folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Bir Zeytin Ağacı Katliamı - İzmir

Yeni Bir Zeytin Ağacı Katliamı - İzmir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    sakabey bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Arkadaşım ya sen şuan birilerini kirletmek için uğraşıyorsun yada ölçekten yada haritadan anlamıyorsun samimi olarak bunu paylaştın. İkinci resmide aynı ölçekte verseydinde anlasaydık kırmızı dikdörtgen içinde bir kesim var mı diye...

Birilerini korumak için sizler uğraşırken memleket elden gidiyor. O zamanda bu kadar hevesli savunacakmısınız merak ediyorum.

Hocam bak bakalım şurda kaç tane ağaç var..

Yukarda kendini belli eden "Aydın" gençlerimize de söyle de haritada görünen ağaçların "sonra da yok olan" ağaçların aslında hiç var olmadığını söyleyip komik duruma düşmesinler. Hele bir de orda "maki" olduğunu söyleyenleri görmedim varsayıyorum. Orada "1 tane" ağaç kesildiyse ve bunu sırf siyasi düşüncelerinden dolayı savunanlar arasında gezi parkı olaylarına katılanlar varsa utançlarından bir daha yazmamaları gerekiyor bu konuya. Tekrar söylüyorum, Serdar gibi işi şahsileştirip kaostan beslenen arkadaşlar beni hedef alarak bir yere varamazsınız. Görüntüler açıkca ortada. Ölçekle Photoshopla yandaş medyayla, fatih özür dilesinle olmaz bu işler. Göz var nizam var. Delikanlı bir çok müridimizin yaptığı gibi çıkıp "Kesen kim olursa olsun sülalesini ..." diyeceksiniz ki samimi olduğunuzu "Koyun" olmadığınızı görelim.. Burda sürü psikolojisiyle hareket edip, çoğunluğu arkasına alıp hakaret ederek, sesini yükselterek statü kazanmaya çalışan arkadaşlar kimin koyun olup kimin olmadığını bariz bir şekilde belli ediyorlar. 

@sakabey sözlerim sana değil. alınacak kişilere ulaştığına eminim ;)

Ha bir de şu var. İşin can alıcı noktası mı dersiniz yoksa altın gol mü bilemiyorum.

Gaziemirin belediye başkanı Halil İbrahim Şenol'un bu fuar alanı va bina yapımlarıyla ilgili bir açıklaması var.

"Orası çalılık, zeytin ağacı yok orda" diyenlere gelsin : Biz oradaki zeytin ağaçlarını mümkün olduğunca kurtarmaya, başka yere dikmeye çalışıyoruz... Tekrar söylüyorum "Gezi parkındakileri eve mi götüreceklerdi".. SeRDaR sen burayı görmezden gelebilirsin, sıkıntıya girme. 

Daha hala orada zeytin ağacı yok diyorsanız ne deyim..

mfatihbodur tarafından 10/Oca/15 03:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ben sana söylim niye bu kadar ağaçlara kafayı takıyorlar.

şimdi anti akp ciler zamanında güvenlik güçlerimizden bir ton sopa yediler gezi parkında.

içlerinde ağaçlara karşı bir aşk oluştu. sopayı yiyen gazı yiyen pişman olup zeytin ağacında buldu kendini.

geçen provekatör bir eylemci ağaç kesilmesin diye ağacın dalına oturup öyle protesto yapmış müdür.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şimdi anti akp ciler zamanında güvenlik güçlerimizden bir ton sopa yediler gezi parkında.

içlerinde ağaçlara karşı bir aşk oluştu. sopayı yiyen gazı yiyen pişman olup zeytin ağacında buldu kendini.

geçen provekatör bir eylemci ağaç kesilmesin diye ağacın dalına oturup öyle protesto yapmış müdür.

ya ağaca hadi neyse de gaz kapsülüne aşık olanı duydum ben , hatta aşkından ölmüş diyolar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

off yoruma bak ya.kusura bakma hocamda ben bu muhabbeti 15 yaşımda fln yapıyorum

ağacı geçtim zeytin ağacı bambaşka..

yeter ya bu akplilere bişi anlatmayın yorumda yapmayın kendileri açsınlar kendileri tartışsınlar

siyaha beyaz diyor adamlar 

yarı cahillere laf anlatılmaz 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    mfatihbodur bunu yazdı
    MATH bunu yazdı

Hazreti ağacı da kesse kimsenin umrunda olmaz, kusura bakma. En fazla bir iki kişi çıkar açıklama yapar o kadar. :)

Ama Kocaoğlu, bence başarılı bir yönetici. Belirtmek isterim.

