir ESNAF olduğu kanısına vardım :)) nedense, bunu electroword un yetkili müdür vs resine iletirmisin. http://www.electroworld.com.tr/iletisim/iletisim-formu.aspx

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

arkadaşım çok kolay bi yöntemi var, cihazın üzerinde seri numarası var cihazın hangi ithalaçıdan çıktığı ortaya cıkar sen genel şubeyi ara seri numarasını ver.
    olmatı tüketici mahkemesine başvur saniyede dibinde biterler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bugun mersa sisteme gönderdim durumu anlattım onlarda barkot numarasını istedi söyledim onlara ait oldugunu söylediler kargoya 50 lira verdim tüketici heyetine başvuracaktımj ama mersa istemedi biz ürünü garanti dahilinde tamir edecez dedi gönderdim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 3297 Toplam Mesaj: 25