Yeni Bir Hizmet Daha, Tomcat-Java Hosting! Ayrıntılar 2. Mesajda
-
fiyatlar gayet iyi :)
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
fiyatlar gayet iyi :)
-----------------------------teşekkür ederim,
yapabilecek durumda olanlar sitelerine bir post atarlarsa benim için sevinirim..
-
bu gidişle diğer host firmalarının amuna goyacan bi iki seneye kadar.. Bana ööle geliyo açıkçası. :D
-
CEO bunu yazdı:
bu gidişle diğer host firmalarının amuna goyacan bi iki seneye kadar.. Bana ööle geliyo açıkçası. :D
-----------------------------öyle bi gayem yok la..
bu arada, imza süper xD
-
Stoklar azalmakta, özellikle 30 gb'lik reseller paketi için ek stok eklenmeyecektir
5 gb olan reseller paketinin yıllık bedeli 40 tl, trafiği 35 GB'ye yükseltilmiştir.
-
Kişisel fantazylerimi avutmak için aldığım hosting'ten sonra şirket sitesini ve mail sunucusunuda Can'ın sunuculara taşıdık. Sağolsun 7&24 destek veriyorum diyo ama hiç bir sorun çık mıyor.Nasıl bir destek anlayışın var :D
Pişman olmazsınız :D
-
Fuzulli bunu yazdı:
Kişisel fantazylerimi avutmak için aldığım hosting'ten sonra şirket sitesini ve mail sunucusunuda Can'ın sunuculara taşıdık. Sağolsun 7&24 destek veriyorum diyo ama hiç bir sorun çık mıyor.Nasıl bir destek anlayışın var :D
Pişman olmazsınız :D
-----------------------------teşekkür ederim, sorun çıkmaması için uğraşıyorum işte :)
gerçekten de, tahribatta ilk satış yapmaya başladığım dönemlerde, fuzulli benden hosting satın almıştı.
sonra bir gün, mail alıp gönderme işlerinde çok sorun yaşadıkların söyledi.
neyse, benim sunucuma taşıdık, önceden, oldukça büyük bir firma ile (ismi lazım değil) anlaşma yapmışlarmış, şimdi sorun yaşamamaları için elimden geleni yapıyorum.
bunun dışında, antalyadan ısı sistemleri satan bir firma daha yei taşındı sunucuma.
teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar,
reseller stokları halâ duruyor ama, ayırtılanlar dahil, host paketi stoğu tükenmek üzere,
arkadaşlardan birisi fiyatı sordu pm ile, yıllık 22.90 TL!
20 tl'niz mi var, sıkıntı yapmayın, ulaşın!
-
ben bir site acıcam, linux veya windows hosting alırsam ne olur?
aradaki fark nelerdir?
-
celik bunu yazdı:
ben bir site acıcam, linux veya windows hosting alırsam ne olur?
aradaki fark nelerdir?
-----------------------------Merhabalar,
en basitinden, siten php tabanlı olacaksa linux, asp tabanlı olacaksa windows hosting almanda yarar var.
apache asp yüklenmediği sürece, linux yalnızca php, windows ise plesk ile ya da IIS üzerine yüklenerek php de çalıştırabilir, linux kadar sağlıklı olmaz windows ortamı php açısından.not: yine asp.net teknolojisi için de win tercih etmelisin.
eğer başka soruların olursa yanıtlamaya çalışırım,
mail adresim de info@kircahosting.com, msn ise: cankirca@hotmail.com
saygılarımla.