Yenı Bır Onlıne Oyun!
-
hee bu arada rozetlerı toplayıpta mewtwo veya mew veya karsısına (doğada) 75 lvl cıvarı yaratıklar cıkmayanlar ıcın soyluorum butun rozetlerı topladıgınıza emın olun elıtelerıde yenın ondan sonra yanınıza en assa 5 6 tane Master Ball alın.. ondan sonra sabırlı olmanız gerekıyor sureklı pokemon arayın aklınıza gelen her yerde... yalnız sunu unutmayın onunuze gecen herseye dalmayın bosverın zaman kaybı olur... sabırlı olun.. kapısmak ısteyenlere gelınce cok kapısmak ısterdım ama daha Lıve Battle yapmayı çözebılmıs degılım sureklı start battle dıyınce donup kalıyor sayfada ama yapan arkadaslar var onlardan ogrenmeye calısıcam. keşke bundada thecrıms tekı gıbı cete gıbı bısey kurma ımkanı olsa bu oyundada turkler bayaa ustun durumdalar :D
-
Hocam dark yada shiny bi elektrik pokemonu olana lvl 100
Swampert 100 53564 Water Gun
Mud-Slap
Whirlpool
Hydro Pump
Veriyorum... dark yada shiny elektrik pokemonunun lvl inin hiic onemi yok.. -
Lan ben bu ezik oyunu oyniicak adammiydim ( : nese can s1k1nt1s1 yapcak baska bise yok...
-
:D bide güzel değildi fln diyodubn :P
-
cozum galıba oyunu
-
ya millet poketoplarım bitti nerden alcam bi de eğer istersek yakaladıımız pokemon u nasıl bırakcaz bi de pokemon sınırı war mı yani en fazla 50 pokemon weya o tarz bi sınır warmı
-
baba mozilla fire fox ile girince hızlanıyo
-
Satılık bol miktarda pokémon var elimde :)
Levelları 8 ile 14 arasında değişen tam 16 pokémon, gelin görün. Bu arada sayılar
gittikçe artıyor.
Nickim Crimin@l :) -
Arkadaşlar elinizde Blastois yada Venezaur varsa Charizard ile değişebilirim yada başka pokemonlar varsa Dolu pokemon var elimde
Nickim : Bokee -
Direk para karşılığı satma yok mu bunları?
Toplam Hit: 20833 Toplam Mesaj: 140