Yenı Bır Onlıne Oyun!
-
Unown (X) die bişi yakaladım saldırılarının hepsi "Hidden Power" die geçio anlayamadım
-
bu arada oyunda tam savas ortasında sayfa göruntulenemio hatası verio tam iyi götürdüğüm bi savas oluyo sayfa görüntülenemio dio yaaaa =S
-
bide arkdaşlar savaş esnasında potion nası takviye edioruz?
-
savaş sırasında potıon takvıyesı olmaz.. (Live) yanı karsılıklı onlıne oynamayı daha bende beceremedım nedenını cozemıyyorum herkes teklıf edıyo kabul etmıyorum cunku olmuyor :(.. neyse bugun moralım cok ıyı cunku butun rozetlerı topladım vede Mewtwo adlı pokemona sahıbım..
Not:Dark Gastly almayı basardım oyunda cok az sayıda var 3-4 tane varmış oyunda adamlar neler neler teklıf ettı kabul etmedım sımdı ona lvl kasıyorum :) -
poke topum kalmadııı nerden alacam onu
-
arkadaşlık olayını nasıl yapıyoruz benim adımda wert_berker
-
gençlik ben oyunda amele_2 yim yine :D:D
bide la kev1n bu mew mewtwo için tüm rozetleri almak mı lazım nassı oluyoda alınıyo bu poqumonlar.
bide hangi poqumonu tawsiye edion ben charizard la asılıom şimdilik ama ipne level kastırmıyo
-
aga çerizardı nerden buldun bende balbazar var onunla idare ediyorum ne güzel lan aklıma ilk okul çağım geldi amma izlerdim şu pokemonu
-
amele_2 senle kapışıyom suan
-
amele_2 charizarda acid armor almakla cok iyi emişsin hll..ben gengar ımla hepsini yedim pokumonlarının :))) ama yinede güzel bi takım var
Toplam Hit: 20838 Toplam Mesaj: 140