Yeni Bir Hizmet Daha, Tomcat-Java Hosting! Ayrıntılar 2. Mesajda
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende 30 gb reseller paketi almak istiyorum..Ama durumum müsait deil..Bana reseller paketi ayırı mısını??
@$edit = bu arada bilisimworld senn hostunda barınıyor..arkadaşımın firetr side..
birde hosta almak isteyen olursa kesinlikle can abiyle konuşmadan geçmeyin.Gerçekten herkese çok yararı dokundu..ve üstelik her tülü güzellliğide yapıyor.Sağolsun.
-----------------------------teşekkür ederim, ayırdım.
-
Tbt olaraK hostta canın müşterisiyiz :) Bende resellerini kullanıyorum ..Hayırlı işler
-
23 TLye 5 gb host bulmak zor iş, ayrıca hosta jvm ve tomcat kurdu arkadaş, bilenler bilir, jvm serverlar daha pahalı, istersen kurulum yaparım dedi, isterim dedim, kurdu :)
Sağolsun.
teşekkür ediyorum kendisine :)
-
erbogan bunu yazdı:
23 TLye 5 gb host bulmak zor iş, ayrıca hosta jvm ve tomcat kurdu arkadaş, bilenler bilir, jvm serverlar daha pahalı, istersen kurulum yaparım dedi, isterim dedim, kurdu :)
Sağolsun.
teşekkür ediyorum kendisine :)
-----------------------------rica ederim,
yap dedin yaptım :D
şaka bir yana, size lazım olan her türlü module itina ile kurulur.
ben teşekkür ederim,
hayırlı olsun.
-
Saolsun müridimiz magdur etmiyor bizi.
prod-zone.com | funofsex ve otelnilpart.com sitelerini barındırmakta :) sorunsuz, yardım istediginde çekinmeden gidilebilecek birisir kendileri.
Seviok kendilerini.
-
sezoo bunu yazdı:
Saolsun müridimiz magdur etmiyor bizi.
prod-zone.com | funofsex ve otelnilpart.com sitelerini barındırmakta :) sorunsuz, yardım istediginde çekinmeden gidilebilecek birisir kendileri.
Seviok kendilerini.
-----------------------------çok teşekkür ederim.
son 3 hosting paketi..
-
arkadaşlar, 2. mesaja buyrun!
saygılar..
-
hayırlı satışlar can kardeşim :}} kampanyanın bu kadarı ;}
-
sRcN bunu yazdı:
hayırlı satışlar can kardeşim :}} kampanyanın bu kadarı ;}
-----------------------------sağolasın Sercan, durumu olmayanlara 30 tl'e kadar çekeceğim domain+5 gb hostu, herkes açsın hayalindeki siteyi
-
Şimdi Ben alsam warez yayın yapsam bi sorun olur mu ?