Izmir binaliyi secmedigine pisman olacak.. tamamen siyasi sebeplerden binaliyi secmediler. izmiri kaybetmemek icin dunyanin projesi yapilacakti oraya :) gece kondu sehri olmaya devam edecek malesef oylesine guzel bir sehir.

Chp belediyeciliğinin eleştirdiğim birçok noktası var ama pişmanlık duyacağımız adam olarak Binali'yi göstermen çok komik. Üniversite bahçesinde kızlı erkekli oturanları görüp yoldan çıkacağını düşünen adam Alsancak çimleri görmesin, içip içip şarkılar da söylüyoruz üstelik :(

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    MATH bunu yazdı

Hazreti ağacı da kesse kimsenin umrunda olmaz, kusura bakma. En fazla bir iki kişi çıkar açıklama yapar o kadar. :)

Izmir binaliyi secmedigine pisman olacak.. tamamen siyasi sebeplerden binaliyi secmediler. izmiri kaybetmemek icin dunyanin projesi yapilacakti oraya :) gece kondu sehri olmaya devam edecek malesef oylesine guzel bir sehir.

Chp belediyeciliğinin eleştirdiğim birçok noktası var ama pişmanlık duyacağımız adam olarak Binali'yi göstermen çok komik. Üniversite bahçesinde kızlı erkekli oturanları görüp yoldan çıkacağını düşünen adam Alsancak çimleri görmesin, içip içip şarkılar da söylüyoruz üstelik :(

:D ahaha

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Fatihbodur ve onun gibilerin zihniyeti bana şu hikayeyi hatırlatıyor 

bir gün koyun ile keçi hendek atlamaya geliyorlar 

koyun önden atlıyor tabi atlarken kuyruk tarafı Kalkıyor ve kıçı açılıyor

bunu gören keçi Başlıyor gülmeye

koyun kardeş koyun kardeş agahahaga kıçın açıldı kıçın açıldı diye

koyunda diyorki hadi benim kıçım sadece hendek atlarken açıldı 

senin kıçın hep açık geziyorsun ya keçilerde kıçı kapatan kuyruk olmaz 

:) Velhasıl kelam bunların mevzu da işte aynen böyle :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    MATH bunu yazdı

"Izmir binaliyi secmedigine pisman olacak"

Bunu bi izmirliye söyle götüyle güler sana

aga ben izmirde son 10 yılda bir gelişme görmüyorum

bunda hükümet belediyesi olmamasının yanı sıra belediye başkanın beceriksizliğide var 

en iyi örnek eskişehir Hükümetten neredeyse 0 katkı ama adam aldı yürüyor 1993-1994 yıllarında porsuk kokardı amk gerçi orda şimdi kafelerin olduğu yerlerin karşısında piknik masalarında gazoz içerdik daha iyidi de neyse

her gidişte vay amk dedirtiyor insana  ama izmirde öyle birşey yok aga 

ha izmir siksen vermez oyunu akpartiye ama bu gerçeğide görmek lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Fuar alanında protestodayım belediyenin greyderi itfaiyeciler kovalıyor (malum toma yok)  :)

Destek lazım. Allahını Seven Gelsin.

#Diren İZMİR

Sapla samanı birbirine karıştıranların olayın özünü anlamalarını tabi ki beklemiyoruz...

Tamamen provokatif ve kendini tatmin için açılmış bir konu.

AnaMuhalefet tarafından 10/Oca/15 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

agac kesilmesine katledilmesini kabul etmeyenlerdenim

ama bu zamana kadar milyarlarca agac katliamina ses cikartmayip

sirf sevmedigi parti, belediye, zumre, kesim vs oldugu zaman ortaya cikip "aha bakin agac kesiyorlar" diye haber yapmak

bunu kilif olarak ta "hadi buna da ses cikartin" demek

neyse adini koyamayacagim.

ne oldu hani karsi cikanlar haydut idi ? terorist idi ? amaclari ulkeyi bolmek idi ?

ne yapsinlar ses cikartsinlar mi sussunlar mi ?

zamaninda sen agac katliamina karsi ciksaydin bugun orada da agac kesemezdi kimse,

sustun sustun da karsi parti, karsi fikir agac kesince mi kuheylanligin tuttu ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 13251 Toplam Mesaj: 93