Yenı Bır Onlıne Oyun!
-
criminal abi seviyorum seni :D Dark slugmada güzel bişeye benziyor haa istersen bana verebilirsin benim nick Bokee :D yaw o game i kapattım açmıyorum bile artk pokemon oynuyorum :d
-
nakamura_satori
ne o zaman?
daha önce nickini yazmışın sitedeki, adam mı kandırmaya çalışıyorsun?
Satacak birşeyler koyarsan sana Dark Slugma vereceğim, hp 100, yoksa serbest
bırakıyorum. Kimseyi kandırmaya çalışmanın alemi yok!
ok mi nakamura? -
o oyun artık bende değil hem olsa mal mıyım da istiym bi pokum yok diye arkdaşa verdim:D hem yani zaten 1 pokemon bırakıp verirsen dedim yani oyunum olsa gene 1 pokemon almış olacam ne kazancım olacak:s bi poekomon için yalvarcak yada yalan atmanın bi manası yok!hem oyundaki nickimi yazdığımı biliyorum yalan atacak olsam en azından onu editlerim.!hadi diyelim 1 oyunum daha var 2. olsun diye sana yalan atmamın ne amacı var yani 2.yi istesem gider alırım...pokemonu bokkee ye fln ver sen en iisi.....
-
valla nakamuraya bende katılıyorum dark slugmayı bende alabilirim benim level 15 lik dandik pokemonla falan yap trade mesela evee falan
-
criminal abi çok sağol süper bişii vermişin
-
yakalama olayınıda biraaz anlattın pls.
-
BE oyunu oynuyorum ve Kubilay3761 e girince ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz...ama bir müddet sonra sıkıyoo
-
ya arkadaşlar ben bu oyuna üye olamadım yaw... nasıl üye oluncak bi gösterirseniz sevinirim
-
Veya arkadaşlar aranızdan bi nick açıp bana verebilirseniz sevinirim msn em anil91@msn.com yardımlarınızı bekliyom
Toplam Hit: 22219 Toplam Mesaj: 140